Нема у того форда плюсів, особливо якщо цитрамон вам ще й подобається більше А щодо надійності, то всі автомобілі зараз плюс-мінус однакові (шо вже й говорити про базові атмосферники на ручці)
Ganni 21.02.2020 10:05 пишет: Нема у того форда плюсів, особливо якщо цитрамон вам ще й подобається більше
Citroen подобається візуально. Але то таке... Ві не дівчина, мені з ним не фогографуватись :-) Взагалі порівняно з китайцем (який служив вірою та правдою, претензій особливих до нього не маю) обидва вказані авто суттєво кращі ...
Ganni 21.02.2020 10:05 пишет: А щодо надійності, то всі автомобілі зараз плюс-мінус однакові (шо вже й говорити про базові атмосферники на ручці)
Просто чув таке, що французи більш капризні, дорожчі в обслуговуванні та ремонті. Але на скільки це правда?
control 21.02.2020 10:11 пишет: Плюс форда в 3 раза меньший пробег.
Якби там стояли лишні нулі, то я б погодився)) А на таких смішних пробігах це тупо в межах статистичної похибки. І можливо навіть навпаки це означає, що Фієста з пробок не вилазила в той час, як в С3 були більш трасові пробіги
По Ситрику ничего сказать не могу. Внешне прикольный, если речь идет о новом поколении, накладки пластиковые, клиренс выше. Фиесту в свое время катал, брал новой из салона. Правда двигатель был Сигма. Не делал кроме ТО ничего, на 57 тыс поменял колодки спереди и на 65 тыс стойки стабилизатора. После 100 тыс продал, диагностика при продаже не нашла проблем в подвеске и двигателе, по кузову тоже естественно. Единственной проблемой была надорванная подушка коробки.
Забыл) Двигатели конечно печальные, что там, что там) Но вроде расход умеренный. И да, при таких двигателях пробег имеет значение. По полмиллиона они врятли походят, хотя и массовых отказов к 200 тыс я не слышал. Ну, а если что бы кошерно то тут только ВАГ или Тойту надо, у них самая увернная секта почитателей)
Просто чув таке, що французи більш капризні, дорожчі в обслуговуванні та ремонті. Але на скільки це правда?
Ну, якщо ми вже жонглюємо печерними стереотипами, то в правилі "трьох Ф" одна буква це форд якщо ви не знали ))
+1. По голым вводным Ситроен предпочтительнее имхо. Но надо смотреть на состояние каждой машины. Можно и за 50 тыс убить машину. Коллега ездит 2 года на таком, ничего критичного не слышал. Жаловался на сиденья это помню.
Ganni 21.02.2020 11:28 пишет: Ну, якщо ми вже жонглюємо печерними стереотипами, то в правилі "трьох Ф" одна буква це форд якщо ви не знали ))
блін, я навіть не в курсі що то за правило трьох Ф. Ось така я "печерна" людина :-)
З тих дрімучих часів, звідки у вас упередження до французів, існувало правило "трьох Ф" - типу уникати Форда, Фіата і всіх Французів Але якщо до Форда у вас немає упереджень, то чомусь до французів лишились
Ganni 21.02.2020 12:56 пишет: З тих дрімучих часів, звідки у вас упередження до французів, існувало правило "трьох Ф" - типу уникати Форда, Фіата і всіх Французів Але якщо до Форда у вас немає упереджень, то чомусь до французів лишились
Щиро вдячний, що пояснили :-) В мене взагалі немає упереджень щодо авто, т.к. в даний час взагалі 12-ий рік їзджу на китайці.
Якби були упередження - то не стояв би перед таким вибором як зараз.
ех... нема вибору - проблема, є вибір - теж іноді проблема...
Ganni 21.02.2020 12:56 пишет: З тих дрімучих часів, звідки у вас упередження до французів, існувало правило "трьох Ф" - типу уникати Форда, Фіата і всіх Французів Але якщо до Форда у вас немає упереджень, то чомусь до французів лишились
Щиро вдячний, що пояснили :-) В мене взагалі немає упереджень щодо авто, т.к. в даний час взагалі 12-ий рік їзджу на китайці.
Якщо немає упереджень, то повернусь до своєї основної думки - беріть те, що більше подобається, бо надійність зараз в подібних автомобілях плюс-мінус однакова. На різницю в пробігу не зважайте - різниця в 30к це не різниця, а статистична похибка)) Порівнювати треба загальний стан кожного автомобіля
Якщо немає упереджень, то повернусь до своєї основної думки - беріть те, що більше подобається, бо надійність зараз в подібних автомобілях плюс-мінус однакова. На різницю в пробігу не зважайте - різниця в 30к це не різниця, а статистична похибка)) Порівнювати треба загальний стан кожного автомобіля
Это у селюков такое мнение, а по факту Форд второй производитель авто в мире после тойоты, и это что-то значит)