У торговых есть возможность проверки, это сделано чтобы не оформлялись документы на проблемные машины
Интерес авториа 200 грн за объявление. Остальное- развод чистой воды
Як думаєте, відкриють СЦ після 24? Після того, як говорять, що хочуть продовжити до 12 травня? А ще говорять, що після Паски в МП, очікують нову хвилю захворюваності якраз на 10-12 травня...
Сообщение удалено. Удалил Justice
Думаю в мае уже... как ни прискорбно
...ты астру нашёл наконец-то?)
Як би мені не хотілось, але теж думаю, що в травні... Привіт. Ні, ще не знайшов. Та в принципі то зараз і не дуже й шукаю. Все рівно переоформити ніяк. Тож поглядую уже і на Шкоду, і на Фолькса, Гольфа 5, 6, і Пассата Б6. Шевроля Круз теж подобається. Ну це кроми Астри і Мегана. Коротше, запутався уже... Було 3к, було легше. Сподобалась Омега, взяв іще в борг, і купив у першого, до кого поїхав. А зараз...
Як би мені не хотілось, але теж думаю, що в травні... Привіт. Ні, ще не знайшов. Та в принципі то зараз і не дуже й шукаю. Все рівно переоформити ніяк. Тож поглядую уже і на Шкоду, і на Фолькса, Гольфа 5, 6, і Пассата Б6. Шевроля Круз теж подобається. Ну це кроми Астри і Мегана. Коротше, запутався уже... Було 3к, було легше. Сподобалась Омега, взяв іще в борг, і купив у першого, до кого поїхав. А зараз...
Камраден, а не пішли би ви у лічку?...
Зупинили на посту, при вїзді у Київ з бориспільки. Першим питанням було "коли розмитнили", але замість цьго питання я показав сертифікат з датой від 31го березня. Перевірили доки на растоможку, подивилися на сертифікат, здивувалися наявністю ОСАГО, та побажали "щасливої дороги". Ніяких розводів та натяків.
Зупинили на посту, при вїзді у Київ з бориспільки. Першим питанням було "коли розмитнили", але замість цьго питання я показав сертифікат з датой від 31го березня. Перевірили доки на растоможку, подивилися на сертифікат, здивувалися наявністю ОСАГО, та побажали "щасливої дороги". Ніяких розводів та натяків.
Мене догнали з мигалками на севастопольській площі, показав відповідь з поліції, поліс ГО, все інше навіть не дивились, пробубніли - так не можна їздити, і швидко поїхали. Відповідь на питання чому не можна - я маю сам придумати, судячи з усього.
Как можно получить полис, если нет номерных знаков? Обзвонил пару страховщиков, все морозятся
Как можно получить полис, если нет номерных знаков? Обзвонил пару страховщиков, все морозятся
А разве полис не по vin коду выписывается?
По вин, но есть строка гос номер, страховщики говорят что он должен быть(это к тем к кому я обращался)
По вин, но есть строка гос номер, страховщики говорят что он должен быть(это к тем к кому я обращался)
Верно, достаточно даже американских номеров.
...
Ок, если их нет, даже в док нет, там где номер 00000, тогда лепить левые?
...
Мне выдавали полис и без номера, просил на 1 месяц, на 1 месяц и выдали.
Но без номеров ездить нельзя, каждый патруль ваш.
...
У одних просил, вообще отморозились, у других только но год, если не тяжело, дайте номер страхового агента в ЛС, буду благодарен
Добрый день вайбер 0948270007 но гос.номер таки нужен какой-то
...
У одних просил, вообще отморозились, у других только но год, если не тяжело, дайте номер страхового агента в ЛС, буду благодарен
0931871832, Вайбер Можно минимально на 1 месяц. Сделал себе на 2 на всякий случай. Но тоже с американским гос номером
...
На олх берете номер і з ним їздите. По полісу Максим вище відписався, я у нього теж робив
На олх берете номер і з ним їздите. По полісу Максим вище відписався, я у нього теж робив