Я ж не стверджував, а написав теоретично. Багато хто про це каже.
Пардон, я пишу лише практично. І лише про обслуговування на офіційних СТО. Фільтри, заміна рідин, гальмівні колодки та диски і таке інше. По важелях / стійках - не в курсі, бо нічого по підвісці не робив.
на офіційних СТО. Фільтри, заміна рідин, гальмівні колодки та диски і таке інше.
Якщо рахувати такі стандартні ТО у офів, обслуговування G01 мені обходиться так само як і Кодіака колись і наприклад мазди CX-5 товариша. Ціни дуже близькі, ТО +/- 10-12 тис грн. Але я би радив дивитись все ж БМВ до 100 тис пробігу, якщо хочеться довго ще експлуатувати.
Останні 5 років з зимою без снігу вмовили купити задньопривідну X3, парковка у дворах виклик, але треба подякувати інженерам бемеве, електроніка налаштована топово, підторможує колесо що буксує, перекидає момент на інше. Така ж система була на Golf 7, але тут це працює ще краще.
Поки головний недолік - немає запаски, якщо їхати далі Києва - страшно не доїхати, а якщо запаску покласти, то вона займає весь багажник.
G01 - надійна відносно німецьких авто, але якщо порівнювати з аскетичними японцями, то буде просити більше уваги 100%.
Окрім сервісу за рік: - закінчився акумулятор системи SOS (тойота про таке навіть не чула). - є помилка по жалюзям, але без чеку, поки не чіпав. - у -20 мороз вийшла з чату систему контролю тиску у шинах. Як потеплішало - почала працювати, але нові датчики я вже купив.
У порівняння з VAG cервіс у Києві сервіс по роботам дорожче у 2 рази. Запчастини також дорожчі, але вони якісні та ходять добре.
Останні 5 років з зимою без снігу вмовили купити задньопривідну X3, парковка у дворах виклик, але треба подякувати інженерам бемеве, електроніка налаштована топово, підторможує колесо що буксує, перекидає момент на інше. Така ж система була на Golf 7, але тут це працює ще краще.
Поки головний недолік - немає запаски, якщо їхати далі Києва - страшно не доїхати, а якщо запаску покласти, то вона займає весь багажник.
На X5 запаску (докатку) можна купити у офіциалів. Іде в комплекті з органайзером, розміщується в багажнику під підлогою штатно, нічого не стирчить. У вас в принципі місце для докатки є?
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав. але думаю, трохи страшно тільки коли пробив колесо, а так не страшно Вдалих поїздок!
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав.
Щось підказує, що до Атлантики дороги були трохи не такі, як зараз в нас, де колесо можеш розрізати щохвилини.
капець люди мислять. я до Атлантичного океану без запаски доїжджав, страшно? хз, я про це не думав.
Щось підказує, що до Атлантики дороги були трохи не такі, як зараз в нас, де колесо можеш розрізати щохвилини.
З іншого боку ціна вирішення питання теж кардинально відрізняється.
На X5 запаску (докатку) можна купити у офіциалів. Іде в комплекті з органайзером, розміщується в багажнику під підлогою штатно, нічого не стирчить. У вас в принципі місце для докатки є?
Какая цена , хоть примерно?
Судя по ценам в инете( и это за 19е, а нужна то 20) наверное тысяч 40 грн или я оптимист?:))
У мене саме така. Про існування докаток для X5 в інших розмірах (20") ніколи не чув. Якщо все ж будете звертатися на Баварію, то радив би ще раз перепитати про органайзер. Мені казали, що має бути в комплекті.
Стосовно X3, трохи погуглив, здається там трохи складніше все. По фотках виглядає так, що підлога в багажнику має бути розташована вище, якщо є докатка. Тому не впевнений, що вийде розмістити її автівці, яка замовлялася без відповідної опції.
Офіційні BMW теж не чули про систему SOS
У кожній свіжій БМВ, на стелі є кнопочка SOS. По ній іноді бувають помилки.
мені на Х1 19" 5x112 (DIA): 66.6 мм. підійшла докатка від лохматого мерседесу R17, бо рідна була явно оверпрайс. Один раз довелося користуватися, все стало як рідне.
Свіжі - чули.
мені на Х1 19" 5x112 (DIA): 66.6 мм. підійшла докатка від лохматого мерседесу R17, бо рідна була явно оверпрайс. Один раз довелося користуватися, все стало як рідне.
Так если "по дыркам" подойдет, то пофиг от чего. Не понимаю необходимости именно " в родной". Правда надо померять что б в нишу поместилась. Хотя у меня когда то в кадиллаке и ниши то не было, возил в чехле в багажнике, когда за город далеко ездил. Мало ли что.
Так если "по дыркам" подойдет, то пофиг от чего. Не понимаю необходимости именно " в родной". Правда надо померять что б в нишу поместилась. Хотя у меня когда то в кадиллаке и ниши то не было, возил в чехле в багажнике, когда за город далеко ездил. Мало ли что.
а чому б замість докатки не скористатися ремкомплектом? власники електромобілів, де запаска не передбачена, кажуть, що запаска це минуле століття)
а чому б замість докатки не скористатися ремкомплектом? власники електромобілів, де запаска не передбачена, кажуть, що запаска це минуле століття)
Бо у БМВ ранфлет, дуже жорстка гума, більше пластик, а не гума, так ось при звичайному проколі, взагалі нічого робити не треба, а при боковому може вирвати частину цієї гуми.
Я рожденный еще в ссср человек, люблю вайбер и не люблю телеграмм. Так же и с ремкомплектами. Опять же, а если разрезать так, что уже не до ремонта? Мне проще поставить запаску ( хотя не так часто ею и пользовался за всю жизнь, но все же).
тому що далеко не всі проблеми ремкомплектом ремонтуються якесь бокове пошкодження залишить вас без колеса