Боюсь про время на границе можно будет узнать только перед самым выездом, когда поздно отменять будет поездку.
Боюсь про время на границе можно будет узнать только перед самым выездом, когда поздно отменять будет поездку.
ну планирую смотреть за ситуацией до конца мая, начало июня - тогда уже буду решать
Хто що думає про криміногенну обстановку після карантину в пляжних державах? Адже там теж люди втрачають роботу, доходи - не дай боже щось поцуплять з автомобіля чи апартаментів, а в закордонній поїздці це може бути доволі небезпечно.
Хто що думає про криміногенну обстановку після карантину в пляжних державах? Адже там теж люди втрачають роботу, доходи - не дай боже щось поцуплять з автомобіля чи апартаментів, а в закордонній поїздці це може бути доволі небезпечно.
Дійсно... краще вже тоді сидіти вдома: в успішній країні, де з роботою все гаразд, люди отримали компенсацію за вимушене сидіння вдома, і головне - ніяких пляжів, де зголоднілі аборигени раптом поцуплять магнитолу в богатого українського лоха туриста!
Дійсно... краще вже тоді сидіти вдома: в успішній країні, де з роботою все гаразд, люди отримали компенсацію за вимушене сидіння вдома, і головне - ніяких пляжів, де зголоднілі аборигени раптом поцуплять магнитолу в богатого українського лоха туриста!
не, ну если быть совсем откровенным, то стать жертвой хулиганства/мошенничества/воровства для нашего человека в нашей стране много ниже, чем, скажем, если он бросит машину на пол-дня в условном Марселе или Неаполе.
в условном Марселе или Неаполе.
еммм...топік же ж про Грецію...
в условном Марселе или Неаполе.
еммм...топік же ж про Грецію...
смысл в том, что приезжий турЫст всегда подвергается бОльшему риску, т.к. он расслаблен, он хуже ориентируется в местной специфике, у него при себе серьёзная сумма денег, дорогая фототехника, он не сможет немедленно обратиться в полицию хотя бы в силу языкового барьера и т.п.
У себя дома таких рисков как правило нет, даже если страна не слишком благополучная.
У меня ощущение, что в том году Греция может быть не раньше октября-сентября.
ну ты зря фейспалмишь, с машины на украинских номерах на изи свинтят колеса и ищи потом по местным разборкам.
Разумеется. И все это - безотносительно массового зубожиння аборигенов из-за карантина. В Ивано-Франковске я знаю районы города, где я не рискнул бы оставить машину на ночь на улице. И чё?
ну ты зря фейспалмишь, с машины на украинских номерах на изи свинтят колеса и ищи потом по местным разборкам.
фейспалмлю ребята, сидите дома: форум просто кишит ужасными рассказами про пропавшие колеса и дворники.
Разумеется. И все это - безотносительно массового зубожиння аборигенов из-за карантина. В Ивано-Франковске я знаю районы города, где я не рискнул бы оставить машину на ночь на улице. И чё?
ещё раз: смысл вашего сообщения был таков, что сидеть дома (в Украине) опаснее, чем на греческом курорте.
А это ну оччень не факт.
не маю наміру дискутувати на цю тему. Якщо вважаєте, що дома безпечніше, сидіть вдома: подорож, тим пачє закордонна, завжди несе в собі ризик форсмажорів. Але про вкрадені колеса - це вже дічь, панове...
не маю наміру дискутувати на цю тему. Якщо вважаєте, що дома безпечніше, сидіть вдома: подорож, тим пачє закордонна, завжди несе в собі ризик форсмажорів. Але про вкрадені колеса - це вже дічь, панове...
и ещё раз: - я не обсужаю мысль "можно ли выходить из дому, и если можно, то для чего". - я обсуждаю ваше утверждение "дома опаснее, чем в поездке" - и нахожу его очень спорным.
не треба мені приписувати того, чого я не писав... про всяк випадок, повторюсь: "дома опаснее, чем в поездке" я точно не писав. більше того, визнаю: дома в сферічному вакуумі абсолютно точно набагато спокійніше, ніж навіть в умовній подорожі в умовнонебезпечний район рідного міста.
Ну до чого тут це? Якщо це станеться тут то це не форс-мажор, а просто неприємність. Адже є різниця, наприклад чи вкрали в документи/гроші/пошкодили автомобіль десь за 20км від дому чи за 2000км. В першому випадку погорюва собі кілька хвилин, накатав заяву в поліцію і без поспіху хоч місяць можна все відновлювати, а за кордоном навіть до посольства можна не мати як дістатися. А взагалі поясніть, я якось не так спитав, що ви мені так в'їдливо відповідаєте?
Ок, відповім. В Греції, на відміну від України, громадянам виплачують компенсацію в розмірі 800 євро в зв'язку з карантином. Хоча і без того припущення, що зубожілі греки полізуть за магнітолою(чи що ви там таке спокусливе ще збираєтеся залишити в салоні?) здається мені перебільшеним. Адже гіршого удару по туристичній галузі після пандемії, ніж спалах дрібних крадіжок, годі і уявити. Ну і щоб два рази не вставати: задумайтеся, на фіга греку ваш техпаспорт, відеорегістратор, або вогнегасник. І спробуйте пригадати хоча б одну тру сторі про подібний випадок. Це при тому, що люди там айфони на пляжі просто на шезлонгах залишають.
І спробуйте пригадати хоча б одну тру сторі про подібний випадок.