autoua
Autoua.netФорумМото

Максіскутеристи є тут? (5/5)

LRV
приверженец ***
48 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 09.09.2005

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: San40S]
      16 июля 2025 в 16:10 Гілками

Стара тема, але відпишу. Досі їжджу на SkyWay/Burgman 650. Витрати пального менше 10 не буває))) Але часто нажата кнопочка Спорт. А бак всього 15 літрів

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар ***
55 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 16.12.2003

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: LRV]
      16 июля 2025 в 21:56 Гілками

LRV 16.07.2025 16:10 пишет:

Витрати пального менше 10 не буває)

Бензобак не тече?
Може вночі хтось зливає бенз?

новичок
С нами с 25.11.2011

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: LRV]
      20 августа 2025 в 13:56 Гілками

А паливну давно перевіряв, може він там л'є як не в себе того й розхід такий дикий

старый писатель *
45 лет (24 года за рулем),
С нами с 24.01.2011

2 октября 2025 в 13:31 Гілками

Доброї пори. В світлі відкриття смуги ГТ для двоколісних і тошнотворності заторів у столиці я теж придивляюся до такого виду ТЗ як максіскутер (дилему електро/бенз залишу в стороні). Мене цікавить пиання чому при заявленій топікстартером темі цього обговорення тут взагалі не обговорювались такі мопеди як honda forza 350, adv 350, ну і там старші forza 750, x-adv 750? В Таїланді форзи 150,350 і адеве фактично виведені в ранг народних. І позиціонуються краще за аналогічні ямахи і сузукі як серед нових так і серед б/в. Я на мене то дуже гарні апарати як для міста так і між містами гайнути і мені подобаються (правда ще сам не тестдрайвив). Їх у нас дуже мало (фактично немає) в продажі як б/в, а ще менше нових, чому це так в наших широтах? Ціна (хоча вона наче порівняно з аналогами ямах є меншою)? Відсутність запчастин? Підкажіть в чому справа.

пользователь **
65 лет, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: tatko]
      2 октября 2025 в 21:01 Гілками

Максіскутери непопулярні, бо українці люблять гратися, а не їздити. Як було сказано на початку цієї теми
"А мотоцикл прямо сідлаєш як мустанга, який в тебе між ногами гарчить і брикається))"
"Байк у нас это больше чем просто утилитарная повозка - это часто фетиш и гордость."

Змінено alex_b (21:07 02/10/2025)

старый писатель *
45 лет (24 года за рулем),
С нами с 24.01.2011

3 октября 2025 в 18:44 Гілками

та мені якось пофік на моду і т.д. Мені подобаються макіскутери і мені начхати на чійсь фетіш і понти. Яхочу взяти собі і возити комфортно свою попу без покатух, сходок, зльотів і клубних мірялок вихлопом, пробігом, діаметром поршня, ціною апарату, понтами і т.д.
От просто зацікавило чому сузукі бургмани, скайвеї, бемеве с650гт, ямахи Тмакси, Хмакси всякі є ї їх багато б/у, а от форз, адеве, середньокубатурних так мало і фактично немає вибору. А закордоном вони в топі. Можливо вони більш свіжі і ще не наїздили за кордоном того пробігу щоб до нас їх вагонами везли.

V.I.P **
42 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 08.08.2008

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: tatko]
      6 октября 2025 в 22:46 Гілками

десь чув думку, що максі скутер купляють, коли пізнали дзен.
але то у Європі. у нас ще явно не награлись.
але якось заїжджав в магазин успішний дядько на такому скутері. абсолютно задоволений.
абсолютно утилітарна штука. купляй який подобається та не парся. а краще ті що ремонтують у нас. але й то не проблема. треба жити, а не вагатися.

опытный писатель ***
Dnepr
С нами с 14.05.2007

Re: Максіскутеристи є тут? [Re: DimonDSV]
      9 октября 2025 в 14:41 Гілками

максіскутер - цілком нормальний скуфовоз, швидкий та зручний.
наче краще використовувати в місті - варіатор довше проживе ніж з трасовими пробігами

чого я собі не беру - незручний він на риболовлю їздити вузькими стежками, будьякий дешевший електровел/самокат дасть в рази краще геометричну прохідність. Нема куди їздити на максіскутері)
Максіскутер потрібен при пробігах під 100 км на добу та при умові шо їздиш тільки нормальними дорогами. Тобто нічим він не кращій за матіза в плані функціоналу, паркомісце займає, високий борбюр не перестрибнути як на електроендуро можна за потреби.
Для курєрів максіскутер дуже зручний, та на роботу до офісу їздити, але хто в наш час часто їздить до офісу?

Autoua.netФорумМото
Додаткова інформація
0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Bivaliy, KEV, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 62747

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія