все що пропонують значно дорожче цих Корів все що пропонують не має одночасно того набору функцій що мають ці Кори, за притомної ціни
ну і знову ж таки - ті пацани затяті туристи
PS сам буду брати при нагоді
Ну от я обирав між Suunto та Casio. Купив Rangeman 9400 за приблизно $350. Брав за функціонал і захисні властивості (вище вже викладав за що саме). Можеш порівняти функції і вартість з Core. Мені здається ти "купився" на рекламу. P.S. Еталон мілітарного годинника в штатах - якраз G-shock. Причому прості моделі. Це як людина яка тісно та часто з ними перетиналась кажу. А Core - це вибір наших тактикульщиків. Але це вже офтоп.
Кори приблизно втрічі дешевші Але ціна не має значення коли на першому місці функціонал. Мені той функціонал зайвий - туризм мій здебільшого військовий.
Ну от я обирав між Suunto та Casio. Купив Rangeman 9400 за приблизно $350. Брав за функціонал і захисні властивості (вище вже викладав за що саме). Можеш порівняти функції і вартість з Core. Мені здається ти "купився" на рекламу. P.S. Еталон мілітарного годинника в штатах - якраз G-shock. Причому прості моделі. Це як людина яка тісно та часто з ними перетиналась кажу. А Core - це вибір наших тактикульщиків. Але це вже офтоп.
Кори приблизно втрічі дешевші Але ціна не має значення коли на першому місці функціонал. Мені той функціонал зайвий - туризм мій здебільшого військовий.
путник 27.08.2019 08:39 пишет: Звісно можна. Можна і 9400 за $180 https://www.jomashop.com/hsearch/#keyword=9400%20rangeman Все це я "кидав", бо незгоден з висловлюванням, що Core "в рази дешевший" за умовно "близькі до топа" Casio.
Это да, согласен. Но, вам отвечали на вот эту вашу фразу -
В ответ на: Купив Rangeman 9400 за приблизно $350.
И в этом случае ($350), имхо, были совершенно правы. Впрочем, с ценами разобрались, а остальное неважно
Користуюся Garmin Instinct. Пишу, завантажує треки, не підводив ні разу, синхронізація часу з GPS. Має функції смарту. 2 тижні в режимі смарту, в горах при використанні GPS - приблизно 2 доби безперервної роботи зі спутниками. При періодичному звірянні з маршрутом - 7 - 9 днів. Заряджаю від повербанку. Прогноз погоди бере саме на ті координати, де ви знаходитесь - поки що співпадає до години.
До речі може не в тему, але здаю лайфхак. Якщо в дешевий китайський годинник з люмінісцентною шкалою (що гасне десь через пару хвилин після заходу сонця) притулити в шкалу увімкнений на повне світло дешевий китайський світлодіодний ліхтарик на 10 секунд - годинник світиться після цього дві години.
Т.е. из функций минимум: таймер обратного отсчета, несколько будильников, водонепроницаемые, противударные, мировое время ну и дополнительные навороты можно посоветовать из собственного опыта
Куча касио подходит под это, но почему бы не пофлудить?
Флуд в тематических разделах запрещен! Протвоударные, водонепроницаемые - согласен. Обратный таймер - да, иногда нужен при готовке чего-то, в том числе и на костре. Несколько будильников - а зачем? Есть смартфон, а в нем этих будильников сколько захочешь столько и установишь. Мировое время можно там же посмотреть, зачем это в наручных часах? И другие навороты тоже не нужны, ты же не Джеймс Бонд Ну и здается мне щас появится тема "смартфон туриста"
Т.е. из функций минимум: таймер обратного отсчета, несколько будильников, водонепроницаемые, противударные, мировое время ну и дополнительные навороты можно посоветовать из собственного опыта
Куча касио подходит под это, но почему бы не пофлудить?
Флуд в тематических разделах запрещен! Протвоударные, водонепроницаемые - согласен. Обратный таймер - да, иногда нужен при готовке чего-то, в том числе и на костре. Несколько будильников - а зачем? Есть смартфон, а в нем этих будильников сколько захочешь столько и установишь. Мировое время можно там же посмотреть, зачем это в наручных часах? И другие навороты тоже не нужны, ты же не Джеймс Бонд Ну и здается мне щас появится тема "смартфон туриста"
в свое время думал о защищенном, но не имеет смысла для меня
Стандартний мій вихід коливається між 4 та 7 днями. З досвіду користування для навігатора (Garmin GPSMap 60*/62*) 2АА витрачались на 8 годин. Далі спілкування про час роботи можна не продовжувати.
Ну почему? ))) Если 2АА умирают за 8 часов. То почему мало 24 или 72 часов в навигаторе на руке?
Стандартний мій вихід коливається між 4 та 7 днями. З досвіду користування для навігатора (Garmin GPSMap 60*/62*) 2АА витрачались на 8 годин. Далі спілкування про час роботи можна не продовжувати.
Ну почему? ))) Если 2АА умирают за 8 часов. То почему мало 24 или 72 часов в навигаторе на руке?
Офтопимо. 1. Для навігації 2,6" екрану інколи не вистачає - який годинник? Це якщо він в якості основного. 2. АА я беру з розрахунку 4 шт (упаковка) на добу. 5 упаковок із запасом вистачає. Навіщо мені ще ломати голову над тим де підживити годинник на 4-5 добу походу? Все суто для себе з власного досвіду еволюції від паперових карт і "колобка" з 90-х. Туристичні спорядження має бути максимально функціональним і відказостійким. Хто хоче - може шукати власні комплекти спорядження.
часы для туриста должны: а) показывать время и чтобы его легко было переводить б) быть водонепроницаемыми и немножко противоударными в) быть легкими и плоскими, чтобы не цепляться ими везде г) быть дешевыми, чтобы не жалеть о них А то вы тут в какуюто другую степь ударились, ну или туризм у всех разный
Maxisdark 01.09.2019 14:28 пишет: часы для туриста должны: а) показывать время и чтобы его легко было переводить б) быть водонепроницаемыми и немножко противоударными в) быть легкими и плоскими, чтобы не цепляться ими везде г) быть дешевыми, чтобы не жалеть о них А то вы тут в какуюто другую степь ударились, ну или туризм у всех разный
По п.4 скажу, що мій годинник поза туризмом побачив таке, від чого туристи посивіли б. І жодної миті в мене не було спогадів про його вартість. Але то таке. Як на мене будь яка річ, яку купляють, має бути одразу "морально списана". А стосовно інших пунктів, в темі розписали досить детально.