Ось, побачив у фейсбуці. Не маю нічого проти фантомів, але не розумію, чому вони самі порушують правила дорожнього руху? Їм можна ігнорувати обмеження швидкості? Не кажучи вже про лівий ряд при вільному правому...
Eugen3d 26.01.2022 11:36 пишет: Ось, побачив у фейсбуці. Не маю нічого проти фантомів, але не розумію, чому вони самі порушують правила дорожнього руху? Їм можна ігнорувати обмеження швидкості? Не кажучи вже про лівий ряд при вільному правому...
З точку зору ПДД - не можна перевищувати обмеження швидкості і крапка. Але з точку зору КОАПУ, перевищення швидкості до 20км на годину "карається" лише попередженням. Отож, Як на мене, будь який "вчитель" має бездоганно знати та виконувати те, чому він вчить, і бути прикладом для інших. Як можна слідкувати за порядком, коли сам порушаєш правила?
З точку зору ПДД - не можна перевищувати обмеження швидкості і крапка. Але з точку зору КОАПУ, перевищення швидкості до 20км на годину "карається" лише попередженням. Отож, Як на мене, будь який "вчитель" має бездоганно знати та виконувати те, чому він вчить, і бути прикладом для інших. Як можна слідкувати за порядком, коли сам порушаєш правила?
Eugen3d 26.01.2022 12:00 пишет: Отож, Як на мене, будь який "вчитель" має бездоганно знати та виконувати те, чому він вчить, і бути прикладом для інших.
Зачем и чему вы учитесь у копов, простите? И в курсе ли копы, что они вас чему-то учат?
Сегодня катается в среднем ряду по новой окружной от КП до Минского шоссе. Ехал за ним. На удивление, все притормаживали. На светофоре развернулся и поехал обратно в сторону Гостомельского КП.
3 ряда..отбойник, освещение и 50 км.ч КОНЕЧНО же идеальное место чтобы "показывать статистику эффективности". А учитывая что левый поворот на Пущу с Гостомеля закрыли и народ едет там на до перекрестка на разворот, подсознательно стараясь уменьшить образовавшееся доп. время, то вообще рай.
tgr68 26.01.2022 13:11 пишет: Сегодня катается в среднем ряду по новой окружной от КП до Минского шоссе. Ехал за ним. На удивление, все притормаживали. На светофоре развернулся и поехал обратно в сторону Гостомельского КП.
Что-то мне это напоминает как штук 20 копов ловили одного спортсмена, который Днепр переплыл чтобы в качалке покачаться.
Drunkard 26.01.2022 12:13 пишет: Зачем и чему вы учитесь у копов, простите? И в курсе ли копы, что они вас чему-то учат?
Поліціант, як представник влади, є наочним відображенням всіх законів, тому що він на своїй роботі зобов'язаний діяти виключно у законній формі та згідно чітко прописаних законних норм. Більш того, він має повноваження складати протоколи та виносити постанови по адміністративним справам на власний розсуд, тобто бути тут і зараз самим незалежним суддею. Його вироки - це не просто притягнення до відповідальності людей за їх дії чи бездіяльність, це життєві уроки, які перш за все мають навчати людей поважати закони та жити у суспільстві, це - робота вчителя. Особисто мене поліція вчить не порушувати загальноприйняті правила та закони. Коли я бачу на дорозі автомобіль поліції - це ще один додатковий фактор для мене не порушувати ПДД. Я вчусь бути дисциплінованим водієм. А от коли поліція порушує закони чи правила на моїх очах – це мене дуже обурює.
Eugen3d 26.01.2022 14:22 пишет: А от коли поліція порушує закони чи правила на моїх очах – це мене дуже обурює.
Не обурюйтесь так. Они же без опознавательных знаков. У них другая задача: не ездить примером соблюдения ПДД, а слиться с толпой и учить тех кто так и не смог стать дисциплинированным водителем.
В первый день работы полицейские "фантомы" зафиксировали 990 нарушений, на которые были вынесены постановления. Об этом сообщили в Патрульной полиции, передает APnews.
AlexAudiCoupe 25.01.2022 19:15 пишет: Можно просто проехаться по Польше, например. Да, населенный пункт. Ехать нужно "50". Да, но нет строений близко. И знак "70" стоит. Как только появляются строения - "70" отменяется. Работает "50" по НП.
Наверное, это для людей, а не фантомные Шкоды.
Саме так, якби був такий підхід - то і до фантомів було б менше негативу.
Я не спорю. Мало того, много лет уже предлагал перенять тот же польский опыт. Серая машина, без опознавательных знаков. Но ловит всех и вся.
И не тупо на скорость, т.к. Кодиакам это будет проще. Наловил 50 нарушителей - и ура, герой Соцтруда.
На Окружной.
А ловят они в Польше в городе и в аварийно опасных местах.
Без всяких радаров и прочей ебулы.
И это намного эффективнее.
у Варшаві за водіями слідкую такі собі звичайні БМВ які не відрізниш від потоку (різні кольори і моделі) і ловлять там де 80 дозволено і де 50. Біля Любліну люблять теє - білі Опелі їздили раніше в потоці і ловили в основному поціновувачів валити більше 120 (в основному з України) але кажуть, що рік тому змінили на якогось іншого виробника - хюндай ніби. Так що побільше таких машин і в Україні.
не тема конечно, а потрясающая агония какая-то. вы себя хоть слышите/видите? дядьки уже пузы понаели, по десятку лет тут трут, а несут любую пургу в сторону этих несчастных кодиаков лишь бы хоть как-то оправдать свое право на нычку пока никто не видит понесоблюдать немного законов.
На жаль, це скоріше виключення - у мене враження, що камери висять, там де зручніше, а не так де потрібно для зниження аварійності. Камера в Стоянці, камера біля Горенки, або на Чоколовці, в Немішаєво і далі по списку...
Ваш варіант розміщення камер в Києві з одразу відчутним результатом...
Підказувати поліції? ну нєєєєє але для прикладу - ділянка окружної від КП Пуща до вул. Вишгородської - в тих затяжних поворотах з ухилами якраз часто ДТП, особливо в дощ або сніг. Але ж трафік там нижчий, аніж на Чоколівському, от і маємо що маємо - каса не та
1) ну це ж заради безпеки. 2) звідки Ви берете статистику ДТП по Києву для порівняння? 3) Аж одна камера на весь Київ? 4) Цікава причина ДТП в цьому місці - швидкість, не впорався з керуванням, ...? 5)
Drunkard 26.01.2022 19:27 пишет:
mainstas 26.01.2022 13:28 пишет: 3 ряда..отбойник, освещение и 50 км.ч КОНЕЧНО же идеальное место чтобы "показывать статистику эффективности".
Вы будете смеяться, но в соседней ветке некты заявляли шо сие есть куда как более подходящее место для установки спидкамер, чем чоколовский бульвар.
MrЮ 26.01.2022 21:17 пишет: В первый день работы полицейские "фантомы" зафиксировали 990 нарушений, на которые были вынесены постановления. Об этом сообщили в Патрульной полиции, передает APnews.
Знайомий сьогодні на Старо-Обухівській був сфотканий тим "фантомом": 99 км/год, штраф 340/2. Ще трохи і було б 1700/2.