Как вы, уже прививку сделали? Планируете делать, если еще не сделали?
провакцинировался всем семейством , ценник - 650грн за дозу . Ваксигрипп (франция)
Я планировал. До заболевания ковидом. Теперь не знаю, буду спрашивать врачей как выздоровею.
Вот звоню в страховую по вопросу. В течении недели обещают заваксигрпить. ЗІ: дожытьбэ.....
провакцинировался всем семейством , ценник - 650грн за дозу . Ваксигрипп (франция)
Где делали?
У меня на четверг запланировано
Мужа укололи. Мы пока думаем.
Знакомые пишут что покупали вакцину в аптеке и сами кололи себе.
Знакомые пишут что покупали вакцину в аптеке и сами кололи себе.
лет 10 сам колю... правда стараюсь в пятницу вечером.
А вдруг безсимптомный ковид есть, а ты взял и добавил себе вируса? Не страшно?
эмм.. а мне говорят что вакцины 2020-2021 ещё нет. Вы прошлогодней укололись?
В Україні почалася вакцинація від грипу / УНІАН У нашій країні стартувала вакцинація населення від грипу - в Україну поставили вже 665 тисяч доз вакцини Як пише Урядовий портал, найближчим часом МОЗ поставить до закладів охорони здоров'я 40 тис. доз вакцини проти грипу для щеплення медпрацівників, які працюють з хворими коронавірусною інфекцією. "Попри те, що інфекційна хвороба, викликана вірусом грипу, зазвичай протікає в неускладненій формі, вона може призводити й до важкого перебігу... Циркуляція вірусів грипу під час пандемії COVID-19 в осінні та зимові місяці може мати важкі наслідки для вразливих груп населення", - зазначив головний санлікар Віктор Ляшко. За його словами, важливим пріоритетом в цьому сезоні є вакцинація медпрацівників, які надають допомогу пацієнтам і реалізують заходи боротьби з COVID-19. До нового епідсезону 2020-2021 років в Україну було поставлено:
500 тисяч доз вакцини "Ваксигрип Тетра"; 45 тисяч доз вакцини "Інфлувак"; 120 тисяч доз вакцини Джісі Флю".
А што будет?
ЗЫ: На 10 сегодня ...
А што будет?
Я не дохтур, но теоретизируя думаю, что может вылезти всё и сразу. В худшем случае.
А што будет?
Я не дохтур, но теоретизируя думаю, что может вылезти всё и сразу. В худшем случае.
Сцк,а после литры на рыло...не может?
...
А што будет?
Ні. Таке тільки людина переживе, усякі мікроорганізми загнуться гарантовано.
...
Ні. Таке тільки людина переживе, усякі мікроорганізми загнуться гарантовано.
То да... У половины личного состава вместе с желчным выдут,зато у второй.....
Вакцина Ваксигрипп Тетра 2020-2021 уже есть, конечно же. То, что ее может не быть в аптечных сетях, верю, но в клиниках уже неделю как прививают.
Вакцина Ваксигрипп Тетра 2020-2021 уже есть, конечно же. То, что ее может не быть в аптечных сетях, верю, но в клиниках уже неделю как прививают.
да, позвонил, сказали с 22.10 уже появилась в Киеве.
У нас по страховці добровільна централізована вакцинація ваксой. Але я через відпустку схоже пролітаю.