macman 14.11.2022 14:42 пишет: Если зашла Луна, можно послушать ее предыдущий проект - tractor bowling
Если честно, то зашла только одна песня - "Бойцовский клуб" (и фильм заодно посмотрел, раньше не обращал на него внимания). А в "Полюсах" слова сильные, как раз про нас. Меня прет от Arch Enemy и Draconian
Мне сначало показалось, что эта песня военная - про борьбу за правду и т.д. Сегодня еще раз перечитал текст и понял, что она - АНТИвоенная. Ее как раз русским надо слушать
Shura111 18.12.2024 17:09 пишет: Продолжение. Начало здесь Новые группы, новые и малоизвестные песни старых групп. Все что кому нравится.
Як на мій ортодоксальний погляд це звичайні , можна сказати типові , рок-баллади в стилі середини 1970-х ще й у виконанні посередніх музикантів. А от зараз зявилися якісь модні назви типу "симфо метал", "white metal". А що саме тут від стилю метал? Навіть до хард року не дотягують . Просто рок балади. Слухати приємно. Ще раз прослуховувати не хочеться.
harald67 19.12.2024 06:55 пишет: А що саме тут від стилю метал? Навіть до хард року не дотягують . Просто рок балади.
Мабуть, то просто не ваша хвиля. Інша частота резонансу. Я, наприклад, вже хард не слухаю, хіба що саме балади, як оця:
Я не вішаю ярлики що гарно, а що погано. У кожного свій смак. Я про те що наведені останні дві балади не мають нічого спільного з терміном "метал". А щодо Accept то це стара як світ байка: прихильники хард року кажуть що Accept та Iron Maiden це метал, а металлісти кажуть що це хард рок. . Хоча як на мене то мейден набагато цікавіша у музичному плані група.
Hammer 29.12.2024 21:01 пишет: мой ребеночек вот шото похожее жарит
Это - истерика, я такое тоже не слушаю. И ни одного слова не разобрать, даже не ясно, на каком языке) По жанру, наверно, дум. Судя по названию, украинская группа. Я еще Мотанку могу послушать. Но больше нравится вот такое: