Во дворе комплекса произошло небольшое ДТП, с повреждением припаркованой машины. Кто оплатит ремонт - велосипедист или регистратор, в чате комплекса решить не могут Какие есть мнения с привязкой к пунктам ПДД? Спасибо. https://youtu.be/L-tE1ueW7Y4 PS Кино не мое.
я так понимаю, регистратор любезно предоставил доказательное видео потерпевшей стороне, а та в свою очередь решила взвалить всю ответственность по возмещению именно на регистратора? театр абсурда...
А що ж спільнота у чаті вішає на "рєєстратор"? Бо я навіть уявити собі не можу у чому він винен, окрім того, що він там був. Відео без звуку, на відео бачимо, що "рєєстратор" тримав дістанцію біля "2х корпусів", тобто десь 7-8 метрів, якщо він не "нестямно дудів" у дворі то його провини тут немає. Одне дарування поїхало прямо і нічого поганого не зробило, друге дарування вірішило "зійти з траси", але дуже дивним чином, не оцінивши відстані між припаркованими авто, та не врахувало, що його лисапед туди просто не пролізе, хоча міг просто стати та руками провести лісапед між авто, а ще у обох була можливість звернути на тротуар, або повернути на ліво (якщо вони дуже бажали пропустити "рєєстратора") не першій секунді, або ж їхати собі далі. До речі, а чи є молодому обдаруванню 14 рочків, згідно до п.6.1?
А ДТП ли это? Похоже на самые обычные гражданско-правовые отношения: порча авто и возмещение в судебном/досудебном порядке. По поводу п.6.1 и 14 лет - по придомовой территории тоже нельзя до 14 лет ездить?
Ingenieur 05.05.2021 10:16 пишет: А ДТП ли это? Похоже на самые обычные гражданско-правовые отношения: порча авто и возмещение в судебном/досудебном порядке. По поводу п.6.1 и 14 лет - по придомовой территории тоже нельзя до 14 лет ездить?
Згідно з нашими ПДР до 8 років можна лише на дитячих великах, та під наглядом батьків, та тільки на тротуарі, з 14 років вже на дорозі, але придомова дорога - то також дорога. 10.1. Терміни
В ответ на: Автомобільна дорога, вулиця (дорога) — частина території, зокрема в населеному пункті, з усіма розташованими на ній спорудами (мостами, шляхопроводами, естакадами, надземними і підземними пішохідними переходами) та засобами організації дорожнього руху, призначена для руху транспортних засобів і пішоходів та обмежена по ширині зовнішнім краєм тротуарів чи краєм смуги відводу. Цей термін включає також спеціально побудовані тимчасові дороги, крім довільно накатаних доріг (колій).
Прикольный комплекс, интересные личности его населяют
----------
Но я допускаю версию, что регистратор что-то умалчивает, например конфлик между ним и велосипедистами до того, после чего видим видео похожее на погоню
batal 05.05.2021 11:55 пишет: Прикольный комплекс, интересные личности его населяют
----------
Но я допускаю версию, что регистратор что-то умалчивает, например конфлик между ним и велосипедистами до того, после чего видим видео похожее на погоню
Как вариант, да. Был у меня случай. На двери внизу на грязной машине увидел протертое пятно. Оказался след от резины, типа колесом примером. Грешил на Опеля, с девицей за рулём. А тут выхожу из авто, мимо пацаны на великах-скейтах, и слышу - вот владелец. Ну понятно ж все, шо, говорю, потерли мне машину? Да мы случайно, и тикать. Ну не гоняться ж за ними и что потом делать. Переживём как то.
Змінено authorrrider (12:06 05/05/2021)
2021-05-5 Бан на 30 дней (2 круг). 4.8) создание клона. BorisB.
Помню в Италии вышел к машине а там тоже след от резины. На белом черный прям прекрасно виден, скорее всего от скутера или велика. Вмятины не было, жена аккуратно стерла то ли смывкой для ногтей и ваткой, в общем, без следа совсем.
Phan 04.05.2021 20:52 пишет: я так понимаю, регистратор любезно предоставил доказательное видео потерпевшей стороне, а та в свою очередь решила взвалить всю ответственность по возмещению именно на регистратора? театр абсурда...
тут все очевидно, но сантубарбару послушаю
Забанили одного форумчанина, який у ситуації з п'яним водієм, що тікав від поліції та через це загинула людина, основними винними бачив поліцію.