а ось, хто шарить, розкажіть мені, така ситуація, десь місяць купив каністру солярки, поставив на вулиці під навісом. Каністра 100% чиста, закривається герметично, минулий рік її використовував та зберігав солярку в ній. Вчора вирішив залити в бак. На вулиці - нуль. Перше - солярка не протікає через сітку у лійці, просто стоїть та не тече, це зрозуміло, почала густіти, але що мені не сподобалось - всередині плавають коричневі хлоп'я. Досить багато, деякі на дні, деякі згори плавають - WTF та звідки воно взялося?
В ответ на: а ось, хто шарить, розкажіть мені, така ситуація, десь місяць купив каністру солярки, поставив на вулиці під навісом. Каністра 100% чиста, закривається герметично, минулий рік її використовував та зберігав солярку в ній. Вчора вирішив залити в бак. На вулиці - нуль. Перше - солярка не протікає через сітку у лійці, просто стоїть та не тече, це зрозуміло, почала густіти, але що мені не сподобалось - всередині плавають коричневі хлоп'я. Досить багато, деякі на дні, деякі згори плавають - WTF та звідки воно взялося?
що розказати? Солярка має Т помутніння (початок парафінізації та Т загустіння (Т фільтрації кінцева фаза формування парафіну пропуск через фільтр) При 0 градусів , по ДСТУ Дизельне паливо Л не повинне навіть ще починати Т помутніння. Тому висновки роби сам. Де купляв, та який сертифікат
сьогодні вранці було -9, по бортовому, а в баку хз яке, взяв пластикову бутилку, відєднав шланг від паливного фільтра і злив трохи палива - ледь мутновате - піде - залив знову в бак.
а що це за прикол з ОККО? Вчора вранці ДП євро був 57.99, ввечері вже 56.99. Сьогодні на одній заправці, що на Нижньому Валу, ДП євро 57.99, далі на Глибочицькій - 56.99 і сніжинка поруч. Можна було б подумати що розпродають літню соляру, але сніжинка збила зовсім з пантелику
Aziz 21.11.2023 10:35 пишет: а що це за прикол з ОККО? Вчора вранці ДП євро був 57.99, ввечері вже 56.99. Сьогодні на одній заправці, що на Нижньому Валу, ДП євро 57.99, далі на Глибочицькій - 56.99 і сніжинка поруч. Можна було б подумати що розпродають літню соляру, але сніжинка збила зовсім з пантелику
Aziz 21.11.2023 10:35 пишет: а що це за прикол з ОККО? Вчора вранці ДП євро був 57.99, ввечері вже 56.99. Сьогодні на одній заправці, що на Нижньому Валу, ДП євро 57.99, далі на Глибочицькій - 56.99 і сніжинка поруч. Можна було б подумати що розпродають літню соляру, але сніжинка збила зовсім з пантелику
ринкове здешевлення неочікуванно?
Зважаючи на перепони на польському та словацькому кордонах - так