vit_lik 21.08.2019 09:34 пишет: Жаба давит, я на жигулях честно заплатив налоги А они понапакупали себе иномарок и ездят Обидно даааа
Трішки є , бо я ж заплатив 5+ тис у.о., за машину замість 2 тис. у.о., а воно ж таки та сама "бляха" та ще й не мондео, а фокус + грошей немає і "жаба" давить вкладатись в цю машину бо я ж 5 300 заплатив, а не 1 500 чи 2, і як усі живу по принципу "надо максимально вижать і продать" Десь доречі гілка в головному форумі була та вмерла, бо я таки за "бляхи", "дайош А6 за 2 800" бо на вдвічі дорожчому фокусі чи фієсті дорослому дядькові якось не кошерно їздити .
Dns_kobra 21.08.2019 09:25 пишет: Наконец-то? Или там опять попереносили?
анонсировали перенос до нового года.
В ФБ проскочило, що главний бляхарь, котрий, на знак протесту, спалив тачку якогось литовця , сказав, що фігвам - дешевої розтаможки не буде. Треба думати про поповнення бюджету неньки!
Dns_kobra 21.08.2019 09:25 пишет: Наконец-то? Или там опять попереносили?
анонсировали перенос до нового года.
В ФБ проскочило, що главний бляхарь, котрий, на знак протесту, спалив тачку якогось литовця , сказав, що фігвам - дешевої розтаможки не буде. Треба думати про поповнення бюджету неньки!
Ну так зе-команда перед виборами кричала, що бюджет будуть наповнювати олігархи а не простий нарід. Самі наївні все ще чекають. На ділі ж біда: хочеться і офіс шикарний, і зарплати понад 50тис., а олігархи дулю показали і сказали зась
Romik2108 21.08.2019 13:00 пишет: Вчера на Шулявке (на Нестерова) в среднем ряду с вывернутой полуосью стояла брошенная создающая пробень. Все как обычно.
це машина orys
2019-08-21 Бан на 365 дней (4 круг). 4.8) создание клона. Рубан.