logotip 01.07.2020 09:22 пишет: Спочатку - заводська, потім нормальна g12, яку лили в машини всього автопарку. При покупці авто автосалонний продаван відразу попередив, що з помпою будуть проблеми.
Накаркал Столько у меня тазиков было перед глазами. И нигде не было каких то проблем с помпой. Всякое было разное, но про помпу то нет
проблемна помпа виключно в двигуні 21114 1.6 16-клап. А ще була на роботі 2110 того ж 2013 року (Богдан) - там рульове інколи закушувало - електропідсилювач з розуму сходив. Ну і по електриці тримала в тонусі )))
Михаил_N 30.06.2020 19:16 пишет: Как оказалось, здесь только 3 человека, которые реально имели опыт эксплуатации Приоры или похожего ваза. Своё мнение написали. А что ты возьмёшь за 3500 никто не знает. Как вариант, посмотри ещё на Форд Фиеста. Коллега недавно продал в хорошем состоянии 2008 года за 3800.
Я не радив би фієсту з власного досвіду, мені в 43 відмінна машина, але дітям осточортіла і продали. Машина газ/бензин 1.4 робот 2007 р.в. За майже 4 роки перебрана вся і навіть в тон виготовлена та підкрашена. Тобто і робот відремонтований та мотор, працювало все та і стан відмінний, просили багато, але віддали за 4300. Я б дав оцінку машині, як сімейне авто, або ж для дівчини або для чоловіка 50-70 років. А взяли собі сонату 3.3 2009 р.в. газ/бензин за 8 000 і доволі потужну та в непоганому стані. По суті автор гарно дивиться в сторону мазди 6, впринципі підтримую, коли є можливість підзаробити та взяти її, а не витрачатися на потворство у вигляді тазів. Пріора та ж 10-ка з таким же потворним виглядом та ніякою безпекою, а інше можна так її зарядити, що розвалиться або вилетить десь на повороті з дороги, або взимку при ожеледиці чи мокрому асфальті не справитися з керуванням...
logotip 01.07.2020 12:22 пишет: проблемна помпа виключно в двигуні 21114 1.6 16-клап. А ще була на роботі 2110 того ж 2013 року (Богдан) - там рульове інколи закушувало - електропідсилювач з розуму сходив. Ну і по електриці тримала в тонусі )))
у меня как раз модель 21114 1,6 16 клапанов. Поверь моему опыту, нет проблем там с помпой.
Михаил_N 30.06.2020 19:16 пишет: Как оказалось, здесь только 3 человека, которые реально имели опыт эксплуатации Приоры или похожего ваза. Своё мнение написали. А что ты возьмёшь за 3500 никто не знает. Как вариант, посмотри ещё на Форд Фиеста. Коллега недавно продал в хорошем состоянии 2008 года за 3800.
Я не радив би фієсту з власного досвіду, мені в 43 відмінна машина, але дітям осточортіла і продали. Машина газ/бензин 1.4 робот 2007 р.в. За майже 4 роки перебрана вся і навіть в тон виготовлена та підкрашена. Тобто і робот відремонтований та мотор, працювало все та і стан відмінний, просили багато, але віддали за 4300. Я б дав оцінку машині, як сімейне авто, або ж для дівчини або для чоловіка 50-70 років. А взяли собі сонату 3.3 2009 р.в. газ/бензин за 8 000 і доволі потужну та в непоганому стані. По суті автор гарно дивиться в сторону мазди 6, впринципі підтримую, коли є можливість підзаробити та взяти її, а не витрачатися на потворство у вигляді тазів. Пріора та ж 10-ка з таким же потворним виглядом та ніякою безпекою, а інше можна так її зарядити, що розвалиться або вилетить десь на повороті з дороги, або взимку при ожеледиці чи мокрому асфальті не справитися з керуванням...
Так отличная или плохая Фиеста? Ниче не понятно. И про автомат (робот) никто и не говорил, такие машины только на механике нужно брать. Ну, и странно, что ВАЗов все меньше на дорогах, а вылетают с дорог и аварий всё больше. Всегда думал, что от водителя зависит...
logotip 01.07.2020 12:22 пишет: проблемна помпа виключно в двигуні 21114 1.6 16-клап. А ще була на роботі 2110 того ж 2013 року (Богдан) - там рульове інколи закушувало - електропідсилювач з розуму сходив. Ну і по електриці тримала в тонусі )))
у меня как раз модель 21114 1,6 16 клапанов. Поверь моему опыту, нет проблем там с помпой.
И у меня не было, двигатель такой же. Вспоминаю, что делалось за 80тыс из поломок у себя: это замена одной форсунки (грн 300 на то время) и заскрипела шаровая очень сильно.
Как владелец Лады с пробегом под 400, скажу что надежность иногда выше иномарок, не выносила мозг совершенно. Хороший тазик в село. Но их время прошло и любой логан, акцент или авео будет комфортнее и безопаснее. Запчасти по ценам иногда дешевле чем на жигуль, особенно кузовщина. Нет смысла брать Приору, шаг назад.
Комфорт не интересует вообще.Я после 35-ти летнего немца не боюсь шума в салоне.Интересует,чтобы я заезжал на СТО хотя бы раз в два месяца,а не раз в три дня.И чтобы она ехала хотя бы секунд 11 до 100,меня вполне устроит.А Авео за 3500-3700 будет усосаный?Или как насчёт ЗАЗ Форза?Видел Форзу 2012 год,за 3800 с под первого хозяина
Denni99 01.07.2020 14:40 пишет: Или как насчёт ЗАЗ Форза?Видел Форзу 2012 год,за 3800 с под первого хозяина
Вот мы и подошли к китайцам)))) ZAZ Forza, или Chery A13. Товарищ ездит, как раз на 12 года выпуска. Почти 100 тыщ пробега, два раза помпу менял. В остальном - только регламент. 150 по трассе идет свободно, в прошлом году вместе в Коблево ездили. Разгон зависит от состояния движка и топлива. Коррозия начала лезть на арках крыльев, пока только рыжики. Двигатель Acteko 1,5 стандарта Евро 4, производства Китай- Австрия. Ну и комплектация с безопасностью не чета тазику.
Богдан,а Приора разве 150 не поедет?У меня Сиерра с пробитой прокладкой и полным расширительным бачком масла,с убитой ходовой и дымящим двигателем шла 140 как по рельсам и просила ещё.А разве 12-ти летняя тачка не может поехать 150?пускай даже ВАЗ
Михаил_N 01.07.2020 13:06 пишет: Так отличная или плохая Фиеста? Ниче не понятно. И про автомат (робот) никто и не говорил, такие машины только на механике нужно брать. Ну, и странно, что ВАЗов все меньше на дорогах, а вылетают с дорог и аварий всё больше. Всегда думал, что от водителя зависит...
По перше фієста, як і будь-який форд старше 10 років буде підносити сюрпризи у вигляді контакту, лампочки, глюків центрального замку і багато чого, притому, що неодноразово то все дивилося та слідкувалоя. По друге машина для рівномірної спокійної їзди містом чи трасою, доволі комфортна. Автору, наскільки зрозумів потрібна машина - запальничка, тому явно фієста ф‘южин не для нього. То вже, як налаштувався на пріору, нехай би шукав в кузові «хетчбек», гадаю стійкіша буде на дорозі, аніж седан, та і седан виглядає зовсім страшком.
Иначе я не могу объяснить желание ездить по нашим дорогам 150 км/ч, да еще и на жигулях. Да и заезды на СТО каждые 3 дня уж очень неправдоподобно звучат.
Cups,сейчас у меня Скорпио.Если из Харькова приезжай и посмотри,в каком он состоянии)Заодно поймёшь насколько я троль.Кстати,опыта владения жигулями нет,только пассажиром,даже за руль не садился.Просто за 3500$ самая свежая из всех будет Приора.
Denni99 02.07.2020 13:53 пишет: Cups,сейчас у меня Скорпио.Если из Харькова приезжай и посмотри,в каком он состоянии)Заодно поймёшь насколько я троль.Кстати,опыта владения жигулями нет,только пассажиром,даже за руль не садился.Просто за 3500$ самая свежая из всех будет Приора.
Скорпіо класна машина, коли в робочому нормальному стані, але не знаю чи є на неї запчастини хоч і китайські, але нові та і розборок по ним ще пошукати слід. В мене знайомі по гаражам, молоді 2 брати 20+, за півтора року відреставрували батькового скорпа чи то 86 чи 88 р.в., котрий купувався ще в 90-ті, наразі машину хоч в музей виставляй, правда вона 2.9 з V образним двигуном, інший знайомий, має дрібну фото/друк/копі студію має вже років 10 скорпа дизеля, їздив пару років фокусом «бляхою», а це відремонтував мотора в машині і далі їздить скорпом, але ремонт таких фордів недешева річ. Ще рік чи більше тому радив, шукай ауді «бочку», я сам хотів її взяти ще в 2015 році, їх повно їздило тоді в балканських країнах, Німеччині, Польщі і у нас, причина проста і там і у нас на них були нові запчастини, тобто машину можна відновити і вона буде надійно їздити, те ж саме про ауді «сигару», там вічний кузов, коли не бита гнити не буде, а інше доступно ремонтується і машина надійна та комфортна. Новіші ауді то вже, як і B5 мають складну підвіску, мотор, коробку. А не взяв бочку бо на шару звалилася убита дизельна шкода октавія на польській реєстрації 99 р.в., котрою певно ще тис 20 проїхав і розвалився, а потім почалася фордоманія...
Denni99 03.07.2020 13:01 пишет: А бочка неплохая тема,мне нравится.Возможно за 2500 взять нормальную?Или все таки искать дороже?
Я в ауді не розбираюся, гадаю тут підскажуть на що у ній звертати увагу. 5 років тому я націлювався на карбюраторну 1.8. бо був тоді знайомий карбюраторщик (шаман), на той момент я б дивився на ту, яка сподобається, оглядав машину, а потім сторговувався, вказуючи на недоліки, а вже потім протягом першого року по ходу експлуатації ремонтував, а далі їздив.