Вітаю! Є 2 ящики американського сухпаю. Меню 1-12 В наявності. 1800гр Ціна за 1 ящик. Термін придатності 06.20 та 07.20 Відправка по Україні через ОЛХ доставку , або після повної оплати
odri 26.10.2019 09:27 пишет: Американская гуманитарка для "наших парней на передке"
Чушь собачья. Наши на передке хавают отечественный. И вы не поверите, наш таки вкуснее. По теме - попробовал все виды американских MRE. Советую брать вегетарианский. Несмотря на то что без мяса, он с пудингами и разными дессертами
odri 26.10.2019 09:27 пишет: Американская гуманитарка для "наших парней на передке"
Чушь собачья. Наши на передке хавают отечественный. И вы не поверите, наш таки вкуснее. По теме - попробовал все виды американских MRE. Советую брать вегетарианский. Несмотря на то что без мяса, он с пудингами и разными дессертами
О вкусах конечно не спорят. Но я сильно сомневаюсь , что за пару лет , как я пробовал наши, они стали вкусней американских.
hant 27.10.2019 00:08 пишет: Та не, не чушь собачья. Это таки гуманитарка и таки для наших парней.
Ну откуда вы беретесь знатоки такие? Че вы сами не на передке. Все ахиренные патриоты за компом строчить.
Да уж якби вже. 15-16 рр. сектор А Так що плавали, знаємо - не вийожуйся
та ну. ось так по постому крадене продавати? ну не думаю, що людина ось так скидує крадені пайки:))) це було б безглуздо. хоча якраз недавно американці пару місяців назад завезли біля 25 тонн сухпайка саме такого на навчання в Україну. не факт що наші "доблесні" люди на "відповідних" посадах не скинули на ліво частину хавчика (зрозуміло що там і половини не було зїдено, а назад американці їх не повезли). і можливо таки так, що деякі продавці реально думають що продають легальний продукт так що тези що "наші хавають тільки відчизняний сухпай" абсолютно невірні
hant 27.10.2019 00:08 пишет: Та не, не чушь собачья. Это таки гуманитарка и таки для наших парней.
Ну откуда вы беретесь знатоки такие? Че вы сами не на передке. Все ахиренные патриоты за компом строчить.
Кстати продано.
Т.е. вместо объяснить что и откуда переходишь на личности в стиле "а почему ахметов ещё не в тюрьме"? Или все кто был на передке имеют право затыкать рты остальным? Сфига ли? Или таки шапка подгорает?
В ответ на: date-of-transaction - 03.01.2019 8970016239560 MEAL,INDIVIDUAL,PORK FREE user-account-department - State user-account-service-agency - Other
якби ця коробка була б уже переданою в якійсь підрозділ - армійською чи мо сша то було б так написано
В ответ на: user-account-service-agency - Army - Defense Logistics Agency - Defense Threat Reduction Agency - United States Coast Guard - Air Force
і так дальше... але ... user-account-department - State тобто по суті все-таки саме ця коробка на фото на 03.01.19 року була державним майном США, це факт, якби я знав як обозначають передане Україні майно від Уряду США я б з 100% точність сказав чи ці коробки були коли небудь передані МО України.
Армия постоянно распродает излишки на разных аукционах. На амазоне полно этих ящиков продается, скорее всего, перепродают после аукционов. Зайдите на сайт и наберите "MRE", точно такие же ящики.
Ezdun 05.11.2019 21:07 пишет: Армия постоянно распродает излишки на разных аукционах. На амазоне полно этих ящиков продается, скорее всего, перепродают после аукционов. Зайдите на сайт и наберите "MRE", точно такие же ящики.
Ezdun 05.11.2019 21:07 пишет: Армия постоянно распродает излишки на разных аукционах. На амазоне полно этих ящиков продается, скорее всего, перепродают после аукционов. Зайдите на сайт и наберите "MRE", точно такие же ящики.
Да уж якби вже. 15-16 рр. сектор А Так що плавали, знаємо - не вийожуйся
та ну. ось так по постому крадене продавати? ну не думаю, що людина ось так скидує крадені пайки:))) це було б безглуздо. хоча якраз недавно американці пару місяців назад завезли біля 25 тонн сухпайка саме такого на навчання в Україну. не факт що наші "доблесні" люди на "відповідних" посадах не скинули на ліво частину хавчика (зрозуміло що там і половини не було зїдено, а назад американці їх не повезли). і можливо таки так, що деякі продавці реально думають що продають легальний продукт так що тези що "наші хавають тільки відчизняний сухпай" абсолютно невірні
А хто каже що вони крадені? У твердженні вказано що допомога для наших хлопців і воно так є.