Обычно у бухарей тест падает к 50 годам практически в ноль - формируется женский тип фигуры- сиськи, пузо и нытье ) А тут целых 10 раз - красава !
Дика маячня. Те, що ти описав - звичайне ожиріння. Воно, звісно, буває у тих, хто п'є багато пива. Бо і пиво калорійне, і закуски. Але до алкоголізму це не має жодного відношення.
Обычно у бухарей тест падает к 50 годам практически в ноль - формируется женский тип фигуры- сиськи, пузо и нытье ) А тут целых 10 раз - красава !
Дика маячня. Те, що ти описав - звичайне ожиріння. Воно, звісно, буває у тих, хто п'є багато пива. Бо і пиво калорійне, і закуски. Але до алкоголізму це не має жодного відношення.
Ты различаешь слова "бухарь" и "алкоголик" ? Из за чего падает тестостерон -понимаешь ? Какие факторы влияют на выработку гормонов подавляющих тест и увеличивающих эстроген ? От чего снижается окисление жиров в организме ? От- "пивокалорийне и закуски"
"Бухарь"? Я парускі, мабуть, не дуже розумію. Як і вікіпедія. Там пише, що це одне й те саме.
Пс згадав іще подібний міф. "Не буду каструвати кота, бо він розжиріє" ))
Интересная тема..
Прибухнуть, оно как очистка памяти телефона, старые файлы - тю-тю...
У кожного своє бачення.
Один знайомий якось в розмові сказав, що шукали з дружиною вино. Конкретної назви, марки, сорту. Обшукали все, не змогли знайти. Інтернет, не допоміг. Я випадково наткнувся на це вино в одному з магазинчиків. Забрав все що було. 7 бутилок. Привіз кажу, на постав хай буде. Бо в подальшому, не передбачаються поставки. . І що ви думаєте. За вихідні він його випив.
Мені наприклад вистачило б на років десять. Є ще такі знайомі в яких вдома алкоголь, просто не тримають бо обов'язково вип'ют до дна все що є. В мене стоять в барі напої по багато років, я до них равнодушен.
В мене стоять в барі напої по багато років, я до них равнодушен.
Байдужий
Байдужий
Є окрема ТЕМА для літераторів, правопісьців.
Ця тема про непьющих. Або тих, хто змінив погляди на "оковиту".
Байдужий
У меня один знакомый из небольшого украинского городка употреблял слово байдужий когда что-то хотел похвалить. Я помню мы купили какие-то вещи и показываем ему, а он: байдуженький такий свитер..., байдуженька така курточка... Думаю хоть бы из приличия похвалил. А потом когда он за столом принялся нахваливать байдуженький такий самогон я все понял. Кстати, я еще пару раз встречал на Винничине такое использование этого слова.
Ловко так, ге? Ловкий такий ге. Ніто питання, ніто твердження. Теж не відразу зрозумів, це добре чи, не дуже.
"Бухарь"? Я парускі, мабуть, не дуже розумію. Як і вікіпедія. Там пише, що це одне й те саме.
" извините ,разрешите пройти, а о чем сегодня фильм ? Опять про море "про мову" ? " (фильм) Ловко ти , совместно c википедией - 90% выпивающих этого форума в анкаголики записал. ) Правильно -пусть знают негодяи
Я колись потрапив до реанімації. Відкачали, лежу ще так туди сюди. На сусідню койку,приходив лікар на ничку відпочити. Пробирається до мене кум, і перші слова каже: а це все ізза того, що ти, неп'єш. , от випив би піісяшку, воно там в нутрі продизинфікувало і все. Я йому кажу;Іди звідси пропагандіст зеленого змія. І тут лікар такий,з сусідньої койки з закритими очками :Ти не прав, Прислухайся до розумних слів.
І тут лікар такий,з сусідньої койки з закритими очками :Ти не прав, Прислухайся до розумних слів.
а ще лікарі палять, я сам бачив.
І тут лікар такий,з сусідньої койки з закритими очками :Ти не прав, Прислухайся до розумних слів.
А еще среди них есть анкаголики
А еще среди них есть анкаголики
Спирт же бесплатный.
Не бухать долго можно, это не проблема и никаких ломок не будет. Я вот как то не курил долго, решил подвязать. На третий день скрутились уши в трубочку и появился огромный жор. То есть аппетит. Хотелось все время есть и не наедался. Набрал в весе. Но закурить хотелось всегда круглосуточно. Семечки, конфеты забивали охоту. В общем кто решится бросить курить и у вас начнет получаться, месяц, два, три если протерпите старайтесь не пить даже пиво. Только выпьете- сразу закурите.
Не бухать долго можно, это не проблема и никаких ломок не будет. Я вот как то не курил долго, решил подвязать. На третий день скрутились уши в трубочку и появился огромный жор. То есть аппетит. Хотелось все время есть и не наедался. Набрал в весе. Но закурить хотелось всегда круглосуточно. Семечки, конфеты забивали охоту. В общем кто решится бросить курить и у вас начнет получаться, месяц, два, три если протерпите старайтесь не пить даже пиво. Только выпьете- сразу закурите.
Мягко говоря - неправда..
Мягко говоря - неправда..
Что из? В этом посте достаточно много отдельных сентенций.
Один мой знакомый когда бросал курить то никому на работе об этом не сказал, объявлений громких не делал, мол я бросаю, поддержите меня. И до сотрудников только где-то через неделю дошло, что с ними на перекурах этого знакомого нет. И тогда уже как-то не с руки было да что ты там, да пойдем закурим...
Хто кидав пити? Як успіхи. Мені, не подобається здоровий спосіб життя. Проганяв вихідні , як лошадь. (не кінь)
Пролетіли вихідні, а я навіть вина невідкушав. Знову понеділок. На наступні вихідні, теж ніяких перспектив побухать. Бар переповнюється, вкусняшки киснуть.
На наступні вихідні, теж ніяких перспектив побухать.
кто хочет ищет возможности, кто не хочет ищет причины.