DKTigra 05.08.2021 15:32 пишет: Это правильно, а есть или будет - куда отводить? У нас в доме некуда, я поднимал вопрос - с моих кондиционеров так же льется им на голову, но всем пофигу
Я на другому поверсі, тому легше- в кутку до стіни прикріпив трубку і туди вже вивів конденсат. Можна так і іншим робити, все одно краще виходить, не ляпає на вікна і голови.
ClinkOff 05.08.2021 15:57 пишет: Я на другому поверсі, тому легше- в кутку до стіни прикріпив трубку і туди вже вивів конденсат. Можна так і іншим робити, все одно краще виходить, не ляпає на вікна і голови.
А трубку до землі? Бо якщо фасад буде постійно вологий, та ще й у куті - це буде не дуже добре.
Але якщо до землі, та наприклад 9 поверхів з кондиціонерами - то 9 трубок буде явно не те що треба
ClinkOff 05.08.2021 15:57 пишет: Я на другому поверсі, тому легше- в кутку до стіни прикріпив трубку і туди вже вивів конденсат. Можна так і іншим робити, все одно краще виходить, не ляпає на вікна і голови.
А трубку до землі? Бо якщо фасад буде постійно вологий, та ще й у куті - це буде не дуже добре.
Але якщо до землі, та наприклад 9 поверхів з кондиціонерами - то 9 трубок буде явно не те що треба
Так, майже до землі. А на верхніх поверхах вітерець швидко впорається, не буде там вологи від тих крапель.
DKTigra 05.08.2021 15:32 пишет: Это правильно, а есть или будет - куда отводить? У нас в доме некуда, я поднимал вопрос - с моих кондиционеров так же льется им на голову, но всем пофигу
Я на другому поверсі, тому легше- в кутку до стіни прикріпив трубку і туди вже вивів конденсат. Можна так і іншим робити, все одно краще виходить, не ляпає на вікна і голови.
Это правильно, а есть или будет - куда отводить? У нас в доме некуда, я поднимал вопрос - с моих кондиционеров так же льется им на голову, но всем пофигу
Делают же отвод конденсата в сан.узел или просто распылитель на отвод установить.У нас дом большой поэтому, вопрос отвода конденсата часто всплывает в чате. Особенно есть "узкое" место - арка, а над ней 25 этажей с кондиционерами. То там не просто капает, а прям поливает.
CHERY 01.08.2021 23:28 пишет: У соседей этажом выше подрос мальчик и вот у него уже двое своих: 2года и 5 мес. *** но она сейчас сидит на даче и этого всего не видит....был наверное не понят. ***
Чей-то я не понял, ребенку 5 мес. а он не с мамой, которая на даче? Да и 2-х летний должен там же быть. Что-то там у них не то...
от живут же люди и на печерск рукой подать и не скучно:)))
Жил я на Печерске. 18 лет. Так в соседнем доме (б-р Др.Народов 10 а) кто-то на балконе курей держал, петухи периодически кукарекали И как то действо соседи терпели?
Ant-ua 05.08.2021 13:56 пишет: С 22:00 до 8:00 должна быть практически полная тишина. Дети отбой в 22:00 и никаких беганий/прыганий по квартире. Хотят дети бегать после 22:00 - пожалуйста на улицу и пусть там бегают до опупения вместе с родителями.
Ant-ua 05.08.2021 13:56 пишет: С 22:00 до 8:00 должна быть практически полная тишина. Дети отбой в 22:00 и никаких беганий/прыганий по квартире. Хотят дети бегать после 22:00 - пожалуйста на улицу и пусть там бегают до опупения вместе с родителями.
ЗЫ. А срач развели знатный
еще один [*****] все что в рамках законодательства можно, меряй шум протокол суд полиция или в сад
осторожнее с желаниями, а то можешь лишиться табуретки и сына
Какой штраф грозит В случае если ваши шумные соседи не идут на мировую, и вы отстояли свою правоту в суде, нарушителям грозит штраф, предусмотренный ст. 182 КУоАП:
предупреждение или штраф в размере от 85 до 255 грн, если нарушитель — физическое лицо; штраф от 255 до 510 грн за первое нарушение, если нарушителем тишины является юридическое лицо.
За повторное нарушение в течение 1 года — от 850 до 2550 грн с конфискацией устройства, которое издавало повышенный шум (строительного инструмента, аудиотехники, бытового прибора и т. д.).
Українець в Польщі слухав гучну музику вночі та захищався від сусідів «списом» Cьогодні о 1:18•Украина криминальная
Коли протверезіє у камері поліції, почує обвинувачення у здійсненні кримінальних погроз. У місті Ґура-Кальварія 36-річний громадянин України гучно ввімкнув музику прямо посеред ночі. Заважаючи сусідам спати у багатоквартирному будинку.
Коли один з мешканців звернув увагу орендаря на неадекватну поведінку, наш нетверезий співвітчизник зустрів його агресивно і погрожував вбити. Навіть змайстрував з металевої трубки щось на зразок «спису», прикріпивши ножі з довгими лезами на обох кінцях. Поліцейські затримали чоловіка та помістили під варту.
В організмі українця виявили майже 2 проміле алкоголю. Після протверезіння він почує кримінальне обвинувачення у здійсненні погроз
осторожнее с желаниями, а то можешь лишиться табуретки и сына
Какой штраф грозит ..
Біда в тому, що суворість нашого законодавства компенсується необов"язковістю його виконання Я колись боровся (хату зверху знімали молоді наркети, дискотека з вечору до ранку кожну ніч), викликав міліцію, заяви писав.. Максимум, чого добився - приходив дільничний, проводив з порушниками якусь "бєсєду" Вони ту "бєсєду", звісно, в сраці мали, вистачило на два дні..
Жил я на Печерске. 18 лет. Так в соседнем доме (б-р Др.Народов 10 а) кто-то на балконе курей держал, петухи периодически кукарекали И как то действо соседи терпели?
Так БДН це майже передмістя. Я свого часу (десь у середині 1990-х) жив на Енгельса 4 (Лютеранаська 4), так у будинку навпроти (Лютеранська 5) на балконі останнього поверху люди кількох курей тримали та півня, який співав щоранку. А це ж за один будинок до середини Хрещатика.