а я бачив тему що відновився продаж кавомашин, чи то мені здалося? Не можу знайти. Можна посилання або контакти?
а я бачив тему що відновився продаж кавомашин, чи то мені здалося? Не можу знайти. Можна посилання або контакти?
контакти на першій сторінці теми
В наявності якісна змазка для заварних блоків та ущільнювачів. Вартість 50грн Вчасно обслужений заварний блок подовжить безперебійну роботу вашої кавомашини
Доброго дня. Де можна придбати?
Окіпної 10а,або НП О5о775І388
Від ідеї самостійно змастити заварний блок дуже швидко прийшов до ідеї зробити повне ТО.:) Дуже дякую за швидку і професійну роботу. Були враховані усі побажання. Смачна кава знову радує родину
Доброго здоровьячка Вам! Подскажите пожалуйста какие есть варианты замены помпы на кофемашине cafe bonitas me-712, я имел в виду аналоги помп? И если можно ARS поменять Ulka!
машина капсульная Lavazza blue ремонтируете?
Ні, з капсульною мабуть не допоможу
Saeco incanto водичка тече звідкілясь, допоможете ?
Кавомашина Esam 5500 Як правильно встановлюються шестерні кавомолки? Дивився на інших моделях є мітки для встановлення в середнє положення, тут або нема, або я не бачу. [зображення]https://drive.google.com/file/d/1PGWzaiUGJNt13WF4OdaUfwjEjtEDF-_n/view?usp=drivesdk[/зображення]