@Ustim, здається вже час якось зреагувати на цю тему.
Тема снесена в модераторскую, у администрации и модераторов есть возможность оценить сей шедевр
Хм, питання ніби безпосередньо до Ustimа було. Чи то він вже власною мендель обзавівся?
2 Ustim Прошу відповісти безпосередньо, без сумнівних посередників, що за сумісництвом є обвинувачуваними. Невже вісім пунктів аргументованих звинувачень в порушеннях Правил лише від мене недостатньо для відсторонення цього "модератора"? Серед порушень - некомпетентність, флуд, пересмикування, провокації, наклеп, упередженість і ще некомпетентність безліч разів. Цього ЩЕ мало? Тоді прошу відповісти - скільки ще порушень зібрати, щоб було досить? І холопи даремно баріна не турбували.
Так, що адміністрація внємнніла мольбам?...
Сам в шоці. Чесно кажучи, приємно здивований.
Сам в шоці. Чесно кажучи, приємно здивований.
Реальность не всегда такая какая вам кажется. Она всегда видится вам сквозь вашу призму мыслей и убеждений о ней. Виталий Гиберт (не знаю, кто это такой, но цитата его)
Реальность не всегда такая какая вам кажется. Она всегда видится вам сквозь вашу призму мыслей и убеждений о ней. Виталий Гиберт (не знаю, кто это такой, но цитата его)
Есть более простая мысль "В действительности всё не так, как на самом деле" (с) Станислав Ежи Лец
Есть более простая мысль "В действительности всё не так, как на самом деле" (с) Станислав Ежи Лец
якісь у вас архаїзми зараз новий тренд, значно простіше - не все так адназначна
А чо у Вас в Парижах вывески на украинском?
"в общественном парижском туалете есть надписи на гуском изыке"(с)
Там предыдущие две строки несут гораздо большую смысловую нагрузку, актуальную и сейчас, кстати А потом уже расшифровка, те, что ты привел.
Там предыдущие две строки несут гораздо большую смысловую нагрузку, актуальную и сейчас, кстати А потом уже расшифровка, те, что ты привел.
А в предыдущей пестне,- так аще!
Покажіть того, хто тямле
цей той во, тут шоп бути в темі, треба топити за минулого.
Угу, хотів розказати поро хоботам що вони валінки, почав читати книжки по історії, економіці... Став порохоботом.
Так різні книжки бувають, тут важливо хто їх пише, думаю? А банити за політичну позицію модера варто - він же не звичайний посполитий, а людина, яка впливає на політику форуму, а отож не має бути заангажованим і тягнути ряднину на свої переконання і боротися з іншою думкою однобоким трактуванням з особистих мотивів.... Однак тут виникає і інше питання - а не з політичних мотивів його вивели з модерів під надуманим приводом?
К вопросу об объективности - вот один из моих постов в тематической группе по ФИАТу, о моём ФИАТе, которую вы посчитали не тематической и дали горчичник...а что же тогда тематической, как не в ФИАТе о ФИАТе?
К вопросу об объективности - вот один из моих постов в тематической группе по ФИАТу, о моём ФИАТе, которую вы посчитали не тематической и дали горчичник...а что же тогда тематической, как не в ФИАТе о ФИАТе?
Lacett никогда не был модератором доски Фиат, плиз ссылку на пост с предупреждением
Lacett никогда не был модератором доски Фиат, плиз ссылку на пост с предупреждением