Не знаю, не лікар. Знаю, як пацієнт, якому довелося самому вивчати ці протоколи, що АБ мають призначати вже в лікарні після явного ускладнення перебігу хвороби, як будуть виявлені до них показання. Взагалі, оця вся історія з масовим призначенням вітамінів, АБ та КТ свідчить більше про надзвичайно низький середній рівень знань наших лікарів у порівнянні з колегами за кордоном.
Тому біжать робити КТ легень, де в 90% випадків знаходять "пневмонію". Отримуючи пацієнта з "пневмонією" сімейний не може не реагувати - тому призначають АБ, бо яка природа цієї пневмонії на КТ не видно.
А що крім КТ є й інші аналізи, які показують наявність чи відсутність бакінфекції - звідкиж тому бідному лікарю знати? Тому лупить з першого дня по два антибіотики, про всяк випадок. І добре, якщо людина втрапила в оті 80 відсотків, що легко хворіють. Які і без антибіотиків би обійшлись. Повезло, вважайте. Лише знищеною мікрофлорою та імунітетом обійдеться. А як ні? Як вірус піде по тяжкому шляху? А це стає відомо якраз на 7-8 день захворювання. Коли курс антибіотиків уже закінчився. І вони вже свою справу зробили - без толку, бо боротися їм не було з чим. Лише імунітет вбили. А антибіотики ТЕПЕР можуть бути потрібними! І змушений буде лікар шукати вже більш потужні антибіотики другої хвилі. Ще з більш більш потужні і з відповідними наслідками. Бо перший постріл пройшов "по горобцях".
Просто один вопрос Тебе не надоело ? такое впечатление что тупо строчишь посты , смысловой нагрузки ноль . Было время собирался уйти с форума - так надо было тянуть ногу. Человек написал с личного опыта Нет , .... , надо перевернуть Из-за таких нет желания писать что-то, ты им слово - тебе два
Но наверное бесплатно как в больничку просто так сразу не берут?
Он имеет право лечиться в госпитале - полковник в отставке.
А що крім КТ є й інші аналізи, які показують наявність чи відсутність бакінфекції - звідкиж тому бідному лікарю знати?
Ага, і так кожен день, а то і двічі на день! Реально?
Если один раз денег хорошо заплатить, или каждый день платить то почему нет? Хоть дважды в день. Справедливости ради стоит отметить, что те же норвеги КТ без разбору не делают, а ихняя медицина вовсе не хуже нашей.
для справедливості - не тільки норвеги не роблять. Немає в цьому жодної необхідності як в скринінговому методі, тим більше при легких формах і амбулаторному лікуванні. НЕ рекомендовано з цілої купи причин по протоколам. Но ніт, у нас своя школа, стариє гости і все таке. Чи підтримую я призначення масове призначення антибіотиків? - категорично ні. Але в ситуації, яку сьогодні створили наші керманичі в охороні здоров"я - це абсолютно закономірний результат і від нього ми нікуди не дінемось.
Так і я може не підтримую. Але ось як діяти пересічному, якщо він не VP_Son? Якщо сімейний лікар по телефону або вайберу призначив сумамед? Я вже не кажу про лікарню, куди привезла швидка, прийшов лікар і виписав оте все. Говорити не буду? От що ти порадиш? Кидатись шукати іншого сімейного лікаря? Відмовлятися від госпіталізації і їхати в медіком?
Так і я може не підтримую. Але ось як діяти пересічному, якщо він не VP_Son? Якщо сімейний лікар по телефону або вайберу призначив сумамед? Я вже не кажу про лікарню, куди привезла швидка, прийшов лікар і виписав оте все. Говорити не буду? От що ти порадиш? Кидатись шукати іншого сімейного лікаря? Відмовлятися від госпіталізації і їхати в медіком?
У цій темі достатньо кваліфікованих лікарів по коронавірусу , судячи з дописів . Як варіант , звертаєтесь в особисті до найбільш досвідченого , на ваш погляд , і він , думаю , без проблем назначить особистий протокол , на основі багатої вибірки із особистого одужання , а також своїх близьких і знайомих .
Відмовлятися від госпіталізації і їхати в медіком?
ти ж представник групи "государство должно", який медіком?
Відмовлятися від госпіталізації і їхати в медіком?
ти ж представник групи "государство должно", який медіком?
Так я один мій знайомий і поїхав куди швидка повезла, бо з остраху перепудив трохи
Если один раз денег хорошо заплатить, или каждый день платить то почему нет? Хоть дважды в день. Справедливости ради стоит отметить, что те же норвеги КТ без разбору не делают, а ихняя медицина вовсе не хуже нашей.
Хоспади! Тут народец не может осилить ПЦРку и героически прется в магазин, транспорт и на работу, а уж прочий скрининг - так вообще единицы. Но КТ - это святое!
Хоспади! Тут народец не может осилить ПЦРку и героически прется в магазин, транспорт и на работу, а уж прочий скрининг - так вообще единицы. Но КТ - это святое!
Ну вообще-то КТ назначали на 7-8 день после получения положительного теста. А вообще-то с какой радости "народец" должен осиливать тест за свои деньги?
А що крім КТ є й інші аналізи, які показують наявність чи відсутність бакінфекції - звідкиж тому бідному лікарю знати?
Так - реально. Не двічі на день і навіть не кожен - лише 4-5 на тиждень. Поки був вдома - здавав сам. В лікарню майже кожен день донька приїздила з 7 до 8 і відвозила в Ділу. Бо довіри до лікарняних аналізів було не дуже багато. Та й багато чого вони взагалі не робили - той же інтерлейкін.
Тому біжать робити КТ легень, де в 90% випадків знаходять "пневмонію". Отримуючи пацієнта з "пневмонією" сімейний не може не реагувати - тому призначають АБ, бо яка природа цієї пневмонії на КТ не видно.
А що крім КТ є й інші аналізи, які показують наявність чи відсутність бакінфекції - звідкиж тому бідному лікарю знати? Тому лупить з першого дня по два антибіотики, про всяк випадок. І добре, якщо людина втрапила в оті 80 відсотків, що легко хворіють. Які і без антибіотиків би обійшлись. Повезло, вважайте. Лише знищеною мікрофлорою та імунітетом обійдеться. А як ні? Як вірус піде по тяжкому шляху? А це стає відомо якраз на 7-8 день захворювання. Коли курс антибіотиків уже закінчився. І вони вже свою справу зробили - без толку, бо боротися їм не було з чим. Лише імунітет вбили. А антибіотики ТЕПЕР можуть бути потрібними! І змушений буде лікар шукати вже більш потужні антибіотики другої хвилі. Ще з більш більш потужні і з відповідними наслідками. Бо перший постріл пройшов "по горобцях".
Просто один вопрос Тебе не надоело ? такое впечатление что тупо строчишь посты , смысловой нагрузки ноль . Было время собирался уйти с форума - так надо было тянуть ногу. Человек написал с личного опыта Нет , .... , надо перевернуть Из-за таких нет желания писать что-то, ты им слово - тебе два
Співчувавю, що до Вас не доходить. Але під плінтус загружати інформацію не вмію - вибачайте.
кто-то покупал уже концентраторы кислорода?
теща выходит с больницы после ковида *ей 68 лет). Думаем купить ей такой аппарат. На что обратить внимание?
так зразу "бюджет" оцього всього обмалюйте - інтерлейкіну щодня, наприклад? Багато "пеесічних" потягне?
Ви розумієте, якось про "бюджет" не думалось в тому стані. На той світ з собою ще ніхто гроші не зміг забрати. А пожити ще хотілось.
Ми розуміємо що ці поради дуже корисні навіть для багатьох автоуашників, не кажучи вже про звичайних пересічних.
кто-то покупал уже концентраторы кислорода?
теща выходит с больницы после ковида *ей 68 лет). Думаем купить ей такой аппарат. На что обратить внимание?