iDimch 20.07.2021 15:38 пишет: Рассказывали мне как-то настоящие американцы (не бывшие наши) про то как они выбирают и оценивают автомобили, был очень удивлен
Например, объем двигателя для них тождественен количеству цилиндров, равно как и мощность. Таксист в Неваде европейские и японские автомобили оценивал крайне негативно - мол, за город на такой машине выехать невозможно, перегреется и остановится на трассе, потому что "игрушечный мотор и слабый кондиционер".
То они тебе уже адаптировано рассказывали.
В реальности американец идет в тупо ближайший автосалон и покупает там какую-то машину, какая будет и по размеру подойдёт. Шильдики, лошадиные силы, цилиндры - да всем пофих. На чем ты в кабак приехал, на мерсе или на хюндае - всем пофих.
Пеший 20.07.2021 10:32 пишет: то ті що бачив биточки на лафетах... безпека кажуть краща
Так а чому так смішно ? Падушки то вастановлєни ПС. Звернув увагу сьогодні під час дощу , пузотерки їдуть собі тихесенько , а паркетчики як ні в чому не бувало , у них же кліренс і 18 ті дітцки
если шо я езжу на амер. машинах много много лет и так же имеется история обмлуживания последних 5 битков. везде 5 тыс миль. но доказывать не стану .
я ж тоже ща америку смотрю... по истории обслуги интересуюсь некоторыми экземплярами... все, что видел, то как камрад выше писал - раз в 15 замена масла и фильтра (12, 13, 14, а то и 16 тык миль)... при чем в официальном сервисе (я про хонду, если че) и гарантия на авто сохраняется, значит офф диллер это допускает и принимает...
Абрвалг 20.07.2021 15:59 пишет: они просто не относятся к машине к маслу-колодкам и прочему , как некоторые автоуашники:))). едет и едет и это правильно. масло меняют раз в 5 тыс миль, как правило, льют да, не самое дорогое.
Есть на реддите такое сообщество Just Rolled Into the Shop - там много последствий подобного отношения посмотреть можно
Звісно що питання в "літрах", а точніше - в розмірі двигуна та його витривалості. Маленька "бздюлька" типу Пассата перегріється, здохне на шосе в пустелі і вб'є свого власника. "Мій" таксист, коли дізнався куди саме ми хочемо, попросив 5 хвилин на заміну авто, і ми пересіли з Рав4 на якійсь форд, схожий на Таунус (чи Таурус?") Саме тому я його розпитав і про те, чому він міняв машину, і взагалі про його погляд на машини.
PS масло він міняє раз на 7 тисяч міль, заливають якесь мінеральне масло. PPS що ще здалося дивним - в Неваді всі їздять з відкритими вікнами і кондиціонером на максимальній потужності. В Нью Йорку все більш схоже на Європу, тільки ширше та вище все навколо. Асфальт так собі, доречі.
iDimch 21.07.2021 23:52 пишет: В Нью Йорку все більш схоже на Європу, тільки ширше та вище все навколо. Асфальт так собі, доречі.
У Нью Йорку більшість таксистів їздить на Тойотах: РАВ4, Сієна, Кемрі, і кілька Хайлендерів бачив.
Для більшості американців авто це просто засіб для пересування, тому відповідно просто і вибирають. Мало хто там заморочується дізнаватись яка там коробка, ходова, кузов і т.д. Дехто взагалі бере в лізинг за $200-$300/міс. Відкатає 3 роки і бере інше нове. І не заморочується з ремонтами, тільки планове ТО.
в Неваді всі їздять з відкритими вікнами і кондиціонером на максимальній потужності.
Кто все?
Полагаю, все, кто ездит по стрипу лас-Вегаса.
Я катався Невадою чимало - не пригадую такого фетиша, особливо влітку, де темература за 100 по Фарингейту завалює Ось вирішив глянути вебку з LV - жодної автівки нема з відчиненими вікнами (на 2й камері там є ракурс вдалий коли по відображенню з вікон видно що вони підняті)