Я ж не стверджував, а написав теоретично. Багато хто про це каже.
Пардон, я пишу лише практично. І лише про обслуговування на офіційних СТО. Фільтри, заміна рідин, гальмівні колодки та диски і таке інше. По важелях / стійках - не в курсі, бо нічого по підвісці не робив.
на офіційних СТО. Фільтри, заміна рідин, гальмівні колодки та диски і таке інше.
Якщо рахувати такі стандартні ТО у офів, обслуговування G01 мені обходиться так само як і Кодіака колись і наприклад мазди CX-5 товариша. Ціни дуже близькі, ТО +/- 10-12 тис грн. Але я би радив дивитись все ж БМВ до 100 тис пробігу, якщо хочеться довго ще експлуатувати.
Останні 5 років з зимою без снігу вмовили купити задньопривідну X3, парковка у дворах виклик, але треба подякувати інженерам бемеве, електроніка налаштована топово, підторможує колесо що буксує, перекидає момент на інше. Така ж система була на Golf 7, але тут це працює ще краще.
Поки головний недолік - немає запаски, якщо їхати далі Києва - страшно не доїхати, а якщо запаску покласти, то вона займає весь багажник.
G01 - надійна відносно німецьких авто, але якщо порівнювати з аскетичними японцями, то буде просити більше уваги 100%.
Окрім сервісу за рік: - закінчився акумулятор системи SOS (тойота про таке навіть не чула). - є помилка по жалюзям, але без чеку, поки не чіпав. - у -20 мороз вийшла з чату систему контролю тиску у шинах. Як потеплішало - почала працювати, але нові датчики я вже купив.
У порівняння з VAG cервіс у Києві сервіс по роботам дорожче у 2 рази. Запчастини також дорожчі, але вони якісні та ходять добре.
Останні 5 років з зимою без снігу вмовили купити задньопривідну X3, парковка у дворах виклик, але треба подякувати інженерам бемеве, електроніка налаштована топово, підторможує колесо що буксує, перекидає момент на інше. Така ж система була на Golf 7, але тут це працює ще краще.
Поки головний недолік - немає запаски, якщо їхати далі Києва - страшно не доїхати, а якщо запаску покласти, то вона займає весь багажник.
На X5 запаску (докатку) можна купити у офіциалів. Іде в комплекті з органайзером, розміщується в багажнику під підлогою штатно, нічого не стирчить. У вас в принципі місце для докатки є?
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав. але думаю, трохи страшно тільки коли пробив колесо, а так не страшно Вдалих поїздок!
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав.
Щось підказує, що до Атлантики дороги були трохи не такі, як зараз в нас, де колесо можеш розрізати щохвилини.
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав.
Щось підказує, що до Атлантики дороги були трохи не такі, як зараз в нас, де колесо можеш розрізати щохвилини.
З іншого боку ціна вирішення питання теж кардинально відрізняється.
На X5 запаску (докатку) можна купити у офіциалів. Іде в комплекті з органайзером, розміщується в багажнику під підлогою штатно, нічого не стирчить. У вас в принципі місце для докатки є?
Какая цена , хоть примерно?
Судя по ценам в инете( и это за 19е, а нужна то 20) наверное тысяч 40 грн или я оптимист?:))
У мене саме така. Про існування докаток для X5 в інших розмірах (20") ніколи не чув. Якщо все ж будете звертатися на Баварію, то радив би ще раз перепитати про органайзер. Мені казали, що має бути в комплекті.
Стосовно X3, трохи погуглив, здається там трохи складніше все. По фотках виглядає так, що підлога в багажнику має бути розташована вище, якщо є докатка. Тому не впевнений, що вийде розмістити її автівці, яка замовлялася без відповідної опції.