Кермо перешили чи пофарбували? Що не так було з водійським сидінням?
Кермо перефарбували, шкіра була в ідеальному стані. В сидінні нічого критично, в них болячка, з боку тріскається кож зам, вставка невелика. На швидкість не впливає, але що разу як відчиняєш двері, око ріже.
240 тис. Масло, фільтра, рульова тяга, 2 сайлентблока в передніх ричагах, ревізія задніх супортів.
240 тис. Масло, фільтра, рульова тяга, 2 сайлентблока в передніх ричагах, ревізія задніх супортів.
а в деньгах (попозиционно)?
Тяга 670, робота 500 Профілактика 400 Масло 370*7л, фільтр 350, робота 300 Повітря 350, робота200 Салона 400, робота 200 Паливний 1400, робота 200 Сайленблоки 1000грн пара + 1400 заміна.
спасибо
Підсумую, може хтось шукає або дивиться собі такий варіант. Авто 2009 року, пробіг 250тис на момент продажу. Володів 2 роки, проїхав з 200 до 250тис. Із проблем з якими стикнувся, заміна сайлентблоків в підрамнику, в ричагах по 1шт, втулки стаба, підшипник ступіци ( тут тільки разом із ступицею), профілактика супортів із заміною направляючих, це майже на 250тис. Наче все. По двигуну і електричній частині проблем не було, мозок не виносила ні крупними поломками ні мілкими. Із нюансів, це проблема із сонцезахисними козирками, тут заміна. І безключовий доступ на дверних ручках, тут ремонт копійки і своїми руками. Доволі комфортне авто, 101% краще за Кіа/Хюндай, Кашкай. Корозії не було по кузову взагалі. Самі головним плюси, це не убиваємий двигун і коробка, що механіка, що автомат. Цепок ГРМ ходить 300тис +. Щеплення було рідне, як і маховик.
Із нюансів, це проблема із сонцезахисними козирками, тут заміна.
знайомий відремонтував, якщо це про про механізм фіксації
Із нюансів, це проблема із сонцезахисними козирками, тут заміна.
знайомий відремонтував, якщо це про про механізм фіксації
Так, про нього.
101% краще за Кіа/Хюндай, Кашкай.
А чому вважаєш, й чим саме, краще за корейців та навіть за японця-кашкая? 1й колеос, наче, теж(як й 2й) у Кореї збирали?
зі. десь у ФБ, на всесвітньому колеос-клубі, власники пробігами мірялися...то там були й 300-400+тис...
А чому вважаєш, й чим саме, краще за корейців та навіть за японця-кашкая? 1й колеос, наче, теж(як й 2й) у Кореї збирали?
зі. десь у ФБ, на всесвітньому колеос-клубі, власники пробігами мірялися...то там були й 300-400+тис...
Так і твій в Кореї збирають. За корейців краще у всьому, якість матеріалів, особливо шкіра на сидіннях, та і взагалі пластик в салоні, комплектацією, якість металу, краще працює підвіска і тихше. Туксон довгий час був в сім'ї, наїздив не одну тисячу км, також на роботі у колеги був, мрак а не авто на фоні Рено. Кашкай також програє, нижче напишу.
ПС. Я коли продавав, приїхали підборщики 2 людини, які шукали замовнику саме Колеос. Так от, один із них проїхав на такому самому 540тис км. Дизель+ автомат. Казав, що авто супер, дружині купив потім Кашкай, поїздили рік і продали, сказав після Рено, Кашкай програє у всьому.
Так і твій в Кореї збирають. За корейців краще у всьому, якість матеріалів, особливо шкіра на сидіннях, та і взагалі пластик в салоні, комплектацією, якість металу, краще працює підвіска і тихше. Туксон довгий час був в сім'ї, наїздив не одну тисячу км, також на роботі у колеги був, мрак а не авто на фоні Рено. Кашкай також програє, нижче напишу.
ПС. Я коли продавав, приїхали підборщики 2 людини, які шукали замовнику саме Колеос. Так от, один із них проїхав на такому самому 540тис км. Дизель+ автомат. Казав, що авто супер, дружині купив потім Кашкай, поїздили рік і продали, сказав після Рено, Кашкай програє у всьому.
Так знаю, що мій Самсунг у Кореї зібраний...за якістю матеріалів/оздоблення салону, він навіть відчутно краще мого гольфу попереднього Але...коли рік тому, обирав, то порівнював наприклад з хюндаєм (туксон/санта)...то якість інтер'єру була +- зпівставна, хоча у Колеоса все ж краща, особливо вимірюючи за ціною/якістю, тому й обрав його у результаті)
Кашкай також програє, нижче напишу.
калеос наче з ікстрейлом на одній платформі, до чого тут кашкай?
Кашкай також програє, нижче напишу.
калеос наче з ікстрейлом на одній платформі, до чого тут кашкай?
До того, що вибирають в 99% по коштах і подобається/не подобається, а не по платформах.
Вітаю. Може хтось підказати. Рено Колеос 2012 року, дизель, 2.0. Є бажання встановити дзеркала з електроприводом (щоб складались автоматично та з кнопки із салону) і теж саме зробити з кришкою багажника (закривання/відкривання з кнопки). Хтось з таким стикався? Можете порекомендувати майстрів?