Гаджетів вдома все більше, а кількість розеток не змінюється.
При чому буржуї продають гаджети без зарядних мікроюсб і я втомився будувати складні стратегії з черговості зарядки телефону, гарнітури, навушників, мишки
В ідеалі це має бути коробочка з трьома (максимум - 4) виходами USB-A на невеликому гнучкому шнурі, що втикається в 220 (але якщо буде прямо в розетку - я переживу). Заряджатись будуть два телефони і, можливо, якась дрібнота
І вона має забезпечувати quick charge з зачатками інтелекту: щоб телефони заряджати веселіше, а всякі гарнітури - вже як ті можуть.
Що порадите, куди дивитсь? Пошукав на хотлайні, їх є в наявності, але ж питання - що обрати?
Глянувся Defender UPA-50 (це ж китайський китай?), але там один порт type-C 3A, один usb 2A а інші два - по 1А. Я б волів краще купити той, де три по 2А
Так от питання - чи є в кого особистий досвід використання таких зарядок? Що порадите, на які фірми хоч дивитись?
У меня Anker 60W USB Wall Charger, вот такого типа работает уже два года без особых заморочек. Удобно брать с собой в отпуск, закинул в чемодан и не нужно тащить кучу зарядок.
Так от питання - чи є в кого особистий досвід використання таких зарядок? Що порадите, на які фірми хоч дивитись?
у меня "амазон" 1 на 1 гнездо и 1 на 4 гнезда правда мне нужны были USB обычные но для "новых" тоже есть там же ж на полке лежало ))
первый помечен на 9 ватт айпад заряжает нормально второй написано 4х10 ватт тоже самое просадок на отдельных портах не заметил правда полностью загрузить нечем ))
оба вставляются непосредственно в розетку но поскольку розетка американская то я по случаю прикупил настольную лампу которая теперь стоит в местах обычного обитания всех гаджетов и соотв. теперь и зарядки вот всё думаю надо бы б туда вверх на уровень этой полочки вывести ещё 4+ уже обычных "силовых" розеток но пока работает не актуально
из марок которые в списке я бы б брал Belkin. у него же ж точно есть кабель USB-A to USB-C (я только что проверил есть) и для зарядки его точно хватит и соотв. мне пока мои зарядные даже не придётся менять на новые просто кабелей ещё докуплю по мере ))
еще есть aukey, неплохие по отзывам
Использую Baseus 60W.
От него заряжается ноут по type C.
И в USB вставлен провод с тремя выходами type=c, micto USB, lightining.
Все девайсы заряжаются от одного устройства и двумя проводами получается.
Скорость зарядки ноута - нормальная. Скорость зарядки телефонов, ушей и всякого барахла - средненькая.
абель обошелся в 3 бакса кажется. Зарядное брал на алиэкспресс за 28 баксов.
Xiaomi ноут заряжает медленно, все остальное норм
Дякую, включу і Anker
Але в Anker є зарядки в яких прописано Не совместим с Qualcomm Quick Charge и Xiaomi Air.
але сумісний з Qualcomm Quick Charge протокол використовується в самсунг і моторолах (а телефони якраз моторола і самсунг...)
Там, до речі, мамадарагая скільки стандартів швидкої зарядки. Які закриті і за які беруть ліцензійні відрахування. Якщо раніше були різні фізичні роз'єми, то зараз вони відрізняються різними протоколами для швидкої зарядки
Напомню,что саму розетку можно поменять на двойную и даже на тройную в том же подрезетнике. А по теме,то прикупил tplink на 4 usb ,который вставляется прямо в розетку.
Напомню,что саму розетку можно поменять на двойную и даже на тройную в том же подрезетнике.
Виглядають вони дивно, а то й страшно
Напомню,что саму розетку можно поменять на двойную и даже на тройную в том же подрезетнике.
Я одинарних розеток в подрозетниках і не згадаю, коли бачив. Все подвійні.
А по теме,то прикупил tplink на 4 usb ,который вставляется прямо в розетку.
Ну прямо в розетку - невелика біда. А що за модель?
Anker - топ, Навіщо Quick Charge - не знаю, як на мене батарея швидше зношується.
Baseus три рази купував і дві зразу ж продав, так як постійно є якісь недоліки(одна пищала, друга перемикає порти якщо, щось інше підключити) і третю теж заміню на Anker.
І Anker є з двома Quick Charge
Ще як варіант Xiaomi Mi Power Strip, 3 usb(3.4 A в сумі, один порт тільки 1А) , при необхідності можна добавляти свої зарядки.
є, звичайно, вже бачив і таки спробую. Дякую за підказку
Здивований був сильно, що не кожна швидка зарядка може бути швидкою для мого телефону. І що знову треба читати написане дрібними літерами навіть на зарядках до телефонів
у моих самсунгов fast charge, беда в том что зарядки с QC телефоны не понимают и заряжаются как от обычных 2А зарядок, поэтому особо не парюсь, быстрая зарядка вредная для аккумулятора
Пользуюсь таким: Цена приемлемая. Заряжает быстро. Судя по описанию, он определяет как оптимально заряжать независимо для каждого выхода.
І Anker є з двома Quick Charge
У меня такой, где-то год уже, работает норм, брал на Али. Квикчардж работает с галакси S8 и с моим котом S60.
Сейчас "в моде" с выходом Power delivery. Что можете посоветовать проверенное?