Murzik2.0 23.03.2021 14:26 пишет: зачем в наших степях меряться штатовскими продажами? Это лишь на нас может повлиять на цену битка - будет больше продаж в Штатах - будут больше бить и шансов оказаться у нас будет больше.
Важно для нас - Хёндэ не боится везти сюда, Суба - вот 2 модели в наличии. Хотя раньше где были корейцы и где Субару...
Та корейці вже також обпіклися, поназавозивши сюди усяких екуусов та генезісів із нульовим попитом. Ринок дуже маленький та ще й битки ... А щодо продажів у нас субару та корейців, то щось я не пам'ятаю щоб корейці колись поступалися. За рахунок всяких акцентів/ріо, авелла, поні, ... , які свого часу ледь не в ціну вазівської дев'ятки продавалися, на нашому ринку корейці завжди почувалися нормально. А те що більшість автовиробників скорочують свої модельні ряди у нас так це біда нашого ринку. І не тільки субару та ніссан із хондою це роблять. ПСА та рено також. Та і корейці то понавозять моделей, то поприбирають їх і скорочують модельний ряд. Нащо вони перли сюди екуус, або зараз палісад - незрозуміло.
Murzik2.0 23.03.2021 14:26 пишет: зачем в наших степях меряться штатовскими продажами? Это лишь на нас может повлиять на цену битка - будет больше продаж в Штатах - будут больше бить и шансов оказаться у нас будет больше.
Важно для нас - Хёндэ не боится везти сюда, Суба - вот 2 модели в наличии. Хотя раньше где были корейцы и где Субару...
Та корейці вже також обпіклися, поназавозивши сюди усяких екуусов та генезісів із нульовим попитом. Ринок дуже маленький та ще й битки ... А щодо продажів у нас субару та корейців, то щось я не пам'ятаю щоб корейці колись поступалися. За рахунок всяких акцентів/ріо, авелла, поні, ... , які свого часу ледь не в ціну вазівської дев'ятки продавалися, на нашому ринку корейці завжди почувалися нормально. А те що більшість автовиробників скорочують свої модельні ряди у нас так це біда нашого ринку. І не тільки субару та ніссан із хондою це роблять. ПСА та рено також. Та і корейці то понавозять моделей, то поприбирають їх і скорочують модельний ряд. Нащо вони перли сюди екуус, або зараз палісад - незрозуміло.
я не про то что было когда то, когда то и Фиатов со всяким Лянчами 100500 было.
Я про то что сейчас - и не смотря на рынок и битки корейцы выбор предлагают, Суба, к сожалению, нифига толком не везет, как и тот же Ниссан к примеру.
Ты прав. И таких брендов, которые скатились к 1-2 моделям уже не мало у нас(( А Суба, Jeep - так еще и дилерскую сеть имеют мизерную, особенно последние ((
Alexandr 23.03.2021 15:14 пишет: Ты прав. И таких брендов, которые скатились к 1-2 моделям уже не мало у нас(( А Суба, Jeep - так еще и дилерскую сеть имеют мизерную, особенно последние ((
Ну Jeep вроде и раньше только укравто продавали, просто с теперь только Столичка. Суба как было 3 в Киеве, так вроде бы и есть 3 дилера.
Сеатов меньше стало, Шкод, Пежо тоже меньше по сравнению с 2013. Опель вот только французы начали реанимировать. Хонда, которых на дорогах как мух было - где то у черта на рогах один дилер остался. Мицу, за счет того, что была топовой маркой у НИКО еще как то держится. Рено уже Рено не считаю - Дачя это. Всякие Фиаты понятно тихонько умирают в масс маркете. Зато Тойота, корейцы, ВАГ продается себе спокойно. Выросли Вольво. Вопрос что многие стали привозить куцый выбор авто.
Alexandr 23.03.2021 15:14 пишет: Ты прав. И таких брендов, которые скатились к 1-2 моделям уже не мало у нас(( А Суба, Jeep - так еще и дилерскую сеть имеют мизерную, особенно последние ((
Ну Jeep вроде и раньше только укравто продавали, просто с теперь только Столичка. Суба как было 3 в Киеве, так вроде бы и есть 3 дилера.
Сеатов меньше стало, Шкод, Пежо тоже меньше по сравнению с 2013. Опель вот только французы начали реанимировать. Хонда, которых на дорогах как мух было - где то у черта на рогах один дилер остался. Мицу, за счет того, что была топовой маркой у НИКО еще как то держится. Рено уже Рено не считаю - Дачя это. Всякие Фиаты понятно тихонько умирают в масс маркете. Зато Тойота, корейцы, ВАГ продается себе спокойно. Выросли Вольво. Вопрос что многие стали привозить куцый выбор авто.
Взагалі то у "золоті часи субару" ділер в Києві був один. А скорочення обсягів продажів нових авто б'є по всіх. Плюс нас якось невдало віднесли до єсівського ринку і рашистського одночасно. І обмежили з одного боку модельний ряд під єсівські вимоги, а з іншого під рашистські. От і маємо що маємо. Чому у нас не продається фіат - для мене велика загадка. Дешевше машини в ЄС не виробляється, споріднених марок (яка дачія-рено) немає, чому треба панду, яка в єс коштує 6 тис. євро намагатися продавати за майже 10 я не розумію, при тому що сітроєни у нас дешевші, аніж у Німеччині. П.С. Сучасна Максима - просто бімба, я думаю продавалася б не гірше за кемрі, але її немає в ЄС, от немає і у нас.
harald67 23.03.2021 14:23 пишет: А на яких місцях ці розпрекрасні тілурід та палісад? Бо порівнювати продажи Ескента із Санта фе якось не того. Санта фе хіба що із аутбеком може конкурувати.
Я ж кидав посилання. Ось цифри за 2020 рік: 10 Hyundai Palisade 81.905 11 Kia Telluride 75.129 12 Kia Sorento 74.677
В ответ на:
І при чому тут вихід на ринок телуріда до погіршення продажів Ескента і Атласа у 2020 році?
Тому що на тому порталі в статті про сегмент середньорозмірних СУВів, звідки я взяв дані, так прямо про це й написано Можете самі перечитати статтю (закинути в гугл транслейт, якщо важко самому)
Я был очень потенциальных их клиент, насмотрелся штатовких обзоров и очень хотел себе новый Аут. В итоге дилеры кормили завтраками, и плюнул на эту затею.
меня на апрель на тест-драйв зовут уже нового аута, так что дета они плывут
Я был очень потенциальных их клиент, насмотрелся штатовких обзоров и очень хотел себе новый Аут. В итоге дилеры кормили завтраками, и плюнул на эту затею.
А 2.4 турбо обіцяють привезти хоча б на тест? Чи це тільки в американського такий двигун буде?
о, и я обязательно заеду - чтоб расстроиться или обрадоваться)
А 2.4 турбо обіцяють привезти хоча б на тест? Чи це тільки в американського такий двигун буде?
В Германии будет с 1 абсолютно новым дрыгателем 2.5л на 169 л.с. Старт 40к Евро...
Ganni 23.03.2021 12:39 пишет: У гібридного Хая середнє споживання 6л. Що там у субарівського 2.4турбо?
да ладно 6
у меня уже 2 равика гибридных под наблюдением 100% Киев пробеги у одного 7,5 за 4 месяца у второго 8,5 за два года
7,5 за цю зиму - вірю. Зараз почне падати Другий приклад це ж напевно попереднє покоління, бо я хз як на новому поколінні гібридів треба їздити щоб було 8,5 середнє (хіба що живе за містом по бориспольці і часто давить гашетку) А в теплу пору в мене в друга Камрі 5,5 середнє по Києву. А два нових Рава друзів (правда не знаю який привід) десь 5,7-6,5 на бак.
Ну і я таки трохи помилився з Хаєм - офіційні американські 35mpg це 6,7л на наші цифри тобто ближче до 7.
Ні, треба просто трохи вивчити матчастину перед тим, як тут дискувати. Тобто ти радиш тут щось по вибору автомобіля, грунтуючись на інформації із сайту імпортера? Тобто по картинках? Я правильно зрозумів? Тоді поясни, чим "варіатор" на РАВі гірше за гідрік 8АТ на Туксоні?
Не сподобалось, що я назвав КПП РАВ - варіатор? В такому випадку, до якого типу КПП необхідно її відносити? Чи планетарка вже стала окремим типом КПП як механічна, автоматична... Я не стверджував про переваги 8АТ на Туксоні над "варіатор" на РАВі: впевнений, що така дискусія приведе до холівару. Кожен вибирає фломастери до вподоби і головне, щоб це приносило йому задоволення.