Заключил договор купли-продажи. Зашли,проверили баксы на рынке. Заплатил ПФ, за 2100грн поставил на учёт. Отдал деньги, и распрощались. Платил после переоформления уже на меня. Оценка была до 150кгрн, как делать свыше этой суммы
Jaxx 02.09.2020 20:32 пишет: Какие процедуры, в случае если машина покупается за кеш в долларах? Что нужно оформлять, нужно ли проводить что-то через банк?
Cirax 04.09.2020 15:24 пишет: Заключил договор купли-продажи. Зашли,проверили баксы на рынке. Заплатил ПФ, за 2100грн поставил на учёт. Отдал деньги, и распрощались. Платил после переоформления уже на меня. Оценка была до 150кгрн, как делать свыше этой суммы
сорри, это за б/у? зачем ПФ и почему так много за учет?
Cirax 04.09.2020 15:24 пишет: Заключил договор купли-продажи. Зашли,проверили баксы на рынке. Заплатил ПФ, за 2100грн поставил на учёт. Отдал деньги, и распрощались. Платил после переоформления уже на меня. Оценка была до 150кгрн, как делать свыше этой суммы
сорри, это за б/у? зачем ПФ и почему так много за учет?
ПФ, ибо первая регистрация, там чуть выше об этом сказано. А регистрация так много; в очередь не смог записаться, а ехать и терять ещё день, не особо хотелось. Специально обученный человек, всё сделал за час, и без записи.
Jaxx 02.09.2020 20:32 пишет: Какие процедуры, в случае если машина покупается за кеш в долларах? Что нужно оформлять, нужно ли проводить что-то через банк?
не нужно, все как всегда
Та я потом пол-уанета в итоге перелопатил. Да, ниче не надо, цену хоть 1 гривну в договоре рисуй, всем пох )
kefer 18.09.2020 17:40 пишет: не знаю кто еще платит специально обученым людям и за что, сейчас в сервисный центр можно записатся онлайн, и приехать в назначеное время
Запишитесь, например в Житомирской области. Только здесь, не забудьте отписаться о результате.
в Рівному перереєстровував авто в кінці травня, "бігунам" не платив, часу витратив: електронний талончик був на 9:00, в 9:30 оплатив послуги сц і через 15 хв уже стояв в черзі на огляд експерта (попереду було 4 авто, так тут повезло), після проходження огляду (зайняло все 5-10 хв) оплатив послуги експертів (а можна було оплатити все разом з послугами сц), заніс документи в сц і потім години 2 чекав смс від сц, тоді з старими номерами зайшов в сц і через 15 хв вішав нові ось і все. то нащо ті "помічники"? якби вони не бігали там і не водили за собою табуни клієнтів то все було б ще скоріше.
Машинка розтаможена на фірму. Знаходиться в Луцьку. Як мені розказали, дають справку-рахунок на мене, сертифікат, і я можу їхати додому, і там уже поставити машинку на облік. Це правильна процедура? Це всі документи, які мені потрібні? Хочу ще пройти експерта там же. Справка луцького експерта буде дійсна в Полтавській обл, чи прийдеться ще й дома проходити експерта?
Justice 21.09.2020 18:12 пишет: Машинка розтаможена на фірму. Знаходиться в Луцьку. Як мені розказали, дають справку-рахунок на мене, сертифікат, і я можу їхати додому, і там уже поставити машинку на облік. Це правильна процедура? Це всі документи, які мені потрібні? Хочу ще пройти експерта там же. Справка луцького експерта буде дійсна в Полтавській обл, чи прийдеться ще й дома проходити експерта?
А на учете стоит? Или просто висит в воздухе после растаможки больше 10 дней? Справку-рахунок отменили же? Договр купли-продажи только...
Justice 21.09.2020 18:12 пишет: Машинка розтаможена на фірму. Знаходиться в Луцьку. Як мені розказали, дають справку-рахунок на мене, сертифікат, і я можу їхати додому, і там уже поставити машинку на облік. Це правильна процедура? Це всі документи, які мені потрібні? Хочу ще пройти експерта там же. Справка луцького експерта буде дійсна в Полтавській обл, чи прийдеться ще й дома проходити експерта?
а почему бы не упростить и поставить на учет в том же Луцке?
Если проходить эксперта, то уже там и поставить на учёт. Купить страховку, и спокойно ехать. Кстати, онлайн страховка, действует только со следующего дня.
А на учете стоит? Или просто висит в воздухе после растаможки больше 10 дней? Справку-рахунок отменили же? Договр купли-продажи только...
Ні, на обліку не стоїть. Вона на червоних транзитах. Т5 чи Т4, не памятаю.
а почему бы не упростить и поставить на учет в том же Луцке?
Та я тільки ЗА. Але не виходить так. Потрібно машинку подивитись, а вже потім, якщо прийнято рішення купляти, робити всі решта процедур. А четвер, це базарний день, там не протовпитись. Рішали від 1700, ну і все решта...
Если проходить эксперта, то уже там и поставить на учёт. Купить страховку, и спокойно ехать. Кстати, онлайн страховка, действует только со следующего дня.
Cirax, я вже вище відповів. Я так і хотів, та і наразі так хочу, щоби додому вже їхати на своїх номерах. Але бачу, що напевне так не вийде, на жаль... А страховка... Ну зараз так не торблять за неї, як раніше. Додому джоїду, поставлю на облік, і тоді вже зразу і страховка. Ну це якщо все вийде.
Та я тільки ЗА. Але не виходить так. Потрібно машинку подивитись, а вже потім, якщо прийнято рішення купляти, робити всі решта процедур. А четвер, це базарний день, там не протовпитись. Рішали від 1700, ну і все решта...
Лучше заплатить решалам и уехать домой на номерах со спокойной душой. Страховку можно купить онлайн, которая будет действовать с сегодняшнего дня, я так покупал, главное не вечером ее покупать. Ну и на красные номера она тоже нужна.