Купил Aprilia Area51. В первой же поездке упал и сломал ключицу.
Наверное, в мотошколу нужно обратиться. Что из защиты было?
Надо, тем более, что категории нет. Был шлем. Куртку купил, но не одел - думал так доеду. Ехал с СТО в паркинг километров 5. Но ехал первый раз в жизни. Упал на повороте.
Надо, тем более, что категории нет. Был шлем. Куртку купил, но не одел - думал так доеду. Ехал с СТО в паркинг километров 5. Но ехал первый раз в жизни. Упал на повороте.
Трицикл, імхо, фігня. Всі недоліки мотоцикла + всі недоліки авто, в одному флаконі.
Екіпіровка маст хев завжди. Колись читав, що найбільше травм на мото, якраз "поруч з домом". Туди і відсутність екіпу, і відсутність концентрації (я тут 100500 раз їздив). Раджу звернути увагу на взуття. Більшість мотоциклістів, ігнорують цей елемент екіпіювання, а в ногах дуже багато дрібних і вразливих кісточок, які дуже геморно збираються до купи і довго зростаються. Я не кажу їздити постійно в спортових ботах, але шльопки/кеди, то не найкращий варіант.
п.с. бажаю швидкого одужання
Екіпіровка маст хев завжди. Раджу звернути увагу на взуття.
+1 Обычно ноги первыми страдают. Как посмотрю, как ездят в гололед доставщики на скутерах, расставив в стороны ноги в кроссовках, чтобы не упасть - меня оторопь берет...
Когда упал, ударился головой, плечом, бедром и коленом. Но стопы никак не пострадали. Я понимаю, что на мотоцикле нога - опасное место, но на скутере ногу не зажмёт и на неё 200 кг не уронишь.
Когда упал, ударился головой, плечом, бедром и коленом. Но стопы никак не пострадали. Я понимаю, что на мотоцикле нога - опасное место, но на скутере ногу не зажмёт и на неё 200 кг не уронишь.
Далеко не факт. Інстинктивно, всерівно ноги виставляєш + залежить ще, як і куди падати))
Да, скутер в этом отношении безопаснее. Но коленом все-равно ударился, а это - часть ноги. Наколенники нужны.
Да, скутер в этом отношении безопаснее. Но коленом все-равно ударился, а это - часть ноги. Наколенники нужны.
Да, мотоджинсы присматриваю.
Помиляєтесь, вага мого скутера була близько 150 кг. При падінні, він заминає наїздника під себе (падав на ньому двічі). Останній, 150 кг придавило/пошкодило саме ногу, затягнувши під себе + хребець (якийсь).
Цікаві подробиці про "жере", чи не забагато? Проїдеш з тисячу, трошки награєшся - поділись оновленими фактами. На скільки км хватає баку? Чи можна стільки проїхати без зупинок "для дупи"?
Заправлявся сьогодні і згадав про цю тему
Попередня заправка, під самий вершок. Через 260км, почала блимати "бензоколонка" на екрані, і горів 1 квадратик. Знаю, що є ще етап, коли і квадратик блимає.
Всі ці 280км - це пробіг по Києву, в денний час з перманентними заторами і досить пристойною динамікою. 3,6л/100км, як на мене, чудовий показник для такого важкоатлета
п.с. максіскут, скажу я Вам, для великого міста і передмістя - ідеальний мот Дуже недооцінена, у нас, техніка. Назад, на "класичний" мот, поки не хочеться. Так, по відверто поганим дорогам, їхати не дуже приємно, але добре що таких доріг стає все менше.
Пробовал уже от заправки до заправки ехать без остановок? Какие ощущения в Ж? Две-три заправки подряд так можно выдержать?
Пробовал уже от заправки до заправки ехать без остановок? Какие ощущения в Ж? Две-три заправки подряд так можно выдержать?
Ні, ще не було такої нагоди. Я пам'ятаю, про такий запит ))
А макси что? Стоит как мотоцикл (а он и есть мотоцикл по мотору), а вот что-то не то.
Что обсуждаем? Нужна игрулина для мальчишеских гормонов? Мотоцикл. Нужно для жизни ездить на работу и по делам? Припарковаться практически везде в мегаполисе? Максискутер. Поэтому я, поездив в Европах, лично всегда с уважением подвинусь для максискутера или скутера, но отпущу про себя несколько крепких выражений для пацыков на мотобайках. Правда их в Европах на городских улицах и нет. Нету романтиков..... ЗЫ. А там еще есть 3-колесные максики. Спереди два колеса. Вообще суперкласс для занятого человека.
ЗЫ. А там еще есть 3-колесные максики. Спереди два колеса. Вообще суперкласс для занятого человека.
А макси что? Стоит как мотоцикл (а он и есть мотоцикл по мотору), а вот что-то не то.
Что обсуждаем? Нужна игрулина для мальчишеских гормонов? Мотоцикл. Нужно для жизни ездить на работу и по делам? Припарковаться практически везде в мегаполисе? Максискутер.
Ну софістика же (але да, шановний KEV перший почав). Якщо порівнювати порівнюване, то вибір між Бургманом і NC750X зводиться до того, чого в "для жизни ездить на работу и по делам" більше - нерівностей на дорозі, чи великих пакетів.
між Бургманом і NC750X
Мені було б цікаво проїхатись на такому з DCT. Колись я хотів його, але Хонда не мала такого на тест-драйв ((
Я взагалі здивований, що у нас мотоцикли на тест-драйв видавати почали.
Наскільки знаю, лише Сузукі та Ямаха дають на тест-драйв. А Ямаха взагалі молодці, навіть тест-тури влаштовують (Карпати, каньйони і т.д.).
BMW дає, вся лінійка є
Катнув, на вихідних, з пасажиркою по області: - середня швидкість: 55км/год (тут треба враховувати, що через весь Київ довелось плестись, а по трасі, 80-100); - макс.швидкість: 118км/год; - витрата пального: 3,6л/100км;
Пасажирка відмітила, дуже комфортне сидіння і, досить хороший вітрозахист.