Дивлюсь на тренди у автомобілебудуванні і замість звичних кнопок, крутилок і т.п приходять "планшети". Як на мене це не дуже прикольно, оскільки є речі, які не мають відволікати від керування авто, як наприклад зміна мікроклімату, увімкнення підігріву сидінь і т.п.
Traveler 10.07.2020 12:31 пишет: Дивлюсь на тренди у автомобілебудуванні і замість звичних кнопок, крутилок і т.п приходять "планшети". Як на мене це не дуже прикольно, оскільки є речі, які не мають відволікати від керування авто, як наприклад зміна мікроклімату, увімкнення підігріву сидінь і т.п.
Traveler 10.07.2020 12:31 пишет: Дивлюсь на тренди у автомобілебудуванні і замість звичних кнопок, крутилок і т.п приходять "планшети". Як на мене це не дуже прикольно, оскільки є речі, які не мають відволікати від керування авто, як наприклад зміна мікроклімату, увімкнення підігріву сидінь і т.п.
А на вашу думку, як зручніше
"Тесла" ж сама ездить умеет.
Так это не отменяет необходимости не отвлекаться от дороги.
2020-07-10 Бан на 7 дней (1 круг). 4.8) создание клона. Рубан.
но бывает, что ейный автопилот срабатывает быстрее, чем полусонный от монотонности водитель:
nickka 10.07.2020 13:18 пишет: А нас никто не спросит. С телефонов поубирали хардовые кнопки и с машин поубирают. Тренд такой.
таки да! тренд на экраны , самое печальное, что если в этом телике что то глюкнет, то есть шанс , что машина станет недвижимостью, просто из за какого то контактика. эх, вот раньше были машины, а сейчас...:(.
nickka 10.07.2020 13:18 пишет: А нас никто не спросит. С телефонов поубирали хардовые кнопки и с машин поубирают. Тренд такой.
Ну телефон ти береш в руки і дивишся на нього. А в авто тобі треба дивитись на дорогу, і не відволікатись, коли захочеться підігріти дупцю або, щоб дуло холодним у обличчя або на вікна
Ну телефон ти береш в руки і дивишся на нього. А в авто тобі треба дивитись на дорогу, і не відволікатись, коли захочеться підігріти дупцю або, щоб дуло холодним у обличчя або на вікна
Ага, и тут вдруг бац - кочка/ямка и вместо подогрева ты включаешь вентиляцию сидения.. И теперь у тебя 2 задачи: отключить вентиляцию и включить подогрев, ты целишься в отключение вентиляции и тут бац - кочка/ямка .. и у тебя теперь 3 задачи. Удобно, чо!
Коли вибирав крайню машину основним критерієм була тактична мінімалізація. На торпеді в мене годинник і розхід. На колонці швидкість бензин тахометр. Справа двірники зліва поворотники і фари. Стереосистема з 4ма кнопками круцялками. Кондиціонер з 3ма круцялками. Все. Решту електроніка машини робить сама я й не парюсь як. І це круто. Я просто їду а не раб смартфоноподібного гібридобобища. А то блін за розмову по телефону штраф а по дисплею клацай.
catkoua 10.07.2020 14:17 пишет: Коли вибирав крайню машину основним критерієм була тактична мінімалізація. На торпеді в мене годинник і розхід. На колонці швидкість бензин тахометр. Справа двірники зліва поворотники і фари. Стереосистема з 4ма кнопками круцялками. Кондиціонер з 3ма круцялками. Все. Решту електроніка машини робить сама я й не парюсь як. І це круто. Я просто їду а не раб смартфоноподібного гібридобобища. А то блін за розмову по телефону штраф а по дисплею клацай.
не просто клацай, а еще и на автоуа можно писать. на ходу. тошня согласно ПДД
Абрвалг 10.07.2020 13:41 пишет: самое печальное, что если в этом телике что то глюкнет, то есть шанс , что машина станет недвижимостью, просто из за какого то контактика.
Кстати, если машина с электростеклоподъемниками провалилась под воду, и электрика отрубилась - как открыть дверь?
Абрвалг 10.07.2020 13:41 пишет: самое печальное, что если в этом телике что то глюкнет, то есть шанс , что машина станет недвижимостью, просто из за какого то контактика.
Кстати, если машина с электростеклоподъемниками провалилась под воду, и электрика отрубилась - как открыть дверь?
Думаю вода придавит окно, что даже крутилкой не откроешь. Подголовником...