autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) (2/3)

Достоевский *
59 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: nickka]
      3 августа 2021 в 10:21 Гілками

В ответ на:

Но я таких поставщиков сразу вычеркиваю и больше у них ничего не заказываю.

Вчера тоже такую фигню наблюдал . Курьер какой то конторы привез ноут с б.п. , и просто оставил . Отправителю пофиг на эту упаковку

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: Traveler]
      7 февраля 2026 в 14:04 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Нова пошта виходить на новий рівень звіздіца!

Замовив на промі верхню частину решітки радіатора на Міні , у продавана пром оплати не було, відправка по передплаті 1000 грн. Ну кажу ок, пакуй в пупирку ( бо решітка глянцевий пластик) та відправляй на звичайне відділення до 30 кг. Продаван сказав шо він сам не пакує а довіряє це НП, ну кажу ок, відправляй.

Прийшла посилка, приходжу я на своє відділеня, а посилки нема, її відвезди на вантажне віддідення за 4 км від дому.

Ось габарити посилки:

Нова пошта виходить на новий рівень звіздіца.Замовив на промі верхню частину решітки радіатора на Міні , у продавана пром оплати не було, відправка по передплаті 1000 грн

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: ivatuning]
      7 февраля 2026 в 14:10 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Питаю чи не великі габарити для звичайного відділення, кажуть ні, до 120 см норм і навіть в них коробки є такі, бери і відправляй.

Питаю чи не великі габарити для звичайного відділення, кажуть ні, до 120 см норм і навіть в них коробки є такі, бери і відправляй.

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

7 февраля 2026 в 14:12 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Виявилося, ці мудні поклали мою решітку у флет бокс, це 500 літрів

Виявилося, ці мудні поклали мою решітку у флет бокс, це 500 літрів

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

7 февраля 2026 в 14:13 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Голу глянцеву решітку прямо на дно брудного боксу

Голу глянцеву решітку прямо на дно брудного боксу

Шкодоволгный Вазотавр *
55 лет (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

7 февраля 2026 в 14:16 Гілками

Це від конкретного відділення залежить.
Особливо цим виділяють відділеня на західній. Мені так приїхали задні фонарі на мерс - кожен в окремій огромезній коробці. Замотані в пупирку, та в кожній коробці ще метрів по 20 упаковочного паперу - бо фонарі зараз реально лежать обидва в одній цій коробці.
Трохи пошкандалив з продавцем - тепер він сам контролює відправку, а не кур'єром.

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

7 февраля 2026 в 14:20 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Звісно решітка приїхала затерта/подряпана

По ітогу: НП взяла 500 грн за локальну доставка по Києву. Між відділенями 10 км. Поки везла, пошкодила решітку. Ніякі зауваження вони не сприймають, упаковка ціла, значить все Ок.

Звісно решітка приїхала затерта/подряпанаПо ітогу: НП взяла 500 грн за локальну доставка по Києву. Між відділенями 10 км

Шкодоволгный Вазотавр *
С нами с 06.07.2001

7 февраля 2026 в 14:51 Гілками

ВІдмова і хай продавець розбирається з подряпинами.
Ти замовляв і платив за без подряпин?

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: kkk_GAZ240]
      7 февраля 2026 в 20:42 Гілками

kkk_GAZ240 07.02.2026 14:51 пишет:

Породавану вже скинув 1000 грн, він тільки цього і чекав, шоб я відмовився забирати, гроші я йому вже заплатив, так зпч продавалася на пром як ціла в гарному стані, фото були без подряпин.

Шкодоволгный Вазотавр *
С нами с 06.07.2001

7 февраля 2026 в 20:48 Гілками

ivatuning 07.02.2026 20:42 пишет:

kkk_GAZ240 07.02.2026 14:51 пишет:

Породавану вже скинув 1000 грн, він тільки цього і чекав, шоб я відмовився забирати, гроші я йому вже заплатив, так зпч продавалася на пром як ціла в гарному стані, фото були без подряпин.

Ну тоді поздоровляю - тебе взули. Я аванси кидаю тільки коли вже працював з продавцем тільки в випадках коли резервую товар.
Можеш до речі подати скаргу на промі - гроші не повернуть, але продажі йому попортять.

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

7 февраля 2026 в 21:05 Гілками

Так і зробив, відгук залишив на промі, компанія bamperok , тіп одразу передзвонив, включив шланга, каже ти там на промі у мене купляв ЗПЧ, а я тобі відправив на пошту, оминаючи пром, так шо видали замовлення, а то з мене комісію беруть. Кажу не можу, я шо зря старався, такий "гарний" відгук залишив... той знову шлангує, каже зараз СМС прийде, прийшли його мені я сам видалю. На шо він розраховуван неясно.

Ось оголошеня за яким купував
сторінка

Змінено ivatuning (21:09 07/02/2026)

опытный писатель **
37 лет (15 лет за рулем), Киев
С нами с 13.02.2018

7 февраля 2026 в 21:16 Гілками

Ну судячи по фото в оголошенні і фото отриманої решітки, НП тут нідочого. то хитрожопий продаван фігню відправив і тепер на НП спихує.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: kkk_GAZ240]
      7 февраля 2026 в 21:36 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

kkk_GAZ240 07.02.2026 14:16 пишет:

Це від конкретного відділення залежить.
Особливо цим виділяють відділеня на західній. Мені так приїхали задні фонарі на мерс - кожен в окремій огромезній коробці. Замотані в пупирку, та в кожній коробці ще метрів по 20 упаковочного паперу - бо фонарі зараз реально лежать обидва в одній цій коробці.
Трохи пошкандалив з продавцем - тепер він сам контролює відправку, а не кур'єром.

Я замовляв корм коту у Royal Canin Ukraine - була акція і я замовив багато. Постачальник упакував усе у дві однакові коробки власні розміром приблизно з найбільшу коробку НП. Звісно вага коробок дещо відрізнялася, але кожна важила не більше 25 кг. Одну привезли на моє відділення, а іншу кудись у типу Пирогівський шлях (це мабуть вже і не Киів) - сказали що такі важкі через вантажні відділення. На питання у чому різниця між двома короббками і чому не на вантажне відділення у Новопечерському провулку (тоді це було найближче до відділення, куди замовив) не відповіли. Нажалівся продавцеві ті замовили курєром за власний рахунок.

Я замовляв корм коту у Royal Canin Ukraine - була акція і я замовив багато. Постачальник упакував усе у дві однакові коробки власні розміром приблизно з найбільшу коробку НП

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: Desmond132]
      8 февраля 2026 в 07:27 Гілками

Desmond132 07.02.2026 21:16 пишет:

Ну судячи по фото в оголошенні і фото отриманої решітки, НП тут нідочого. то хитрожопий продаван фігню відправив і тепер на НП спихує.

Мудакуватість продавана ніхто не відміняв, алеж яким треба бути муділою в цегейковій шапці, щоб покласти аку файну деталь на дно такого брудного боксу, навіть не обгорнувши її в стрейч плівку!?

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

8 февраля 2026 в 07:46 Гілками

Черговий випадок, нещодавно я вирішив скористатися послугою Легке повернення, це коли посилка повертається на адресу відправлення безкоштовно. У мене був ігровий ноутбук, оціночна вартість 30к, за локальну доставку по Києву було сплачено 250 грн ( доставка та страховка). Пакування оригінальна коробка, + пупирка 3-4 слої з усіх боків. При поверненні працівник НП миттево лезом вскрив посилку, зі словами, а може тут цегла!? Достав ноутбук і одразу зацінив, що недостатньо пакування, треба доупакупати. Аргументи що воно в такому вигляді мені приїхало і НП таку просилку вже відправила, були одразу відкинуті. Або допаковуємо, або не відпоавлю, при чому допакування за мій рахунок

Я трошки вчинив скандал, згадав їм всі мої невдалі випадки з НП, включаючи решітку і флетбокс. Працівник трошки відступив, посилку відправив, але за рахунок отримувувача +80 грн за доупакування.

V.I.P **
52 года (23 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

8 февраля 2026 в 09:05 Гілками

ivatuning 08.02.2026 07:27 пишет:

Desmond132 07.02.2026 21:16 пишет:

Мудакуватість продавана ніхто не відміняв, алеж яким треба бути муділою в цегейковій шапці, щоб покласти аку файну деталь на дно такого брудного боксу, навіть не обгорнувши її в стрейч плівку!?

Якщо пошукати то я тут розповідав як ще до кретинкарантину нова пошта ГЛУШНИК вартістю умовно 100 баксів привезла за 150. Саме дороге в послугах була навіть не доставка в обриштування (причому по факту б.в з під велосипеда!!) причому там як раз він був у пухирці... Теж продаван із західної не заморочився відправкою а на відділенні розвернулися на всю.

продавець овочів **
Таращанський р-н
С нами с 11.04.2006

8 февраля 2026 в 09:48 Гілками

Вони задрали цим пакуванням. Коли я відправляю то ще можу полаятися або до іншого відділення піти. Що цікаво, що це пакування навіть в одному відділенні від конкретного оператора залежить. А коли мені відправляють та ще й за мій рахунок.... Вагонку з двп в заводському пакуванні мені допакували на 2000 грн . А менеджер каже а що, я здав, вказав за рахунок покупця.

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

8 февраля 2026 в 10:13 Гілками

ещё зависит от персонала сильно, в городе одни цены и отношение, в селе, я вам знайду коробочку, щоб ви не платили і плівкою обмотаю.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

Re: Нова пошта - «клієнтоорієнтованість» (упаковка) [Re: nosatiy]
      8 февраля 2026 в 10:49 Гілками

Завжди сам пакую оптимально, на своему вiддiленнi ще не зтикався щоб допаковували чи навiть оглядали. Але все одно вiддаю перевагу самовивозу чи Укрпоштi, меньше ризикiв як на мене.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

8 февраля 2026 в 11:05 Гілками

ivatuning 08.02.2026 07:46 пишет:

Черговий випадок, нещодавно я вирішив скористатися послугою Легке повернення, це коли посилка повертається на адресу відправлення безкоштовно. У мене був ігровий ноутбук, оціночна вартість 30к, за локальну доставку по Києву було сплачено 250 грн ( доставка та страховка). Пакування оригінальна коробка, + пупирка 3-4 слої з усіх боків. При поверненні працівник НП миттево лезом вскрив посилку, зі словами, а може тут цегла!? Достав ноутбук і одразу зацінив, що недостатньо пакування, треба доупакупати. Аргументи що воно в такому вигляді мені приїхало і НП таку просилку вже відправила, були одразу відкинуті. Або допаковуємо, або не відпоавлю, при чому допакування за мій рахунок

Я трошки вчинив скандал, згадав їм всі мої невдалі випадки з НП, включаючи решітку і флетбокс. Працівник трошки відступив, посилку відправив, але за рахунок отримувувача +80 грн за доупакування.

Хм. А мене цієї осені був випадок коли оце навʼязуване додаткове пакування навіть спрацювало. Мій друг який мешкає не в Києві знайшов на олх б/в макбук за десь трохи менше 30. Продавець киянин категорично відмовлявся кудись його пересилати але був готовий самотужки підвезти у будь яку точку у Києві і дати протестувати. То ж мій друг скинув мені гроші на картку, я зняв готівку і мені додому привезли макбук. Купивши ноут я сам його запакував в оті пухирці, додатково у пакет і у коробку (дома знайшлася). На відділенні НП мені сказали що мають спеціальне пакування для ноутів, і запропонували розпакувати. Я сказав ні (не для того час витратив на пакування) але якщо треба то давайте мою коробку обернемо тими вашими пухирцями і запхнемо у вашу. Так і зробили. У підсумку посилка прибула замовнику уся чимось залита, навіть край зовнішньої коробки розквасився від води, Але макбук не постраждав.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
1 користувачів і 105 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 5163

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія