Алярм, Ганні, терміново викликайте ВАГоводів, бо якщо френчоводи перегризуться, то я боюся уявити, що буде, коли за відсутності останніх ВАГоводи вступлять у бій один з одним. РЯТУЙТЕЕЕЕЕ!!!!!
Тю, ваговоди між собою постійно сперечаються і ніякі френчоводи нам не потрібні - просто ми вихованіші і тактовніші і наші дискусії приємно читати
Та які там суперечки між ВАГоводами? Ті "суперечки" виглядають приблизно так
Так є ж 3008. У інший гілці ти тільки про нього і пишеш, а тут забув?
я про пижо нече не пишу. 3008 опонент каджара кашкая и тд. Опонента сени - ну прямого - нет.
В цій гілці ж мова йде про б/в пежо та рено. Тобто якщо говоримо про попередню генерацію 308 та мегана в кузовах універсал, то там як раз сценік та 3008 - абсолютно однотипні машини. Якщо чесно, то і зараз 3008 - ніякий не кросовер, а звичайний мікровен, як і сценік. Ну є там відмінність у 2-3 см кліренсу, та і усе.
Опять за старое. Там короткие свесы, клиренс и большой радиус колёс, пластиковые обвесы, форма кузова, блокировки передней подвески.
Ще як варіант мені пропонують біточкі з usa. Jetta або focus підкупляють свіжішим роком і малим пробігом. Хтось щось може про них сказати, або лінк на тему (не рекламну) якщо таке є.