Всем доброго времени суток. Вопрос может до кого то и простой, но у меня уже голова квадратная. Купил диагностику Lexia 3 Full Chip, заказывал на Ali , пришёл диск с версией Diagbox 7.02...а должна была быть 9.68. Теперь не могу нормально установить. Установил версию 7,57 , но подключаю к машине , вроде определяет машину и на этом всё, запрашивает аутенфикацию , нажимаю крестик и далее ничего не могу сделать, никакой диагностики. У меня Windows 10. Скиньте пожалуйста ссылку, от куда что скачать чтоб это всё функционировало. Или что мне вообще делать в моей ситуации, может какую-то версию конкретно поставить? Заранее благодарен. Всем добра.
Качай по лінку образ віртуальної машини. Під ВІн10 Diagbox не працює нормально. І що то за версія 9.хх - якесь кідалово. Саме свіже що я бачив 8.55 чи якось таке. І воно теоретично під він10 вже.
а на win11 кто-то ставил? Уж очень не хочется покупать отдельный ноут
Всё ставится на виртуалке
виртуалку ставил когда-то, тормоза не понравились. Но наверное, придется тряхнуть стариной...
виртуалку ставил когда-то, тормоза не понравились. Но наверное, придется тряхнуть стариной...
virtual box з норм кількістю памяті і ядер працює норм без гальм. win11 певно не стане - хіба що самі свіжі версії з PSA які не можна вкрасти працюють.
Качай по лінку образ віртуальної машини. Під ВІн10 Diagbox не працює нормально. І що то за версія 9.хх - якесь кідалово. Саме свіже що я бачив 8.55 чи якось таке. І воно теоретично під він10 вже
В мене він7 , 4ггб , все працює , правда трохи повільно
Вирішив все ж таки також купити лексію. Допоможіть, як вибрати правильно, бо на аліку багато різних варіантів. І це не кажучи про версію діагбоксу.
Взагалі, наскільки я зрозумів, система така: Є софт діагбокс, але для цього софта потрібна спеціальна желізка, і саме вона зветься Lexia, так? Далі, це залізо складається з просто перехідника, та окремо чіп якийсь? На що звертати увагу при виборі на аліку?
Машина - Citroen C4 Grand Spacetourer, але мабуть це те саме що і Citroen C4 Grand Picasso, II генерація? 2019рік, 1.5 дизель 130к.с., 8АТ.
Я ж не проти купити, і Лексію і Діагбокс. Не хочеться купити щось не те, і потім зрозуміти, що або поставити, або запустити не вдасться, а бо взагалі не на свою машину купив ))
перед вашим постом є посилання на настанову по встановленню ПЗ, саму лексію купляв давненько, ось така сама в цьому ж магазині. Правда ціна дещо виросла... я брав за $38. З моєю профільною працює
перед вашим постом є посилання на настанову по встановленню ПЗ, саму лексію купляв давненько, ось така сама в цьому ж магазині. Правда ціна дещо виросла... я брав за $38. З моєю профільною працює
от мене трохи лякає, що там окрім кабелю та якогось девайсу ще якісь дві плати і CD які хз чим прочитати зараз.. Ну, допустимо, дігбокс мабуть можна з торрентів качнути, але як розібратись яку вінду треба ставити, чи підніметься, чи підійде до 2018+ року, бо медіа система однозначно інша, ніж в 2014р машина..
дякую, але ж питання моє більше навіть не в софті, який можна потім скачати, а яку правильну желізяку купити, кабель-перехідник тільки достатньо, чи треба якісь плати ще, або ще щось.
я в цьому нуб.
Який принцип? Я думав, кабель-перехідник, в розʼєм OBD2, під рульовою колонкою який, підключається, в ньому там якийсь мінімальний чіп встроєнний, типу "ELM 327" який в мене є, і вже він потім з цим софтом діагбокс взаємодіє.
А для чого там в деяких варіантах ще якісь проводочки чи тим паче додаткові плати - я реально не розумію. Виглядає якось складно.
Давайте ще раз.
Ось по тій ссилці вище на алік, там є кабель, що спочатку вставляється в порт OBD2:
Далі, в інший кінець цього проводу підключаємо саму "Lexia" - перехідник з якимсь чіпом:
І потім, останній крок, щоб отримати підключення вже до компа, підключаємо третій провід, у якого є USB-A вихід в комп:
Все так?
А на компі потім встановлюємо софт (DiagBox) причому, я так розумію, в моєму випадку 2019р машинки, не має навіть сенсу гнатись за новими версіями..
Якщо все так, тоді питання, а що то за дві додаткові плати и що китайці мають на увазі під "Full chip" ?
Я тоді ще питання, тобто ці 2 проводи + провід з Лексією "тяне" на 100 баксів?
Якщо все так, тоді питання, а що то за дві додаткові плати и що китайці мають на увазі під "Full chip" ?
це не додаткові плати. То китайці показують які плати всередині чорного блоку, мовляв є повна підтримка моделей PSA
це не додаткові плати. То китайці показують які плати всередині чорного блоку, мовляв є повна підтримка моделей PSA
ааа... ось воно що.. а хтось знає, якось через андроїд телефон\планшет можна зєднати? ну там може емулятор вінди є, або ще щось? так не хочеться на ноуті ставити та таскати його в машину..
приїхала Лексія (проводки та перехідник) підключив. Там купа помилок ще мабуть з 2021 року.
Заліз в налаштування аккуму, побачив таке: Було вибрано "Function deactivated" в розділі про калібровку, також було вказано "Exide brand" в supplier battery, та "reinforced cyclable fluid" в налаштуваннях технології аккуму.
Змінив на Varta supplier, включив калибровку, та вказав "Sealed VRLA/VRLA2" в типі аккума, так як AGM саме ближче до цього.. в принципі й EFB також.
Почистив помилки.
Також знайшов, що моя машина налаштована на дуже холодний клімат, з -37С0.. до +37С0, спробував зайти змінити, а мені каже, що немає інет зʼєднання, хоча сайти через віртуалку відкриваються.
Але постійне "Energy saver mode activated" і вирубання телематики майже зразу після включення запалення поки що не переміг.
Також знайшов налаштування типу showroom/customer де машина, там поруч було типа відключення (принаймі на 60хв) енергозберігаючого режиму, однак знову попросило інет-звязок і послало.
А є можливість без офіціалу це самому якось зробити?
Не раз читав як після такого тицяння по всяким адаптаціям окирпичували авто
Не раз читав як після такого тицяння по всяким адаптаціям окирпичували авто
так, завжди є така ймовірність. Але ж, реально, чому стояв Exide, хоча з заводу Varta? Чому виключена була калібровка? Ну і до типу технології аккуму також питання, оскільки гугл каже, що навіть EFB він більше до Sealed типу, ніж до Cyclable fluid, тим паче AGM. А офіціали казали, що після заміни EFB -> AGM нічого міняти не потрібно.
Отож, через пів-дня після моїх невеликих змін (по суті, тільки зміна конфігурації аккума та очистка помилок), старт-стоп знову запрацював(бо після зміни EFB->AGM на новий аккум він перестав працювати взагалі) і машина вже не спішить в енергозберігаючий режим, може навіть півгодини та старт-стопі бути або просто включене радіо (без запалення). Тож я задоволений, бо навіть один візит на СТО з приводу "почистити помилки" мені б все одно вилився в цю ж ціну.
Отож, через пів-дня після моїх невеликих змін (по суті, тільки зміна конфігурації аккума та очистка помилок), старт-стоп знову запрацював(бо після зміни EFB->AGM на новий аккум він перестав працювати взагалі) і машина вже не спішить в енергозберігаючий режим, може навіть півгодини та старт-стопі бути або просто включене радіо (без запалення). Тож я задоволений, бо навіть один візит на СТО з приводу "почистити помилки" мені б все одно вилився в цю ж ціну.
а я навпаки вимкнув той старт-стоп, після того як начитався як він впливає на ресурс двигуна))