autoua
Autoua.netФорумІнші подорожі

Поездка в Германию в нынешних реалиях (8/11)

мандрівник **
48 лет (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.10.2003

Re: Поездка в Германию в нынешних реалиях [Re: Cad]
      21 октября 2021 в 08:26 Гілками

Cad 21.10.2021 01:26 пишет:

Ну там есть уникальный номер. А ещё в файле даётся индивидуальная ссылка для загрузки сертификата.

Ну так я це зробили.
Як прикордонник ці дані бачить ?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
мандрівник **
С нами с 10.10.2003

Re: Поездка в Германию в нынешних реалиях [Re: Vladya]
      21 октября 2021 в 09:04 Гілками

зареєструвався на рейс

візейр просить поставити галочку що ознайомлений

усі пасажири, які прибувають до Німеччини, зобов’язані заповнити електронну картку про приліт, доступну за цим посиланням:
https://www.einreiseanmeldung.de/
Обов’язково заповніть усі дані правильно й у належному форматі, щоб отримати можливість подорожувати. Перед вильотом ви маєте пред’явити форму наземному персоналу або органам охорони здоров’я в аеропорту, а після прильоту — представникам влади Німеччини.

це все зрозуміло, але тоді питання, як ти не будешь жити в Німеччині і у тебе немає адресу, а в анкеті тільки можна внести адрес в Німеччині.
По типу я не можу заповнити цю анкету бо мені немає що написати в пункті адреса. Я на стойці кажу що я транзит і мене немає анкети, чи я повинен наприклад вказати адресу аеропорту, щоб загрузити сертифікат.

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

21 октября 2021 в 12:55 Гілками

Vladya 21.10.2021 08:24 пишет:

Хочу зрозуміти як. Прикордонник перевіряє цей код, заносить кудись код, чи що він з анкетой робить. Бо просто подивитись на неї явно не достатньо, треба перевірити номер по типу.

Просто думаю на всякий випадок його зареєструвати , але на кордоні доказувати що у мене транзит і потім як що не вийде , щоб були ці анкети навсяк випадок.

В Україні, при регестрації на рейс ходять контролери по черзі і перевіряють документи візуально. У Німеччині прикордонник взяв собі паперці і через 30 секунд повернув. Як відбувалась перевірка не відомо.
Просто запитав чого я приперся до них і на який термін. Більше нічого не перевіряли.

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

Re: Поездка в Германию в нынешних реалиях [Re: Dorosh]
      21 октября 2021 в 13:12 Гілками

Dorosh 21.10.2021 12:55 пишет:

Vladya 21.10.2021 08:24 пишет:

Хочу зрозуміти як. Прикордонник перевіряє цей код, заносить кудись код, чи що він з анкетой робить. Бо просто подивитись на неї явно не достатньо, треба перевірити номер по типу.

Просто думаю на всякий випадок його зареєструвати , але на кордоні доказувати що у мене транзит і потім як що не вийде , щоб були ці анкети навсяк випадок.

В Україні, при регестрації на рейс ходять контролери по черзі і перевіряють документи візуально. У Німеччині прикордонник взяв собі паперці і через 30 секунд повернув. Як відбувалась перевірка не відомо.
Просто запитав чого я приперся до них і на який термін. Більше нічого не перевіряли.

ти ж сказав що туризм ?

чим більше я дізнаюсь про цю анкету тим більше це показує що вона немає сенсу. прикордонник перевіряє її наявність і їх не цікавить як ти там проходиш що .

Сьогодні також зареєструвався у Швейцарців, так они прислали пдф з кьюаркодом, майже як у Туреччині, також посилання що як що щось змініться, я можу внести правки , це рівень, а тут щось придумали не зрозуміле. Про правила взагалі мовчу. Вакцинованих пускаем, але треба анкета, а як що вакцинований не зупиняється в Німеччині, то якось як заповнювати анкету

Cad
подмастерье
40 лет (12 лет за рулем), Киев
С нами с 22.12.2016

21 октября 2021 в 15:02 Гілками

Дівчина на реєстрації в Борисполі сказала, що для транзиту форму вони не дивляться. В Німеччині прикордонник уважніше роздивлявся covid сертифікат з дії.

Змінено Cad (15:51 21/10/2021)

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

Re: Поездка в Германию в нынешних реалиях [Re: Cad]
      21 октября 2021 в 15:52 Гілками

Cad 21.10.2021 15:02 пишет:

Дівчина на реєстрації в Борисполі сказала, що для транзиту форму вони не дивляться. В Германії прикордонник уважніше роздивлявся covid сертифікат з дії.

Дякую, навіть такая наче не значна інфа, додає впевнлсті. Я так не переймався як би не дитина до 12 років. Їй по типу карантин 5 днів, але хоче обернути транзит.
І як що наша анкета нічого такого з вакцинацією, а от її анкета це вже привід перевірити. Хоча як вони це роблять не зрозуміло.

У нас вакцинація з Європи тут думаю не буде якийсь приколів, маю надію.

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

21 октября 2021 в 23:16 Гілками

Vladya 20.10.2021 19:05 пишет:

в Швейцарію нічого не треба тільки анкета за 48 годин

Так, але тепер в мене ділема, там просять вказати адресу, а я так, на день туди хочу з'їздити. Напишу тільки транзит, може повезе.

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

21 октября 2021 в 23:24 Гілками

Dorosh 21.10.2021 23:16 пишет:

Vladya 20.10.2021 19:05 пишет:

в Швейцарію нічого не треба тільки анкета за 48 годин

Так, але тепер в мене ділема, там просять вказати адресу, а я так, на день туди хочу з'їздити. Напишу тільки транзит, може повезе.

там просять і номер машини, який я ще не знаю ) я написав рент кар, доречи вони дуже зручно зробили дали посилання де ти можеш зайти і внести корективі вже готовий документ.

а у нас тут паніка чередуется з відчаєм ((

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

21 октября 2021 в 23:49 Гілками

Vladya 21.10.2021 23:24 пишет:

Я також у печальці, з цією анкетою мене не пустять у кафе.

Змінено Dorosh (23:50 21/10/2021)

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

21 октября 2021 в 23:59 Гілками

Dorosh 21.10.2021 23:49 пишет:

Vladya 21.10.2021 23:24 пишет:

Я також у печальці, з цією анкетою мене не пустять у кафе.

Так скачай швейцарскій коввд додаток, він спокійно встановлюється і відскануй свій кьюар

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

22 октября 2021 в 00:07 Гілками

О, а можна точне посилання, бо щось тут маркеті їх купа, не можу індифікувати саме який з них.

Знайшов, розбираюсь, дякую.

Змінено Dorosh (00:10 22/10/2021)

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

22 октября 2021 в 00:18 Гілками

Dorosh 22.10.2021 00:07 пишет:

О, а можна точне посилання, бо щось тут маркеті їх купа, не можу індифікувати саме який з них.

Знайшов, розбираюсь, дякую.

Там три їх ось той що звертає код https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.admin.bag.covidcertificate.wallet

И та. Ще два один для перевірки і для карантинна наче.

Дуже зручно і його можно показувати будь де , я так собі гадаю.

Змінено Vladya (00:18 22/10/2021)

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

22 октября 2021 в 00:26 Гілками

Так, я її поставив. Якщо завтра не пустять до кафе, буду їсти швейцарську шаурму

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

22 октября 2021 в 08:12 Гілками

Dorosh 22.10.2021 00:26 пишет:

Так, я її поставив. Якщо завтра не пустять до кафе, буду їсти швейцарську шаурму

А де будеш перетинати кордон ? Напиши як пройшло , як перевіряли, як що перевіряли , то що.

Я в суботу буду їхати , як що посадять на рейс як транзитного без німецької регестрації

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

22 октября 2021 в 16:16 Гілками

Я їздив потягом, там умовний кордон на вокзалі в Базелі.
По місту усі гуляють без масок, в кафе тільки QR-коду, але я ні де не був. На базарі і на літніх майданчиках, код не потрібно, сир та ковбаски там смачні.
Йде повним ходом підготовка до гулянь на вихідні, там стоять кіоски куди люди підходять з кодами, телефонами і отримують дозвіл на відвідання усього цього. Але це не точно, я мову не знаю)

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

22 октября 2021 в 16:26 Гілками

Dorosh 22.10.2021 16:16 пишет:

Я їздив потягом, там умовний кордон на вокзалі в Базелі.
По місту усі гуляють без масок, в кафе тільки QR-коду, але я ні де не був. На базарі і на літніх майданчиках, код не потрібно, сир та ковбаски там смачні.
Йде повним ходом підготовка до гулянь на вихідні, там стоять кіоски куди люди підходять з кодами, телефонами і отримують дозвіл на відвідання усього цього. Але це не точно, я мову не знаю)

зрозуміло, як що буде все добре то ми завтра будемо в Ліштенштейні та Люцерні Швейцарія

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

22 октября 2021 в 16:53 Гілками

Вдалої вам подорожі! Погода тут просто чудова!
А я завтра чи після завтра зібрався ще у Францію з'їздити.

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

Re: Поездка в Германию в нынешних реалиях [Re: papazina]
      27 октября 2021 в 09:18 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Сорі не писав, бо напружений графік ))

Ми в суботу як і планували прилетіли до Німеччини без заповнених анкет, так як у нас не було німецького адреса, вирішили пройти по правилам, може і не морочились, але дитина підпадає під карантин і як щоб перевірили фейковий адрес, може щось і було б.

На диво в Німеччині пройшло все як і треба, навіть доказувати не прийшлось, а от в Києві було важче чим в Меммінгені, вони сами не знають правила і почали нас торбити, що ми без анкети не маємо право сідати в літак, прийшлось показати правила у них же на сайті про виключення. А спочатку нам радили заповнити анкету і вказати адресу аеропорту, нормально так, підробка документів на рівному місці.

Обов'язково треба тест , хоч і написано що він не потрібен. Але його перевіряли і в Києві і в Німеччині. По вакцинації питань немає у нас европейські, але бачив що показували наші жовтий і пропускали.

Вже відвідали Ліхтенштейн, два міста по дорозі до Люцерна, Люцерн, Тун, Цуг, зараз в Цюриху, завтра в Шаффгаузен, потім в бік Св. Галлен і в Меммінген, думаю перед вильотом його встигнемо подивитись.

Сорі не писав, бо напружений графік ))Ми в суботу як і планували прилетіли до Німеччини без заповнених анкет, так як у нас не було німецького адреса, вирішили пройти по правилам, може і не морочились, але дитина підпадає під карантин і як щоб перевірили фейковий адрес, може щось і було б.  На диво в Німеччині пройшло все як і треба, навіть доказувати не прийшлось, а от в Києві було важче чим в Меммінгені, вони сами не знають правила і почали нас торбити, що ми без анкети не маємо право сідати в літак, прийшлось показати правила у них же на сайті про виключення

СуперСтар ***
50 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

27 октября 2021 в 10:14 Гілками

Vladya 27.10.2021 09:18 пишет:

Обов'язково треба тест , хоч і написано що він не потрібен. Але його перевіряли і в Києві і в Німеччині. По вакцинації питань немає у нас европейські, але бачив що показували наші жовтий і пропускали.

Якщо є вакцинація, тест не потрібний, почитайте ще раз правила. Якщо його у вас перевіряли, може це з-за того, що у вас не було анкети.

мандрівник **
С нами с 10.10.2003

27 октября 2021 в 10:19 Гілками

Dorosh 27.10.2021 10:14 пишет:

Vladya 27.10.2021 09:18 пишет:

Якщо є вакцинація, тест не потрібний, почитайте ще раз правила. Якщо його у вас перевіряли, може це з-за того, що у вас не було анкети.

Я про дитини казав, у якої немає вакцинації. Ми звісно що не робили.

Autoua.netФорумІнші подорожі
Додаткова інформація
0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 84809

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія