Потому что Невада - это пустыня. Там жарко - капец просто.
Ну так може питання не в літрах, а в підготовці авто?
P.S Якби не європейці та японці - американці до цього б часу робили двигуни об'ємом з відро, витратою пального, як у кразу та динамікою 12сек до сотні
в 5.
если шо я езжу на амер. машинах много много лет и так же имеется история обмлуживания последних 5 битков. везде 5 тыс миль. но доказывать не стану .
взагалі-то в масла ресурс не в мілях/км, а в годинах
Рассказывали мне как-то настоящие американцы (не бывшие наши) про то как они выбирают и оценивают автомобили, был очень удивлен
Например, объем двигателя для них тождественен количеству цилиндров, равно как и мощность. Таксист в Неваде европейские и японские автомобили оценивал крайне негативно - мол, за город на такой машине выехать невозможно, перегреется и остановится на трассе, потому что "игрушечный мотор и слабый кондиционер".
То они тебе уже адаптировано рассказывали.
В реальности американец идет в тупо ближайший автосалон и покупает там какую-то машину, какая будет и по размеру подойдёт. Шильдики, лошадиные силы, цилиндры - да всем пофих. На чем ты в кабак приехал, на мерсе или на хюндае - всем пофих.
то ті що бачив биточки на лафетах... безпека кажуть краща
Так а чому так смішно ? Падушки то вастановлєни ПС. Звернув увагу сьогодні під час дощу , пузотерки їдуть собі тихесенько , а паркетчики як ні в чому не бувало , у них же кліренс і 18 ті дітцки
в 5.
если шо я езжу на амер. машинах много много лет и так же имеется история обмлуживания последних 5 битков. везде 5 тыс миль. но доказывать не стану .
я ж тоже ща америку смотрю... по истории обслуги интересуюсь некоторыми экземплярами... все, что видел, то как камрад выше писал - раз в 15 замена масла и фильтра (12, 13, 14, а то и 16 тык миль)... при чем в официальном сервисе (я про хонду, если че) и гарантия на авто сохраняется, значит офф диллер это допускает и принимает...
тоже не доказываю - то что видел...
[цитата="Traveler 20.07.2021 16:06 пишет" та динамікою 12сек до сотні
Я когда посмотрел динамику F150, не поверил своим глазам))
они просто не относятся к машине к маслу-колодкам и прочему , как некоторые автоуашники:))). едет и едет и это правильно. масло меняют раз в 5 тыс миль, как правило, льют да, не самое дорогое.
Есть на реддите такое сообщество Just Rolled Into the Shop - там много последствий подобного отношения посмотреть можно
Звісно що питання в "літрах", а точніше - в розмірі двигуна та його витривалості. Маленька "бздюлька" типу Пассата перегріється, здохне на шосе в пустелі і вб'є свого власника. "Мій" таксист, коли дізнався куди саме ми хочемо, попросив 5 хвилин на заміну авто, і ми пересіли з Рав4 на якійсь форд, схожий на Таунус (чи Таурус?") Саме тому я його розпитав і про те, чому він міняв машину, і взагалі про його погляд на машини.
PS масло він міняє раз на 7 тисяч міль, заливають якесь мінеральне масло. PPS що ще здалося дивним - в Неваді всі їздять з відкритими вікнами і кондиціонером на максимальній потужності. В Нью Йорку все більш схоже на Європу, тільки ширше та вище все навколо. Асфальт так собі, доречі.
"Мій" таксист, коли дізнався куди саме ми хочемо...
Тут має бути мем про "феєричного длбйба" Я про таксиста якщо що)) Де народ таких унікумів знаходить)))
в Неваді всі їздять з відкритими вікнами і кондиціонером на максимальній потужності.
Кто все?
В Нью Йорку все більш схоже на Європу, тільки ширше та вище все навколо. Асфальт так собі, доречі.
У Нью Йорку більшість таксистів їздить на Тойотах: РАВ4, Сієна, Кемрі, і кілька Хайлендерів бачив.
Для більшості американців авто це просто засіб для пересування, тому відповідно просто і вибирають. Мало хто там заморочується дізнаватись яка там коробка, ходова, кузов і т.д. Дехто взагалі бере в лізинг за $200-$300/міс. Відкатає 3 роки і бере інше нове. І не заморочується з ремонтами, тільки планове ТО.
в Неваді всі їздять з відкритими вікнами і кондиціонером на максимальній потужності.
Кто все?
Полагаю, все, кто ездит по стрипу лас-Вегаса.
Кто все?
Полагаю, все, кто ездит по стрипу лас-Вегаса.
Я катався Невадою чимало - не пригадую такого фетиша, особливо влітку, де темература за 100 по Фарингейту завалює Ось вирішив глянути вебку з LV - жодної автівки нема з відчиненими вікнами (на 2й камері там є ракурс вдалий коли по відображенню з вікон видно що вони підняті)