Palex 29.12.2021 19:23 пишет: А подскажите… Не то, чтобы я прямо так уж жаждал этой зелёной тысячи, но с паршивой овцы, как говорится… Вот скажем эту тысячу дают только тем, кто рискнул здоровьем в отечественных пунктах вакцинации? Или те зажравшиеся, кого лагидно кольнули в капиталистических клиниках забугорья, тоже могут озолотитьсяозелениться окультуриться?
Меня больше интересует вопрос, а не нужно ли будет из-за этой тысячи подавать декларацию о доходах?!?!?... Может есть у кого информация?
Пишуть, що податків з неї сплачувати не треба на субсидію теж не впливає. Якщо декларації до НАЗК, то думаю буде потрібно вказати. НАЗК вже роз'яснення з цього приводу вже робило, але щось зайти не можу.
-Dava- 29.12.2021 20:16 пишет: Сертификат о вакцинации. 10 дней назад укололи. Дия не находит
Сертифікат про одужання дитини схоже вже й не знайдеться. Все через дуже "розумного" лікаря.
Получается, без адекватного семейного врача ни как? Частные клиники не заключают договора, а муниципальные (тот еще вариант подцепить какой нить ОРВИ) ни кто не хочет.
-Dava- 29.12.2021 20:16 пишет: Сертификат о вакцинации. 10 дней назад укололи. Дия не находит
Сертифікат про одужання дитини схоже вже й не знайдеться. Все через дуже "розумного" лікаря.
Получается, без адекватного семейного врача ни как? Частные клиники не заключают договора, а муниципальные (тот еще вариант подцепить какой нить ОРВИ) ни кто не хочет.
Через дибільнувату систему сімейних лікарів, тобто як лікар звільнився, то приходить новий і по новому набирає пацієнтів, а не отримує їх автоматом від попереднього, втратили сімейного. Коли захворіли на ковід, почали шукати нового сімейного, знайшовся в іншій амбулаторії. Ніби то й нормальний чел, і все гарно розказав, і профіль дитини підправив, а по факту вийшов пшик. Після його "правок" чомусь нічого не поправилось. Попросив іншу людину, вона відкорегувала профіль на скільки їй повноваження дозволяли, але сертифікат так і не підтягувався. Ходили на прийом до нашого знову, тільки розводить руками і гундосить, що типу првильно все зробив.
Через дибільнувату систему сімейних лікарів, тобто як лікар звільнився, то приходить новий і по новому набирає пацієнтів, а не отримує їх автоматом від попереднього, втратили сімейного. Коли захворіли на ковід, почали шукати нового сімейного, знайшовся в іншій амбулаторії. Ніби то й нормальний чел, і все гарно розказав, і профіль дитини підправив, а по факту вийшов пшик. Після його "правок" чомусь нічого не поправилось. Попросив іншу людину, вона відкорегувала профіль на скільки їй повноваження дозволяли, але сертифікат так і не підтягувався. Ходили на прийом до нашого знову, тільки розводить руками і гундосить, що типу првильно все зробив.
Там всё не просто. Сертификат может ввести один врач, другие уже всё - редактировать не могут. Нужна ЕЦП того кто изначально вводил сертификат.
Уже и не найдёт. Идите к тому кто вносил данные, пускай правят ошибки.
У меня подтягивало в ДИЮ ещё до самой вакцинации. Сертификат уже есть, а укола ещё нет
В моєї дочки після першої вакцинації теж Дія не знаходила дані. Я взяла той папірець, що видавали після першої вакцинації. Там вказано прізвище лікаря, що вносив дані, та телефони, де він працює, коли не вакцинує. За цими телефонами я знайшла з лікарем контакт і вона поправила дані. Все в телефонному режимі. Але якщо Ви після другого щеплення і не маєте папірця з данними про лікаря.. Зайдіть в Хелсі, там цей лікар вказаний, ніби Ви були в нього на прийомі. А далі гугліть, як знайти з ним прямий контакт.
На сайте приват24 появилось в ЧАВО. Не просто десять дней, а десять рабочих дней. Если успели заявку оформить до 16-17 - то получите деньги 31 декабря. Если позже - то уже в следующем году.
за інфу. Карта в Приваті відкрита 15-го. Щойно дивилась - зась. Чекаємо
У кого получилось сделать карту Е-Пидтримка в Ощадбанке? Вчера час убил, в обоих приложениях не нашел такой опции (Андроид), в веб и мобильной версии ошад24 тоже не нашел.. как? Хотя у них же на сайте написано... Дия кидает на сайт ощад24.. и.. все.
Sergey2004 30.12.2021 14:00 пишет: У кого получилось сделать карту Е-Пидтримка в Ощадбанке? Вчера час убил, в обоих приложениях не нашел такой опции (Андроид), в веб и мобильной версии ошад24 тоже не нашел.. как? Хотя у них же на сайте написано... Дия кидает на сайт ощад24.. и.. все.
Я делал двум пенсам по карте Киянина и обычной. Самый кон...ый банк. Дия-Получить косарь-ввели карту-Ощад24 (регистрация с сменой паролей (они пароли тупо не знали про логин молчу он цифры)-после 3-х раз танцев-в ощад24 е-пидтримка (генерируем карту) - потом ждем от 15-60 минут пока ДИЯ увидит карту-получение.
Sergey2004 30.12.2021 14:00 пишет: У кого получилось сделать карту Е-Пидтримка в Ощадбанке? Вчера час убил, в обоих приложениях не нашел такой опции (Андроид), в веб и мобильной версии ошад24 тоже не нашел.. как? Хотя у них же на сайте написано... Дия кидает на сайт ощад24.. и.. все.
У меня через вэб сделалась без танцев. В дию не скармливал. Пока в раздумьях - нахиба мне та 1000?
Остання версія "ощад24" встановлена? Не пам'ятаю подробиць, але якось інтуїтивно для тещі зробив все.
softroom 31.12.2021 15:35 пишет: Сегодня получил от привата. 17.12-31.12 = через 14 дней.
10 робочих днів. Донька зареєструвалася в Приваті в першій день, теж отримала рівно через 10 робочих днів. Дружина зареєструвалася 29-го пізно ввечері, сьогодні вже отримала. Теж Приват. Я 3-й день з перемінним успіхом намагаюся перемогти Райффайзен, думаю що цього року для перемоги не вистачить .