Никитка 01.10.2019 22:56 пишет: Дякую усім, хто вже відписався. Хто ще ні - завжди будемо радити бачити, продовжуйте додаватися, будемо знайомитися! Я за будь-який кіпіш, окрім голодування.
Тут вже багато хто запропонував робити телеграм-групу. Якщо нема зауважень - я зроблю після роботи (зараз в мене майже 13-00).
Особливої активності в телеграмі я зараз не плану. - я розглядаю цій обмін контактами як план Б, щоб якщо стане гаряче, не гаяти час на пошук один одного.
Якщо в когось є зауваження щодо телеграму - кажіть, тут або в приваті. Більш того - якщо в когось вже є подібна організація для плану Б, кажіть, будь ласка, the more, the merrier.
Никитка 01.10.2019 22:56 пишет: Дякую усім, хто вже відписався. Хто ще ні - завжди будемо радити бачити, продовжуйте додаватися, будемо знайомитися! Я за будь-який кіпіш, окрім голодування.
Тут вже багато хто запропонував робити телеграм-групу. Якщо нема зауважень - я зроблю після роботи (зараз в мене майже 13-00).
Особливої активності в телеграмі я зараз не плану. - я розглядаю цій обмін контактами як план Б, щоб якщо стане гаряче, не гаяти час на пошук один одного.
Якщо в когось є зауваження щодо телеграму - кажіть, тут або в приваті. Більш того - якщо в когось вже є подібна організація для плану Б, кажіть, будь ласка, the more, the merrier.
+1
До телеграму були аргументовані зауваження щодо безпеки - але як засіб познайомитися, думаю, буде норм. Потім серйозні обговорення можна буде переносити в безпечні канали.
Никитка 01.10.2019 20:49 пишет: Пам'ятаючи історію з законами 16 січня і зникненням "політички" - будь ласка, ти, з ким ще не працював (Джин, Александр, Хруст та інші), відпишіться в приват, давайте вирішимо по запасним каналам зв'язку (email, Signal, WhatsApp, телефони, якщо треба).
Якщо почнеться абзац - я готовий допомогти, чим можу, але зв'язок треба будувати заздалегідь, бо автоюа - це не дуже надійний канал зв'язку в мутні часи.
Я сподіваюсь, що тут відпишуться ще ті, кому не все одно, і хто бажав би не стояти в стороні. Давайте готуватися заздалегідь.
Так, я зробив невеличку группу в Телеграмі - тупо для знайомства та обміну координатами тет-а-тет. Запросив тих, хто надав свої телеграм-координати.
В вотсапі я зробив группу і надіслав інвайт усім, хто надав реальні координати. Поки будемо додавати по запрошенням.
Мета груп не активне спілкування, а обмін контактами заздалегідь - на випадок "часа Ч, дня Д и полной Ж". Тому запрошуйте тих, кого знаєте. Якщо я щось налажав з групами - давайте знати, зараз вже вирубаюсь.
Никитка 01.10.2019 21:12 пишет: ... чи треба робити той чат приватним чи масовим ...
Мені здається що будуть потрібні два чати один приватний - за людьми яких знаєшь та публічний, в якому майже все обговорення й буде проходити, у разі підозрілих моментів завжди буде можливість встановити істину в приватному каналі.