А підкажіть за антигель- який можна брати, а який гроші на вітер? Ніколи не мав справ з дизелем,а тут про всяк випадок взяв 20л каністру і якось зовсім забув,що на зиму треба "зимовий"
У мене також трохи дизеля з літа є, замислився над питанням антигелю. Подивився відео з порівняннями, думав взяти ХАДО, але чомусь взяв Лікві Молі. Додав в соляру, залив в бак - катаюсь. Вчора заЇхав на UPG - на запас купив зимового дизеля
Двічі юзав Liqui-Moly - перший раз позаминулого року в -30 для перестраховки і другий раз позавчора теж більше для перестраховки, оскільки в баці суміш наполовину літнього КЛО\ВОГ і зимового Сокару. Машині наче ок, ніяких змін в роботі не помітив.
Я купив Wynn's, 2 баночки, вистачить на 500 літрів солярки. Присадками цього виробника користуюсь давно, нарікань не було.
У мене також трохи дизеля з літа є, замислився над питанням антигелю. Подивився відео з порівняннями, думав взяти ХАДО, але чомусь взяв Лікві Молі. Додав в соляру, залив в бак - катаюсь. Вчора заЇхав на UPG - на запас купив зимового дизеля
тепер не забувати перемішувати. доречі - антигель в машині зберігати не варто - його можна додавати лише теплим, він сам по собі теж може загустіти.
А підкажіть за антигель- який можна брати, а який гроші на вітер? Ніколи не мав справ з дизелем,а тут про всяк випадок взяв 20л каністру і якось зовсім забув,що на зиму треба "зимовий"
Liqui Moly Diesel Fliess-Fit 150 Такий взяв, почитав відгуки - пишуть, що ок. Ніколи ще антигель не юзав, цьогоріч, щось зима раніше прийшла ніж АЗС її чекали
думав взяти ХАДО, але чомусь взяв Лікві Молі.
Оба хороши. Я имею некий скептицизм насчет ХАДО но антигель работает. Даже превышали дозировку что на бутылочке неоднократно. Ничего не случилось. Опыты проводились на Toyota Land Cruiser 200, 4.5 дизель.
Талоны то-то продает?
Заправляв 15 листопада на ОККО (Броварський проспект, біля м. Чернігівська). Говорили, що "не зимовий ", в чеку ДП-Л. Але подивився сертифікат, то дизель перехідний, до мінус 20. Просто у нас за держстандартом немає перехідного. Є лише З чи Л.
Обидва види дизелю, що звичайний, що Пулсь сертифікат пише мінус 20, виробництва Орлен, Плоцьк (Польща)
На КЛО залил сегодня Вентус уже зимний. Обычная соляра пока летняя.
На Grand Petrol вже є перехідне ДП (клас Е до -15С). На UPG кажуть, що завезуть зимове ДП на початку листопада.
Дякую. Тоді чекаємо і льемо зараз по трішки
не понял к чему переполох такой? или на улице уже минус 10 - 15 градусов. насколько помню - простая солярка замерзает при минус 18 градусах...
Граничная температура фильтруемости -5 по паспорту
То проста зимова до -18
14 жовтня на гранд петрол заправився дп+
тогда до конца октября - начале ноября - можно ездить по Киеву и области на летней солярке...потом придется переходить на зимнюю...надеюсь Арктику к нам не додумаются везти???!!!
вот ее и будем заливать... надеюсь, что в начале ноября UPG завезет зимнее диз. топливо? если уже не завезло...???