autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Кроссовер 7 мест (6/9)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Кроссовер 7 мест [Re: alt402]
      16 августа 2019 в 10:25 Гілками

alt402 16.08.2019 10:12 пишет:

XS1 16.08.2019 09:58 пишет:

alt402 15.08.2019 19:22 пишет:

...
- сигнала о непристегнутых ремнях ($120).

А я бы вот эту штуку сейчас обязательно заказал (если речь идет о задних пассажирах). Так взрослые задние пассы без команды ни разу не пристегивались самостоятельно, а каждый раз об этом не упомнишь. Была бы пищалка - уже сами бы знали, что нужно делать. И не водитель в этот раз бы "ущемлял свободы", а "заумная" машина.

У меня все близкие выдрессированы, поэтому пристегиваются сами молча. А другие могут и пешком пойти
Впрочем, если буду заказывать на базе L&K, то там эта штука все равно будет.

А я б навпаки, шукав би комплектацію, щоб не було цього нагадування ні для кого, крім водія. У новому форестері саме так зроблене.
А то кинеш на водійське сидіння якусь сумку вагою кілограм 10, або, наприклад кавуна, і пищить ота пищалка і думаєш, як би її звідти вимкнути.
А пасажири - нехай самі за себе турбуються.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Кроссовер 7 мест [Re: WalkmandT]
      16 августа 2019 в 11:05 Гілками

WalkmandT 16.08.2019 10:24 пишет:

alt402 15.08.2019 19:11 пишет:

На сейчас получается 2 варианта с кучей доп. опций:
- на базе Style - 40777
- на базе L&K - 43310

Теперь вот думаю...

Не забудь еще накинуть к цене около штуки, т.к. курс Еврокара обычно это 2,5% к НБУ.

Це точно... Така лажа блін...

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Кроссовер 7 мест [Re: harald67]
      16 августа 2019 в 11:06 Гілками

harald67 16.08.2019 10:25 пишет:

В ответ на:

...

А я бы вот эту штуку сейчас обязательно заказал (если речь идет о задних пассажирах). Так взрослые задние пассы без команды ни разу не пристегивались самостоятельно, а каждый раз об этом не упомнишь. Была бы пищалка - уже сами бы знали, что нужно делать. И не водитель в этот раз бы "ущемлял свободы", а "заумная" машина.

У меня все близкие выдрессированы, поэтому пристегиваются сами молча. А другие могут и пешком пойти

А я б навпаки, шукав би комплектацію, щоб не було цього нагадування ні для кого, крім водія. У новому форестері саме так зроблене.
А то кинеш на водійське сидіння якусь сумку вагою кілограм 10, або, наприклад кавуна, і пищить ота пищалка і думаєш, як би її звідти вимкнути.

Не дай Боже фронтальний удар, і задні паси летять в передніх...

Змінено Igorchyk (11:07 16/08/2019)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Igorchyk]
      16 августа 2019 в 11:08 Гілками

Igorchyk 16.08.2019 11:06 пишет:

В ответ на:

...

Не дай Боже фронльний удар, і задні паси летять в передніх...

У мене зазвичай задній пас один, і сидить він пристьобнутий у кріслі з ізофіксом.
А от на передньому пасажирському сидінні часто якісь клумаки замість пасажира, і ота зараза-сирена волає.

V.I.P **
Киев
С нами с 10.03.2005

16 августа 2019 в 11:45 Гілками

Ця штука повністю називається "Попереджувальний світловий сигнал ременя безпеки пасажира (для всіх пасажирів)". Отже, є надія, що нічого тм пікати не буде.

V.I.P **
Киев
С нами с 10.03.2005

Re: Кроссовер 7 мест [Re: WalkmandT]
      16 августа 2019 в 11:48 Гілками

WalkmandT 16.08.2019 10:24 пишет:

alt402 15.08.2019 19:11 пишет:

На сейчас получается 2 варианта с кучей доп. опций:
- на базе Style - 40777
- на базе L&K - 43310
Теперь вот думаю...

Не забудь еще накинуть к цене около штуки, т.к. курс Еврокара обычно это 2,5% к НБУ.

Это да, курс там еще тот - уже почти 26, хотя на межбанке почти 25.

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

16 августа 2019 в 12:09 Гілками

harald67 16.08.2019 11:08 пишет:

В ответ на:

...

У мене зазвичай задній пас один, і сидить він пристьобнутий у кріслі з ізофіксом.
А от на передньому пасажирському сидінні часто якісь клумаки замість пасажира, і ота зараза-сирена волає.

Пристібай клумаки ременем

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Igorchyk]
      16 августа 2019 в 12:13 Гілками

Igorchyk 16.08.2019 12:09 пишет:

В ответ на:

...

Так і доводиться робити. А у новому форестері цю опцію прибрали - молодці.

подсевший на форум ***
Стольний град
С нами с 19.10.2010

16 августа 2019 в 12:29 Гілками

alt402 15.08.2019 22:57 пишет:

Ganni 15.08.2019 22:49 пишет:

Хто ж за вас вирішить що вам реально треба, а що ні? Якщо багато чого в вищих комплектаціях не потрібно, то беріть базову і пакуйте

Ну дик ось я й напаковав 2 варіанти: один із Style (не база, але все ж), і з L&K.
Тепер сиджу і роздумую, чи є сенс платити більше.

Якщо на L&K зайвого для вас на 2500 доларів, то якби вибір очевидний Не розумію шо тут думати
Краще потратити ці гроші на дійсно круті і потрібні вам опції (впевнений, такі в опційному листі знайдуться).

Від себе додам по своєму досвіду деяких опцій:
1. Треба - Максимально можливе світло вкупі з ел.помічниками. Це окрім комфорту реально безпека плюс збережені нерви.
2. Треба - Максимально можливі ел.помічники по безпеці. В мене навіть одного разу був досвід спрацювання системи "Pre crash", котра вже типу більше з розряду помічника перед самим ударом.
3. Треба - регулювання клімату для задніх пасажирів. Блін, було б величезною дурістю відмовитись від цього в контексті призначення автомобіля як сімейної поповозки
4. Асистент паркування - якшо норм водій (тобто людина, котра швидко звикає інтуїтивно "бачити" габарити свого авто), то є сенс брати лише щоб до смерті дивувати родичів, котрі далекі від техніки Інакше - просто цяцька побавитись в перший місяць юзання. І це я кажу не тому, що в мене козявка 4 метри Камера + круговий парктронік це достатній набір джентльмена.
5. Я мав досвід катання з камерами 360 - знову ж таки, якщо норм водій, то нафіг не потрібно. Єдине де я оцінив цю систему - при виїзді на природу з ухилом в непоганий оффроуд. Все.
6. Електрорегулювання сидінь - ой ну тут всі такі нєженки зібрались А насправді якщо більшість часу за кермом лише одна людина, то я особисто вважаю це непотрібною переплатою якщо пакетом до електрики не йдуть якісь більш навороченіші комфортніші сидіння (з якоюсь активною кліматизацією, приміром). "Аргумент" про салонну мийку це взагалі сцко топчик
7. Режими вибору їзди - без опції адаптивних амортизаторів DCC це тупо незрозуміло шо. Воно, правда, без цих амортів і коштує копійки (шось типу 200 баксів), але краще ці гроші на якісь Simply clever цяцьки потратити типу парасольки в дверях чи системи сіток для багажника.

Щоб я однозначно взяв для сімейного авто:
- сімейний пакет (шторки від сонця для задніх вікон і блокування задніх дверей кнопкою у водія)

подсевший на форум ***
Стольний град
С нами с 19.10.2010

16 августа 2019 в 12:34 Гілками

harald67 16.08.2019 12:13 пишет:

Igorchyk 16.08.2019 12:09 пишет:

В ответ на:

...

Так і доводиться робити. А у новому форестері цю опцію прибрали - молодці.

Тю, я так десять років і роблю якщо щось важке на сидіння кладу Але я й більш-менш легкі сумки пристібаю, бо при різкому гальмуванні вони все одно летять

Cad
подмастерье
40 лет (12 лет за рулем), Киев
С нами с 22.12.2016

16 августа 2019 в 12:54 Гілками

Кредит от OTP, кроме комиссии, предусматривает еще больший тариф на каско. Машина в залоге, поэтому с нотариусом оформляется залог. В договоре прописан тариф около 500 грн на оформление разрешения от банка на выезд за границу, но я не уверен, что кто-то его спрашивает при прохождении погранцов. Больше сверху вроде ничего не взяли.
Сидушки с регулировкой содержат память и водителя и пассажира. 600 у.е. это только водительская (и регулировки и память), 1200 обе передние. Я взял водительскую - водим вместе с женой, а также в электрических сидухах расширенный диапазон регулировок.
Контроль слепых зон в 2020 м.г. вынесли с зеркального элемента на корпус зеркала - больше бросается в глаза. Можете в инете посмотреть. Также поменяли радары, увеличили зону с 50 до 70 метров. В целом, удобная опция. И за счет радаров слепых зон также реализует фукнцию экстренного торможения при выезде задом с парковки.
Мне круговой обзор нравится.
Автопарковщик такое себе, но вместе с ним идут еще 4 дополнительных датчика парковки - 12 вместо 8.
Свет обязательно LED брать, галогенками народ не сильно доволен.
Режимы выбора езды на подвеску не влияют - у нас не доступна DCC. Но в остальном штука достаточно полезная и не дорогая.

V.I.P **
Киев
С нами с 10.03.2005

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Ganni]
      16 августа 2019 в 16:30 Гілками

Ganni 16.08.2019 12:29 пишет:

Якщо на L&K зайвого для вас на 2500 доларів, то якби вибір очевидний Не розумію шо тут думати
Краще потратити ці гроші на дійсно круті і потрібні вам опції (впевнений, такі в опційному листі знайдуться).

Ну, там є й корисні опції вартістю не менше Тому подумати є про що.

Від себе додам по своєму досвіду деяких опцій:
1. Треба - Максимально можливе світло вкупі з ел.помічниками. Це окрім комфорту реально безпека плюс збережені нерви.
2. Треба - Максимально можливі ел.помічники по безпеці. В мене навіть одного разу був досвід спрацювання системи "Pre crash", котра вже типу більше з розряду помічника перед самим ударом.
3. Треба - регулювання клімату для задніх пасажирів. Блін, було б величезною дурістю відмовитись від цього в контексті призначення автомобіля як сімейної поповозки

Всі 3 пункти додав, ну, окрім "pre crash".

4. Асистент паркування - якшо норм водій (тобто людина, котра швидко звикає інтуїтивно "бачити" габарити свого авто), то є сенс брати лише щоб до смерті дивувати родичів, котрі далекі від техніки Інакше - просто цяцька побавитись в перший місяць юзання. І це я кажу не тому, що в мене козявка 4 метри Камера + круговий парктронік це достатній набір джентльмена.5. Я мав досвід катання з камерами 360 - знову ж таки, якщо норм водій, то нафіг не потрібно. Єдине де я оцінив цю систему - при виїзді на природу з ухилом в непоганий оффроуд. Все.
6. Електрорегулювання сидінь - ой ну тут всі такі нєженки зібрались А насправді якщо більшість часу за кермом лише одна людина, то я особисто вважаю це непотрібною переплатою якщо пакетом до електрики не йдуть якісь більш навороченіші комфортніші сидіння (з якоюсь активною кліматизацією, приміром). "Аргумент" про салонну мийку це взагалі сцко топчик
7. Режими вибору їзди - без опції адаптивних амортизаторів DCC це тупо незрозуміло шо. Воно, правда, без цих амортів і коштує копійки (шось типу 200 баксів), але краще ці гроші на якісь Simply clever цяцьки потратити типу парасольки в дверях чи системи сіток для багажника.

Прям мої думки майже слово в слово.

Щоб я однозначно взяв для сімейного авто:
- сімейний пакет (шторки від сонця для задніх вікон і блокування задніх дверей кнопкою у водія)

Додав лише шторки від сонця. Якось додатково блокувати двері не бачу сенсу - жодного разу не шкодував, що в мене такого немає. Якось діти себе нормально в машині ведуть, а їзжу я завжди із зачиненим ЦЗ.

V.I.P **
Киев
С нами с 10.03.2005

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Cad]
      16 августа 2019 в 16:35 Гілками

Cad 16.08.2019 12:54 пишет:

Кредит от OTP, кроме комиссии, предусматривает еще больший тариф на каско. Машина в залоге, поэтому с нотариусом оформляется залог. В договоре прописан тариф около 500 грн на оформление разрешения от банка на выезд за границу, но я не уверен, что кто-то его спрашивает при прохождении погранцов. Больше сверху вроде ничего не взяли.

О, спасибо за реальный отзыв!
Посмотрю, во что мне все это выльется.

Cad 16.08.2019 12:54 пишет:

Сидушки с регулировкой содержат память и водителя и пассажира. 600 у.е. это только водительская (и регулировки и память), 1200 обе передние. Я взял водительскую - водим вместе с женой, а также в электрических сидухах расширенный диапазон регулировок.
Контроль слепых зон в 2020 м.г. вынесли с зеркального элемента на корпус зеркала - больше бросается в глаза. Можете в инете посмотреть. Также поменяли радары, увеличили зону с 50 до 70 метров. В целом, удобная опция. И за счет радаров слепых зон также реализует фукнцию экстренного торможения при выезде задом с парковки.
Мне круговой обзор нравится.
Автопарковщик такое себе, но вместе с ним идут еще 4 дополнительных датчика парковки - 12 вместо 8.
Свет обязательно LED брать, галогенками народ не сильно доволен.
Режимы выбора езды на подвеску не влияют - у нас не доступна DCC. Но в остальном штука достаточно полезная и не дорогая.

Отдельное спасибки за впечатления от наворотов

Змінено alt402 (16:35 16/08/2019)

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Cad]
      16 августа 2019 в 20:08 Гілками

На границе разрешение от банка никого не интересует

читатель
60 лет, Кропивницкий
С нами с 15.02.2019

17 августа 2019 в 19:15 Гілками

Певно я все ж таки старію....для мене завжди були і мабуть будуть на першому місці в авто це надійність ,безпека ,розумна ціна (тут мушу визнати, що це здебільшого різні цифри ,для різних категорій покупців) також для мене важлива економічність.саме з таких критеріїв вибирав собі 7 місний кросовер в максимальній комплектації (для тих років ) зупинився на Hyundai Santa Fe 2.2D AT Top Navi 4WD 2011 рв.Не пожалкував ні разу хоча розумію ,що завжди є кращий варіант..тому любіть ту машину яка в вас є.

V.I.P **
Сумы
С нами с 23.08.2002

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Sashok_Accent]
      19 августа 2019 в 10:17 Гілками

Sashok_Accent 16.08.2019 20:08 пишет:

Я хз, но не имеет ли банк право внести владельца в реестр на ограничение выезда?

важничающий писатель **
40 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 23.07.2008

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Lusha]
      19 августа 2019 в 10:28 Гілками

Lusha 19.08.2019 10:17 пишет:

Я хз, но не имеет ли банк право внести владельца в реестр на ограничение выезда?

Нет конечно! Только через суд)

Как может банк ограничивать перемещение человека?

аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: Кроссовер 7 мест [Re: c63amg]
      19 августа 2019 в 12:15 Гілками

c63amg 19.08.2019 10:28 пишет:

Lusha 19.08.2019 10:17 пишет:

Нет конечно! Только через суд)

Как может банк ограничивать перемещение человека?

что за бред?
Во первых это граница. Там есть свои правила. Свобода - свободой, но это не значит что я могу зайти к тебе домой и [*****] на коврике. Свобода, фигли.

А во вторых речь идёт о машине, а не о человеке. Банк человеку запретить не может, но машине, которая в залоге - запросто.

человек- Че Бурек **
39 лет, Харьков
С нами с 04.07.2005

Re: Кроссовер 7 мест [Re: Ganni]
      19 августа 2019 в 13:42 Гілками

В ответ на:

у меня семейная 7-местная поповозка, в которой сзади ездят также часто как и спереди. Так вот, в следующей машине я не буду брать ни подогрев задних кресел, ни климат. Подогрев никогда не включается, так как ребенок все время в кресле. Взрослым он до лампочки, они все в длинном пальто\шубе\куртке.
Климат включали пару раз случайно. Хватает с переда. Да и не очень хорошо, когда возле\на ребенка все время дует холодный воздух.
Да и вообще, в таком закрытом пространстве, как салон авто, я считаю 3,4-зонный климат маркетинговой мишурой

RTW **
37 лет (19 лет за рулем), Винница
С нами с 02.04.2007

Re: Кроссовер 7 мест [Re: DDRUMM]
      19 августа 2019 в 14:18 Гілками

3-4 зонный может и маркетинг, но какие проблемы закрыть воздуховоды?
Подогрев - тема. Пользовались сзади даже летом
но тут у всех свои требования

Змінено Alexandr (14:19 19/08/2019)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
8 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 51374

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія