всім привіт, треба трохи полошити, думаю про заміну авто, так би мовити бомж вибір, не бляха, але й не кодіак чи к5
побажання
мотор атмо 1,6 бензин, якщо 2,4-2,5 то + газ до дизеля ставлюсь негативно, до газу також, але... в фінал вирвалися
1. дастер 1,6 бенз, передній привід - зен - 420т. + допи, очикую 450 + витрати на постановку
неподобається - за високий, парусність, не швидкий, 130-150 не комфортно буде їхати, багажник так собі, після кадіка буде за малий, але переживемо, салон, приборка не дуже, поточна в кадіку і то краща, а різниця 13 років але авто нове - крапка.
2. спортедж - 1,6 бенз., перед, комфорт - 520, плюс, що не треба доплачувати за колір, не подобається, що продавець укравто, ну тобто ви зрозуміли, до того ж у них треба буде обслуговувати + спорта - мабуть комфортний, більше багаж, для заду обдув+розетка, на швидкості комфортніший
3. сід св - 1,6 бенз - 507 по нюансам - тойже спортедж по купівлі, не подобаєть кліренс - і це біль, відсутній задній обдув для пасів, місця ззаду менше чим спортеджі, + багаж,+зовнішній вигляд - обладенний незнаю чи можна придумати який пакет погані дороги туди
кандидати під питанням
4 Рог 2015 -2017 рік, 2,5 підбитий - не сильно засмучує, а от необхідність встановлення газу не подобається, дуже сильно, а витрати в 15 л/100, будуть як серпом при ниніщніх середніх 7,2, в Затоку з'їздив туди середній 5,8 (їхав вночі), назад 7,5, їхав в день
5. срв 2015 - 2016 2,4, аналогічно до рога, за 15 - хлам, за 19 так собі
останні 2 по якості будуть краще, але..
доречі, хто досвідчений, скільки ще потрібно коштів по новим авто, щоб поставити на облік
Alexandr - чекаю короткий відгук про авто і про купівлю, але здається в тебе дизель
є ще гранд сценків 5 місний, та пікасо AL®а але то тільки дизель, думав вже про ріфтера алюр - 540 т. грн - але мінус (для мене особисто зайве) дизель та автомат
п.с. ще думаю чи в кредит, чи почекати декілька місяців і взяти за свої під новий рік
Outlander 2.0 cvt
1. дастер 1,6 бенз, передній привід - зен - 420т. + допи, очикую 450 + витрати на постановку
Я б не брав. В Дастера 3 переваги: 1. Всеядна підвіска 2. Гарно налаштований повний привід 3. Хороший дизель.
У вказаній комплектації залишається тільки підвіска і бюджетне все інше. Краще дійсно на Спортеж або Сід подивитись.
Чем кашкай или каджар не подходит? в твой бюджет же, и в разы комфортнее дастера. Багажник после кадика в любом авто будет казаться никаким. Еще вспомнил, Сузука тоже хороший вариант вполне.
Я б не брав. В Дастера 3 переваги: 1. Всеядна підвіска 2. Гарно налаштований повний привід 3. Хороший дизель.
У вказаній комплектації залишається тільки підвіска і бюджетне все інше. Краще дійсно на Спортеж або Сід подивитись.
Ему прошивка дизель не позволяет. шож поделать.
почитал хотел чет сказать увидел страшилку про клиренс передумал.
Тиждень тому забрали Спорт 1,6 АКП в комплектації комфорт за 550т, чекали машину 2 місяці. Задоволені повністю і комфортом, і салоном.
та пікасо AL®а але то тільки дизель
а где новые гранд пикассо за 550?
та пікасо AL®а але то тільки дизель
а где новые гранд пикассо за 550?
читаем внимательно, человек смотрит варианты и бу и с доставкой из США. не только новое смотрит.
Sashok_Accent - саме на тебе я розраховував на рахунок сіда, може кліренс я переборю, інша гума, може якість проставки, на драйві читав люди ставили + 2см, хоча по відгукам пишуть, що то розвод, але задній ряд вужче і без обдуву і розетки
за каджар - дякую буду вивчати, досить цікаве авто + ціна а от кашкай - менший і при вартості=спортедж1,6, я за спорт
сузука - подобається вітара - але замала, сх-ні ззовні ні з середини - відмовити
Sashok_Accent - саме на тебе я розраховував на рахунок сіда, може кліренс я переборю, інша гума, може якість проставки, на драйві читав люди ставили + 2см, хоча по відгукам пишуть, що то розвод, але задній ряд вужче і без обдуву і розетки
за каджар - дякую буду вивчати, досить цікаве авто + ціна а от кашкай - менший і при вартості=спортедж1,6, я за спорт
сузука - подобається вітара - але замала, сх-ні ззовні ні з середини - відмовити
После обновления он стал очень даже интересный, потому как до, он был ну совсем ниссан. По сути это кашкай но ощутимо больше, и это реально очень чувствуется, если шо есть и кашкай в семье новый. Плюс ну он,. конечно фломастеры, но красивее, ну вот красивее и все.
Тиждень тому забрали Спорт 1,6 АКП в комплектації комфорт за 550т, чекали машину 2 місяці. Задоволені повністю і комфортом, і салоном.
але сід св ззовні красивіший імхо
на рахунок кліренса, то зовсім не страшилки, а особистий досвід, декілька разів попадав в дуже не зручні обставини, саме за рахунок кліренса, та й зима на носі, хоча скільки тої зими, а от наплив асвальту як поборти я розумію, Sashok_Accent через північний міст рідко вже їздиж, та дорога там така й лишилася, то горбик то ямка
Outlander 2.0 cvt - порожній 569, а руль просто
Стосовно кліренсу нового Ceed - за півроку експлуатації в Україні - жодних проблем.
По перше - кліренс вищий ніж у попереднього Ceed. По друге - днище захищене пластиком в базі, від пластику до днища - ще 1,5 - 2 см.
Єдине що потрібно враховувати - це звис переднього бампера, низькуватий, але вище ніж у Stonic.
Sashok_Accent - саме на тебе я розраховував на рахунок сіда, може кліренс я переборю, інша гума, може якість проставки, на
Просто мені здається, що мій досвід буде не дуже релевантним тобі я за три роки проїхав Сідом 100 000 км в мене дизель із механікою кліренс мені ні разу не створив проблем. Але я не рибалка і не мисливець. До місць шашлику/наметового відпочинку доїжджав без проблем.
Мені дуже подобається як Сід веде себе на трассі на швидкостях 140+, я один із тих дурнів, хто на 1.6 дизелі їздмть і 160 і 170 км/год.
З проблем за три роки: 1. датчик навколишньої температури з'їхав з глузду, поміняли по гарантії 2. закисла трапеція склоочищувачів, гривень за 200 перебрали на офах 3. десь тисячу км назад - з'явився перший перестук у підвісці, грішу на стабілізатор. ТО на тому тжні буду робити, дізнаюся. Все, більше і розказати нічого
три лобовухи міняв - каміння блін.
Мені дуже подобається ергономіка мого Сіда. У новому я сидів в салоні - там все ЩЕ краще. В нового трохи більший багажник.
Підвіска - в міру комфортна. Не валиться зі сторони в сторону, але й не витрясає душу. Як мінімум комфортніша за Мазду 6. Але в мене 195\65 R15 гума, тож можливо і заслуга гуми.
Не знаю, що ще розказати. Коротше я у твоєму списку однозначно за Сід. Але я чекав би дизеля. Хоча в мого колеги такий самий Сід універсал як у мене, але 1.6 бенз автомат. Він теж задоволений, не має проблем попри встановлене ГБО. Жаліється лише на динаміку на великій швидоксті. Коробка працює м'яко і непомітно.
Класно складаються сидіння у рівну підлогу, я там спав пару разів, замість намету.
ДОбре працює датчик світла, самозатемнююче дзеркало заднього виду.
дивно працює датчик дощу. Я вже трохи звик, але час від часу бісить.
Питай може що конкретніше,, із радістю відповім
Я стоял перед похожим выбором и выбрал Sportage комфорт на автомате - получаешь достаточно много всего от машины за сравнительно не большие деньги. Для города динамики хватает, расход норм - у меня на 12к пробега показывает 9 литров (85% город). Насчет продавца Укравто не понял претензии, вроде у меня и у знакомых особых претензий не было.
тоже не понимаю этих страшилок с клиренсом...
на сиде первого поколения проехал 200 тык.. Было все - и поля, и леса, и снег, и гололед...
Сел только один раз - зимой поехал по снегу тупо через поле, до дороги не догреб 50 метров - сел на пузо...
Вот тут на фото я таки выехал с улицы!
а вы клиренс, клиренс...
С бордюрами только в одном случае была проблема - если задом съезжать, могла морда саммортизировать и стукнуться подрамником... Всего-то съезжать надо аккуратней
Насчет продавца Укравто не понял претензии, вроде у меня и у знакомых особых претензий не было.
У нас четверта кіа в сім'ї за 6 років - всі на оф.станціях обслуговуються без зауважень
Насчет продавца Укравто не понял претензии, вроде у меня и у знакомых особых претензий не было.
У нас четверта кіа в сім'ї за 6 років - всі на оф.станціях обслуговуються без зауважень
Щось забагато замін чи шо Чи це родина велика?
Щось забагато замін чи шо Чи це родина велика?
2 kia rio продали, соренто і спорт катаємо )
на рахунок кліренса, то зовсім не страшилки, а особистий досвід, декілька разів попадав в дуже не зручні обставини, саме за рахунок кліренса, та й зима на носі, хоча скільки тої зими, а от наплив асвальту як поборти я розумію, Sashok_Accent через північний міст рідко вже їздиж, та дорога там така й лишилася, то горбик то ямка
Дайте кілька точок по Києву куди можна нарешті з"їздити потестити кліренс Ну так шоб десь на маршруті, а не "в мене просто високий бордюр під домом"