На відео все зрозуміло.) За кадром, нажаль відсутня задня камера,залишилась мова жестів опонента, був і фак, і по лікоть, і ще щось там махав. Та найбільше насторожує, що судячи по каментам під відео на фейсбуці, таких як герой відео вагон.
Наливаю, за те що не пустив. Я теж не пускаю там Те місце, просто намолене такими ідіотами
А я экшна не понял. Там в начале был промежуток между машинами, что туда два рейнджа могло поместиться. Если бы он просто руль крутанул.
А я экшна не понял. Там в начале был промежуток между машинами, что туда два рейнджа могло поместиться. Если бы он просто руль крутанул.
Регик стоит выше на лобовом и сферическая линза искажают перспективу.
Концовка шикарная! Оборвал в стиле старых сериалов Почему такие всегда еще пытаются что-то доказывать и учить?
Столько экшена за 2 метра киевского асфальта
автор видео - неадекват!
автор видео - неадекват!
Застрелись сокирою
"Не пущу... не пущу!!! ДА НЕ ПУЩУ..."
Я бы пустил человека, чо сложно чтоли. Может человек спешит, или 1ый раз там едит.
Я видел, что белый ренж явно хочет прямо, еще когда стояли все на месте. Не вижу проблем.
Я бы пустил человека, чо сложно чтоли. Может человек спешит, или 1ый раз там едит.
Я видел, что белый ренж явно хочет прямо, еще когда стояли все на месте. Не вижу проблем.
Зато тс поднял себе самооценку , может с гордостью выкладывать на ресурсах .
Застрелись сокирою
Да сьезди, куда-нибудь, в цивилизацию, из своей оленевки и прозрей как нужно водить авто!!
Зато тс поднял себе самооценку , может с гордостью выкладывать на ресурсах .
Шановні... якщо, на тому перехресті, пускати всіх таких «может спешит», то не проїдеш його ніколи. На перехресті висить знак, ліва смуга - ліворуч Рейнж той, там так постійно їздить. Давайте і на червоне будем проїжати, а чого ні - ну «может человек спешит»
Застрелись сокирою
Да сьезди, куда-нибудь, в цивилизацию, из своей оленевки и прозрей как нужно водить авто!!
"Давайте спорить о вкусе устриц и кокосовых орехов с теми, кто их ел" (с) Жванецький Я десятки тисяч км наїздив дорогами Європи. Бидло зустрічається інколи, але на пару порядків менше ніж у нас. А от такого епічного я взагалі не зустрічав. Причому випадки подібні ЗОВНІ траплялися. От і зі мною в Будапешті раз було. Коли смугою помилився. Заїхав на смугу, що наліво повертала(ага) а мені прямо треба було. Зрозумів це, коли попереду знак руху по смугах побачив(ога). Попросився вправо поворотником - мене і пустили без проблем. Все ніби те ж саме? А от і ні. Я не порушував знаки і попросився в праву смугу. Якби не пустили - повернув би наліво. Це ж бидло тупо проігнорувало знаки і інших водіїв.
P.S. Я також бачу досить простору і часу для перелаштування в праву смугу. Але це просто не вкладається в психотип бидла - "мнє НАДА прямо вот я туда і еду".
Да никуда он не спешил. Когда спешат, на тормоз лишний раз не нажимают.
А что мешало включить правый поворотник и ждать, пока пропустят? Корона?
А что мешало включить правый поворотник и ждать, пока пропустят? Корона?
Как тут тонко подметили, действие происходит в городе Оленевске, следовательно ему рога мешают.
Молодец что не пустил Если бы все так не пускали, таких красавцев лезущих значительно меньше было бы