Панове, з'явився новий чудовий маршрут зі Львова на Закарпаття - автодорога Н-13 Львів-Ужгород. Вона фактично відремонтована на усій свой протяжності від Львова до Ужгорода. Новий асфальт укладено від межі Львівської/Закарпатської областей до столиці Закарпаття. Ужоцький перевал з новим ідеальним асфальтом, дорога вся приведена до нормативної ширини. Немає нового покриття лише в с. Жорнавка (ділянка між двома залізничними переїздами довжиною коло 5 км), в м. Перечин (тут в рамках ремонта цієї траси ще відновлюють комінукації під самою дорогою). До дивовижних пейзажів Карпат додається повне відсутність вантажного трафіку у вигляді фур, які є жахом на М-06.
В ответ на: Немає нового покриття лише в с. Жорнавка (ділянка між двома залізничними переїздами довжиною коло 5 км), в м. Перечин (тут в рамках ремонта цієї траси ще відновлюють комінукації під самою дорогою).
Michelle 05.07.2021 16:03 пишет: Чудова і дуже доречна новина
В ответ на: Немає нового покриття лише в с. Жорнавка (ділянка між двома залізничними переїздами довжиною коло 5 км), в м. Перечин (тут в рамках ремонта цієї траси ще відновлюють комінукації під самою дорогою).
Дуже жахливо там?
нет.2 недели назад там проехал.Может уже шото и сделали.Так щебнем было все засыпано,шла подготовка к асфвльтированию,наверное.Окна закройте и вперед.Пыльно.
jollyroger 05.07.2021 20:56 пишет: эх мне бы эту инфу 2 дня назад ) проехал из Поляны по М-06, до Киева 9 часов. одни фуры и тихоходы. но до конца Карпат тоже дорога красивая.
Їздили цією дорогою із Ужгорода у Львів. Підтверджую, що дорога - класна, в першу чергу за рахунок краєвидів. Просто їдеш і крутиш головою в різні боки
yu2067 05.07.2021 16:47 пишет: И не 5 км,а раза в два меньше.У нас так было.
Так, в Жорнавці коло 3 км розбитої дороги. З Жорнавки ми ще їздили в Стужицю до Дідо-дуба, локальна дорога, трохи підрозбита, але пузотерка проїде без проблем.
Coronator 05.07.2021 12:17 пишет: Панове, з'явився новий чудовий маршрут зі Львова на Закарпаття - автодорога Н-13 Львів-Ужгород.
Що значить з'явився і чому новий? Львів-Ужгород в такому стані, як зараз, вже роки 4. А "проектна ширина" ще довше. Покриття буває гірше, буває краще, все як усюди. І вічні реверси навіть нікуди не ділись.
[цитата="Wave 06.07.2021 21:04 пишет" Що значить з'явився і чому новий? Львів-Ужгород в такому стані, як зараз, вже роки 4. А "проектна ширина" ще довше. Покриття буває гірше, буває краще, все як усюди. І вічні реверси навіть нікуди не ділись.
Новий - тому що ним нарешті стало можливим проїхати з комфортом по усій довжині. Дорожнє покриття на ньому на його Закарпатській частині майже повністю відремонтували. Звичайно, що дорога Н-13 існує давно, і їхати нею можна було, якщо було жаль автомобіл і було багато вільного часу на подорож ямами.
kym 07.07.2021 09:50 пишет: гугл дает ее вторым, альтернативным маршрутом короче на 14 км дольше на 20 минут дольше - из-за реверсов?
Да не было там реверсов.Не припоминаю.Дорога пустая и очень красивая.Ехал 20 июня.У нас минут на 20 перекоывали дорогу,но там проходили велосоревнования. ПыСы. Блин ,это была троица,может еще из за этого мне повезло.
Новий - тому що ним нарешті стало можливим проїхати з комфортом по усій довжині. Дорожнє покриття на ньому на його Закарпатській частині майже повністю відремонтували. Звичайно, що дорога Н-13 існує давно, і їхати нею можна було, якщо було жаль автомобіл і було багато вільного часу на подорож ямами.
Їжджу там регулярно з 2016го і нічого кардинально з того часу не покращилось. Да, зараз швидше латают ями, але плюс мінус дорога в такому стані вже давно. І якраз в Закарпатській області вона як була найгірша, так і лишилась.
Wave 07.07.2021 14:08 пишет: [... Їжджу там регулярно з 2016го і нічого кардинально з того часу не покращилось. Да, зараз швидше латают ями, але плюс мінус дорога в такому стані вже давно. І якраз в Закарпатській області вона як була найгірша, так і лишилась.
оба-на... а я уж для своей пузотерки губы раскатал... помнится там на кроссовере с бОльшим клиренсом катал, так и то жалко было машину
Wave 07.07.2021 14:08 пишет: [... Їжджу там регулярно з 2016го і нічого кардинально з того часу не покращилось. Да, зараз швидше латают ями, але плюс мінус дорога в такому стані вже давно. І якраз в Закарпатській області вона як була найгірша, так і лишилась.
оба-на... а я уж для своей пузотерки губы раскатал... помнится там на кроссовере с бОльшим клиренсом катал, так и то жалко было машину
шо за бред,там отличная дорога,практически везде новая.Мы шо по разным дорогам ездим? на гольфе вообще нет проблем.
Та все там ок, можно и на Феррари проехать, я только о том, что дорога в таком ХОРОШЕМ состоянии уже давно. А то вот эти посты про "покращення" создают у людей иллюзорное впечатление, что это зелике зудивництво покращило, а насправді то усьо папіредники
Та все там ок, можно и на Феррари проехать, я только о том, что дорога в таком ХОРОШЕМ состоянии уже давно. А то вот эти посты про "покращення" создают у людей иллюзорное впечатление, что это зелике зудивництво покращило, а насправді то усьо папіредники
Разобрались. Если шо,то я за папіредників. А зелене лайно,то не до мене