Никто не получал кстати справку и QR код не по вакцинации, а по причине переболения? Вместо бустера.
Робити треба через сімейного лікаря. Але дивлячись для чого потрібна довідка, то виявиться, що в сенсу в ній небагато, краще зробити бустер на 28 добу після одужання, як з точку зору сучасної медицини так і якості довідки.
2 года и вот и нас зацепило. За 2 года побывали 2 раза в Турции, раз в Египте, а тут вообще не понятно как и где. Разница только в том, что я 1 раз вакцинировался. Но и заболел я первый, симптомы средняя ломота и на 3 день впервые лет за 15 заболело горло, так что и полоскание не помогало. Горло прошло через 4 дня, и легкий насморк был неделю. Температура 1 или 2 дня 37,2. Жену зацепило через 3 дня от первых моих симптомов. У жены в момент температура 38,5, выпила Фервекс, поспала и через 3 часа около 37. Сильно болела голова, насморк неделю, усталость и день на 5 пропал нюх. Разница между позитивным и негативным тестом ровно 5 дней. Пока запахи почти не слышит. Жена не вакцинировалась. Понимаешь почему такая смертность в стране. Семейный врач сделал наверное ничего. Даже в HELSI информация внесена только у меня. И то внесено что я был на приеме, что у меня померяли пульс и давление, а меня у неё и не было! Вот медицина до чего дошла, давление по телефону меряют. А реально понимал, что с давлением что то не то было, тонометра дома нет. Назначение даже обсуждать не буду. Бесит слушать по ТВ бред о разных протоколах лечения, его вообще нет. Негативный тест в HELSI не внесен, возможно 2 дня мало, подождем.
А навіщо тобі взагалі лікар, з таким перебігом хвороби?
А навіщо тобі взагалі лікар, з таким перебігом хвороби?
хороший лікар не завадить (ми, під час захворювання, консультувалися із зав.інфекційного відділння одної з київських лікарень), а оті сімейні, що по телефону лікують та міряють температуру, тиск - це точно зайва трата часу.
якщо немає якихось критичних симптомів, то який сенс відволікати ресурси лікарів? вони перевантажені більш важкими
Никто не получал кстати справку и QR код не по вакцинации, а по причине переболения? Вместо бустера.
Робити треба через сімейного лікаря. Але дивлячись для чого потрібна довідка, то виявиться, що в сенсу в ній небагато, краще зробити бустер на 28 добу після одужання, як з точку зору сучасної медицини так і якості довідки.
я позвонила врачу, она зарегистрировала эпизод и на днях подтянулся сертификат о выздоровлении с QR Срок действия до 17.05.22
Срок действия до 17.05.22
У більшості щеплених в Україні навіть без бустеру на поточний момент строк дії сертифіката довший.
Срок действия до 17.05.22
У більшості щеплених в Україні навіть без бустеру на поточний момент строк дії сертифіката довший.
у меня без бустера две вакцины действительны до 07.08.22
Теперь вопрос - когда делать бустер?)) Надо было 7.02, но я болела
На початку грудня 2021 перехворіли мої батьки і батьки дружини. Всі були щеплені коронаваком ще на початку літа 2021. У кожного - мінімум 2 обтяжливих моменти в анамнезі. Всі пили антивірусне (фавіпаравір) з 1-2 дня, тільки батько, як перший - почав пити на 4-5 день. Там довелося додавати а/б+гормони+ксарелто. А феритин був на порядок (не помилка) вищий за норму (під 3000 од). 3 тижні тому моїх дітей посадили на карантин. Через 3 дні після початку - у старшого висіяли омікрон. При тому у дружини також були усі симптоми - але 2 тести негативні. У обох пройшло - набагато легше ніж дельта наприкінці 2020-початку 2021) Я з з молодшим протусовалися у окремій кімнаті. Або не захворіли або перехворіли безcимптомно. Собі на радість пішов ширанувся бустерною (3-ю) Модерною, що б хоч кудись їздити. А тепер - вишенька на торті- вчора у батька вдруге(!) за останні 3 місяці висіяли, тепер омікрон
Всі пили антивірусне (фавіпаравір) з 1-2 дня, тільки батько, як перший - почав пити на 4-5 день.
Це його в аптеці можна купити? За рецептом чи без?
Зроблять коли завгодно, але рекомендують, як я вже вище писав, через 28 днів після одужання.
07.08.22 це по "старому", тобто 365 днів після другої вакцини. Чи вже по новому 270? Якщо по новому, то 07.02 для "надо" - це рано, бо 180 діб ще не минуло.
Теперь вопрос - когда делать бустер?))
Зроблять коли завгодно, але рекомендують, як я вже вище писав, через 28 днів після одужання.
07.08.22 це по "старому", тобто 365 днів після другої вакцини. Чи вже по новому 270? Якщо по новому, то 07.02 для "надо" - це рано, бо 180 діб ще не минуло.
после второй вакцины бустер надо было делать 07.02 Это и было 180 дней
якщо немає якихось критичних симптомів, то який сенс відволікати ресурси лікарів? вони перевантажені більш важкими
Наслышал был их перегрузкой, во время болезни ощутил на себе. За две недели болезни я был записан 5! раз на прмйом, тоже самое с мамой, при этом было на прийоме один раз. Пришли раньше, до нас никого не было, пробыли на прийоме 45 минут вместо 30 (я ща 3 минуты вышел, маму мурыжили 40 минут), ни очереди, ни следующий по записи. В хелси запись на 2 недели вперед. Коридор полупустые. Реформа дала сбой.
Народ ,а как с аппетитом у болеющих? Уже 4 день болезни, аппетита нет совсем. За целый день один раз чего нить незначительное поклюю и все. Похудел на 3 кг. У всех так?
В мене батьки тільки перехворіли - то теж мало їли, не було апетиту. До того ж, в них все почалося з горла, з ангіни - тому певний період їсти було досить складно.
В мене батьки тільки перехворіли - то теж мало їли, не було апетиту. До того ж, в них все почалося з горла, з ангіни - тому певний період їсти було досить складно.
Батько в вересні дельтою хворів. Взагалі днів 10 нічого не їв, в лікарні почали лікування з глюкози. Але це проблема всіх хвороб, ну і від організму залежить.
Народ ,а как с аппетитом у болеющих? Уже 4 день болезни, аппетита нет совсем. За целый день один раз чего нить незначительное поклюю и все. Похудел на 3 кг. У всех так?
апетит пропадає, я не їв нічого майже 3 дні, дружина майже 4. Коли температура спадає, то потроху з’являється апетит, але дуже помалу, відновився десь за тиждень. І так, мінус 2-4 кг за пеші дні.
Болели недавно всей семьей, включаяя малого 12 лет, аппетит вообще не поменялся: темп и прочие орви симптомы, включая глюки вкуса/запаха (именно глюки, а не пропадание) - были у всех.
у меня был какой то дикий аппетит) просыпалась с утра и первым делом бежала кушать )) у моих не было вообще
Я старался есть по обычному графику 3 раза в день, просто порции уменьшал, вся еда была без вкуса, кушать себя заставлял. Единственное, что приносило удовольствие из еды, это сладкое и соленья. После болезни только набрал, мало двигался и подсел на сладкое.