В Україні бубнових Октав і Кодьяків на місяць продають більше ніж напакованих Тігів і Турів
такси.. полиция.. бизнес под задачи..
им бубны - то что надо. а у нас тут (на форуме) все элитные парни , если комплектация бубен сразу фууу. эх.. сюда бы на форум этих нищих из полиций и бизнесов.
они бы нам рассказали правильный выбор автомобиля в 2021.
звісно що власника, але ж я кажу не про те щось там гімно, або ні
Ну от А власник каже. Купив по дурості (знов прилетить мені за грубість) непідходяще низького для себе класу автомобіль (по всіх параметрах), а потім виявилось, що це йому авто в капці наклало
п.с. Я спецом ще хрін зна де написав, що якраз НЕ бренд захищаю, тому про "ти на ваг бочку котиш" це не до мене
...
да ничего подобного
Ну хоча б по виділеному давайте не йорнічайте
Мало того, якщо навіть припустити, що зразу окомір дав збій (але не вірю в це, не за 2 копійки ж покупка), то як я вище зазначав в Тіга є дуже зручна фіча зсування заднього дивана (роздільно ) на 18см. Тобто пару см завжди можна без втрати функціоналу заднього ряду використати. А якщо їдеш сам чи лише з переднім пасажиром, то всі 18см можна додати до глибини багажника.
Ідея з двиганням заднього ряда добра, а от реалізація підкачала - велика сходинка між спинкою сидіння і багажноком не дає зробити днище пласким і обїемний багаж становиться під углом я трохи погрався з цим і віддвинув сидіння максимум назад.
І так результати skoda кращі за vw.
Какие результаты?
В Україні бубнових Октав і Кодьяків на місяць продають більше ніж напакованих Тігів і Турів
Тонко
...
Мало того, якщо навіть припустити, що зразу окомір дав збій (але не вірю в це, не за 2 копійки ж покупка), то як я вище зазначав в Тіга є дуже зручна фіча зсування заднього дивана (роздільно ) на 18см. Тобто пару см завжди можна без втрати функціоналу заднього ряду використати. А якщо їдеш сам чи лише з переднім пасажиром, то всі 18см можна додати до глибини багажника.
Ідея з двиганням заднього ряда добра, а от реалізація підкачала - велика сходинка між спинкою сидіння і багажноком не дає зробити днище пласким і обїемний багаж становиться під углом я трохи погрався з цим і віддвинув сидіння максимум назад.
Та воно ж не постійно так з відсунутим їздити, а лише як камрад написав, якщо 2см не вистачає щоб ляду закрити чи якщо щось об'ємне без задніх пасів перевезти... Від 2см яма не утвориться, а якщо посністтю - то кинути туди якесь покривало чи ще щось... Головне, що можна отримати ось ті маркетингові 615л при необхідності і без пасів ззаду. Багато ще однокласників можуть похвалитися такою фічею?)
...
Я не зрозумів про яку сходинку мова Там жеж ніби рівна підлога при складених сидіннях, ні?
...
Я не зрозумів про яку сходинку мова Там жеж ніби рівна підлога при складених сидіннях, ні?
Так це не сходинка - це канавка У мене теж така на Хаї якщо сидіння вперед посунуті. І я не розумію як воно заважає перевозити довгі предмети
Плюсів від неї імхо більше - я туди спальники чи каремати сую коли вилазка в гори І речі не літають по салону, і простір багажника не крадеться))
Так це не сходинка - це канавка У мене теж така на Хаї якщо сидіння вперед посунуті. І я не розумію як воно заважає перевозити довгі предмети
Плюсів від неї імхо більше - я туди спальники чи каремати сую коли вилазка в гори І речі не літають по салону, і простір багажника не крадеться))
Ну в мене підлога в нижньому положенні, і тоді йде низьки пол, потім сходинка, потім знову низько.
Ну в мене підлога в нижньому положенні, і тоді йде низьки пол, потім сходинка, потім знову низько.
Ну то підіймати підлогу у випадку відсування заднього дивану (якщо потрібна саме рівна підлога перед канавкою).
а5 и джетта на балці проти многоважельної і набагато кращого керування гольфа...
У всех упомянутых авто сзади была многорычажка. Вы хотя бы на одном из них ездили?
якщо буфер пам'яті не дозволяє запам'ятати трохи більше ніж останнє повідомлення - то мова йде про те, що людина поїздила рік и розчарувалася. і я її цілком розумію, тому що за тестдрайв особливо нічого не зрозуміти. автівка может здаватися бімбою, а через деякий час дратувати. доречі, маю приклад продажу 3008 приятелем - його почала дратувати мультимедіа і вся ця, як він сказав, "циганщина" у салоні. пересів на німця і каже "о, все лаконічно, нічого зайвого, ніщо око не коле".
Уважаемый Виталя-большой-буфер, мы тут не про абстрактное разочарование вообще и тяготы владения авто, а про конкретные претензии. Попробуйте на минутку переключиться с придуманного вами предмета обсуждения на то, о чем на самом деле идет речь (сообщение, с которого начался спор - на 86 странице). Цитирую: "багажник крошечный, подвеска - жесткая и гупает, материалы отделки - дешманские", "при старте затупы", "отстутствие электрорегулировок сидений переднего пассажира".
Я охотно соглашаюсь с тем, что какие-то моменты до покупки проверить нереально, они всплывут позже, при длительной эксплуатации. И даже 2-х дневный тест-драйв не поможет. Но всё перечисленное адекватный человек проверяет либо при осмотре машины в салоне, даже не садясь за руль, либо в процессе короткого теста. "Разочарование" в маленьком багажнике или материалах отделки салона - это дичь и бред, за который можно винить только себя.
Весь тот $срач с сообщения чувака, который владел первым Тигуаном, который Гольф Плюс с клиренсом и пп. Чего столько разводить? Я катался в первом, и нынешний - это тупо два разных авто во всем.
Это, и где ж новый потужніший? Эх, маркетологи бараны....
Здесь потужниший имеется ввиду не ТТХ а общее восприятие видать, но ведь это ИМХО
похрен, главное он - "діджиталізований"
похрен, главное он - "діджиталізований"
Ага, в чем «диджитализация» кроме беспроводной карплей хз
Ваговоды, посоветуйте где в Киеве смогу норм приклеить отражатель заднего бампера? Родной оставил где то...
О, или дайте совет - если со своим отражателем приеду на ТО и попрошу их поменять - не слечу ли с гарантии?