То теперь весь поток направо и за Эпицентром на розворот или Г Сталинграда затыкают? А куда поток с Богатырской девается?
То теперь весь поток направо и за Эпицентром на розворот или Г Сталинграда затыкают? А куда поток с Богатырской девается?
Можно ж вперед и развернуться в Территорию Низких Цен
1. Нічого не зміниться 2. До забитої підкови тепер буде ще більша черга. І так вже на Оболонь з Теліги простіше потрапити через Новоконстянтинівську.
А забита вона як раз через те що ті хто по Бандери їде прямо, не зупиняється на свій червоний а забиває перехрестя.
Еще надо на Нивках убрать левый поворот к Берковцам с Гречко на Сырецко-Садовую.
отут плюсую, вчора буквально дівчинка вирішила на ньому розвернутися, с заплющеними очима, я так думаю, бо довелось гальмувати майже екстренно і обїзжати, щоб не приїхати в дверцята.
ті хто по Бандери їде прямо, не зупиняється на свій червоний а забиває перехрестя.
Нічо нє папутав??
Наша пісня гарна нова......
ті хто по Бандери їде прямо, не зупиняється на свій червоний а забиває перехрестя.
Нічо нє папутав??
Просто за перекрёстком надо на некоторое время поставить платных просветителей по новым знакам. И очень быстро все привыкнут ехать как надо, а не как хочется.
Нічо нє папутав??
Просто за перекрёстком надо на некоторое время поставить платных просветителей по новым знакам. И очень быстро все привыкнут ехать как надо, а не как хочется.
Сегодня утром стояли, при мне панамеру дернули из ряда на просвещение.
...
Нічо нє папутав??
Интересно, краткий курс без НДС, как программное обеспечение (прошивку) в голову, или по полной программе, как услуги по апгрейду мозга, через бюджет?
...
Интересно, краткий курс без НДС, как программное обеспечение (прошивку) в голову, или по полной программе, как услуги по апгрейду мозга, через бюджет?
У меня другой вопрос в связи с этим, я тоже там поворачивал, из левого в левый, но меня не тронули. Не панамера
...
У меня другой вопрос в связи с этим, я тоже там поворачивал, из левого в левый, но меня не тронули. Не панамера
Гордишся поступком?
...
Ну, всех сразу они вразумить не могут. Но ты уже увидел, чем это может закончиться, в следующий раз не рискнёшь. Ну, или другие не рискнут. Когда самых умных останется 1-2, будут вразумлять без исключений. А там и камеру поставят.
...
Гордишся поступком?
Еще как!
...
Ну, всех сразу они вразумить не могут. Но ты уже увидел, чем это может закончиться, в следующий раз не рискнёшь. Ну, или другие не рискнут. Когда самых умных останется 1-2, будут вразумлять без исключений. А там и камеру поставят.
За себя я спокоен, увидел в теме что убрали поворот, поеду сегодня своими глазами гляну, и порядок. Вчера, конечно, по привычке поехал.
Вчера там стояли две патрульки и активно обилечивали тех, кто поворачивал налево. Интересно кому мешал этот поворот? Может его убрали на время ремонта проспекта?
Гадаю, що перехрестя не вміщало усіх бажаючих повернути там ліворуч. І на свій зелений проспект Бандери чекав, поки поїдуть повертаючі.
Гадаю, що перехрестя не вміщало усіх бажаючих повернути там ліворуч. І на свій зелений проспект Бандери чекав, поки поїдуть повертаючі.
Для вирішення такого питання потрібно не витрачати гроші з бюджету на світлофор, а поповнювати бюджет періодично встановлюючи патруль.
Для вирішення такого питання потрібно не витрачати гроші з бюджету на світлофор, а поповнювати бюджет періодично встановлюючи патруль.
Сам зрозумів, що написав? 8-)
І сьогодні там також торбили двох. Я навіть не відразу зрозумів за що саме...
Шо неясно? (с)
Вчера там стояли две патрульки и активно обилечивали тех, кто поворачивал налево. Интересно кому мешал этот поворот? Может его убрали на время ремонта проспекта?
Всім. Маю велику надію, що його не повернуть ніколи. Фактично, кому потрібно з Оболонського ліворуч, набагато швидше виходить об'їхати по діючій схемі, ніж одразу ліворуч на перехресті. При цьому, відсутній затор по самому Оболонському, за рахунок того, що менше перехрещення потоків з Богатирською. Як тільки прибрали цей лівий поворот, затор вздовж Фоззі/Городка, щез як і не було, плюс саме перехрестя не блокується. Тільки сліпий цього не бачить.