julson 09.04.2022 15:47 пишет: У кого-то справка ВПО в Дие отображается?
Так, з моменту встановлення Дії. Звісно, я розумію про що йде мова, але інформації про це не маю, оскільки мої в Закарпатті не реєструвалися як ВПО, бо не має потреби ні в яких компенсаціях, чи допомогах. Але людей на реєстрацію, кажуть багато, і різних видів допомоги також. І ООН щось дає, і пільги на комуналку і ще щось.
Irish@ 10.04.2022 02:23 пишет: Нет и кьюар код не зареген в дие. Пойду писать заяву на выплату от руки. До 14 апреля нужно за март подать заявку.
Українці мають можливість до кінця цього місяця податись на отримання 2 тис. грн на дорослого та 3 тис. грн на дитину
Уряд України подовжив кінцевий строк подання заяви для того, аби отримати допомогу вимушеним переселенцям. Тепер це можна зробити до 30 квітня. Виплати здійснюватимуть через «Дію», на картку в банку
«Українці мають можливість до кінця цього місяця податись на отримання 2 тис. грн на дорослого та 3 тис. грн на дитину», - повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль
Крім того, уряд запускає програму працевлаштування всіх переселенців. Для цього держава виплачуватиме роботодавцям, які беруть на роботу переселенців з постраждалих регіонів, по 6,5 тис. грн за кожного працевлаштованого.
Irish@ 10.04.2022 02:23 пишет: Нет и кьюар код не зареген в дие. Пойду писать заяву на выплату от руки. До 14 апреля нужно за март подать заявку.
Українці мають можливість до кінця цього місяця податись на отримання 2 тис. грн на дорослого та 3 тис. грн на дитину
Уряд України подовжив кінцевий строк подання заяви для того, аби отримати допомогу вимушеним переселенцям. Тепер це можна зробити до 30 квітня. Виплати здійснюватимуть через «Дію», на картку в банку
«Українці мають можливість до кінця цього місяця податись на отримання 2 тис. грн на дорослого та 3 тис. грн на дитину», - повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль
Крім того, уряд запускає програму працевлаштування всіх переселенців. Для цього держава виплачуватиме роботодавцям, які беруть на роботу переселенців з постраждалих регіонів, по 6,5 тис. грн за кожного працевлаштованого.
продлили срок подачи Если б еще в дию подтянули заявку В ИФ зарегистрироваться как впо можно на каждом шагу, а на выплату заявление только в центральном цнап-е пишется.
Зявилися але не всі, дружина ходила, розбиралася, сказали що в дії то просто документ і так кошти не отримаєшь. Писала заяву і давала картковий рахунок.
adam 11.04.2022 17:19 пишет: Зявилися але не всі, дружина ходила, розбиралася, сказали що в дії то просто документ і так кошти не отримаєшь. Писала заяву і давала картковий рахунок.
- а ковідно-сертифікаційну тисячу ви не отримували? Я думаю, з "6500 грн" - все так само.