Хочу на этаже установить камеру wifi, которая при движении будет слать фотки на телефон. Какую посоветуете заказать на али из бюджетных. Запись видео ,наверно не нужна. И если не большая и как то скрытно можно установить вообще супер. И еще вопрос в подключении 220в, можно ли ее запитать от освещения на этаже?
Сомнения. 1) Украдут или сломают, если просто в подъезде будет висеть. 2) Питание от подъезда - выключат лампочки, выключится и камера. Лучше в дверной глазок, как на фото.
Давайте узнаем какие нужны, и закажем несколько, может оптом дешевле)
Хочу на этаже установить камеру wifi, которая при движении будет слать фотки на телефон. Какую посоветуете заказать на али из бюджетных. Запись видео ,наверно не нужна. И если не большая и как то скрытно можно установить вообще супер. И еще вопрос в подключении 220в, можно ли ее запитать от освещения на этаже?
А если рассмотреть дверной глазок с такими же функциями?
Немає таких. Я шукав. Максимум, що вміє відеодомофон так це писати по датчику руху на внутрішню флешку та дзвонити на мобільний телефон (через вайфай) господарю коли хтось в той дзвінок йому в квартиру дзвонить (але із затримкою у хвилину десь). Ну і можна з мобільного подивитися, що в даний час діється перед дзвінком. Але такий відеодомофон бюджетним не назвеш. А от щоб можна було з смартфона переглянути, що там той відедомофон на флешку по датчику руху поназаписував - немає такого, незрозуміло чому.
Немає таких. Я шукав. Максимум, що вміє відеодомофон так це писати по датчику руху на внутрішню флешку та дзвонити на мобільний телефон (через вайфай) господарю коли хтось в той дзвінок йому в квартиру дзвонить (але із затримкою у хвилину десь). Ну і можна з мобільного подивитися, що в даний час діється перед дзвінком. Але такий відеодомофон бюджетним не назвеш. А от щоб можна було з смартфона переглянути, що там той відедомофон на флешку по датчику руху поназаписував - немає такого, незрозуміло чому.
Там здається немає можливості з смартфону віддалено переглядати записи, який дзвоник зробив за датчиком руху. Тільки у режими реального часу щось глянути.
...
Там здається немає можливості з смартфону віддалено переглядати записи, який дзвоник зробив за датчиком руху. Тільки у режими реального часу щось глянути.
Типа чтоб посмотреть запись надо откручивать крышку, вынимать SD-карту, пихать в картридер, потом в компьютер? возможно наверное, но это как-то странно.
Ring, але не бюджетно і можливі нюанси з роботою у нас.
Типа чтоб посмотреть запись надо откручивать крышку, вынимать SD-карту, пихать в картридер, потом в компьютер? возможно наверное, но это как-то странно.
Стоїть в підїзді камера хіквіжн, яка пише по датчику руху усі події в хмару, і з смартфона можна в ту хмару заходити і переглядати усі записи за останні скільки там днів/тижнів. Чому у відеодомофоні, який пише по датчику руху на сд картку і через вайфай через мій роутер телефонує мені на смартфон кожного разу, коли хтось дзвонить мені в двері квартири не можна було додати функцію, щоб я з смартфону міг переглядати записи на сд картці, що стоїть у моєму відеодомофоні?
Ring, але не бюджетно і можливі нюанси з роботою у нас.
У мене також не бюджетний відеодомофон, але ось такого рінгу я в продажу пару років тому не знайшов. Він вміє робити усе те, про що я тут писав?
Незважаючи на те, що r&d у нас, вони орієнтовані на штати і їх купив амазон Є все, навіть більше, включно з розпізнаванням чужих та відповідних повідомлень. Для приватної забудови взагалі круто, об’єднується в ком‘юніті та працює як одна система Подивись огляди на ютубі
Незважаючи на те, що r&d у нас, вони орієнтовані на штати і їх купив амазон Є все, навіть більше, включно з розпізнаванням чужих та відповідних повідомлень. Для приватної забудови взагалі круто, об’єднується в ком‘юніті та працює як одна система Подивись огляди на ютубі
Знайшов, почитав. Воно більше орієнтовано на інтеграцію до системи розумного будинку і для приватного будинку із ділянкою. Мені б щось аналогічне моєму відеодомофону із додаванням аж однієї функції, щоб я з смартфону міг не тільки відповісти тому, хто дзвонить у двері і навіть відкрити двері до підїзду (мій таке вміє), а й передивитися, що там мій відеодомофон поназаписував на флешку по датчику руху.