Ще восени мене притерли в потоці. Звернувся в "Гараж Гоголів", щоб виправити місця контакту: крило, бампер, накладка дзеркала. А також частково пофарбували задню ляду - рижики навколо підсвітки номера та сколи. Результатом роботи задоволений. Виконання в обумовлені строки із поправкою на відключення електрики. Фотозвіти по ходу робіт. Рекомендую!
Дякую за відгук! Хай авто ходить та в ДТП не потрапляє!
Дякую за відновлення Шкоди мого сина. В’їхали із другорядної. Постраждали фара, бампер та крило. Після звертання до Ярослава єдиною моєю проблемою став пошук оригінальної фари.
Всі інші - взял на себе Ярослав. В результаті через тиждень машина стала кращою ніж була. І завдяки відновленню пошкоджень і завдяки поліровці всього кузова, яку виконали як додаткову послугу.
Дуже дякую за відгук, якщо шо звертайтеся але краще не потрапляйте в ДТП
Було пошкодження заднього бамперу, яке я хотів виправити. Репутація на форумі у Ярослава дуже добра, тому навіть не намагався знайти когось іншого. Страхова винуватця зробила огляд та у опису пошкоджень було багато слів "заміна". Надіслав фото пошкоджень Ярославу і отримав надію, що "ще походить". За тиждень виправили задній бампер з ріхтовкою і покраскою, починили датчик парктронику, передній бампер з покраскою (було пошкодження у минулому). В задньому бампері була невеличка, але дірка. Зараз її немає. Машина виглядає як нова. Все зроблено дуже якісно! Дуже дякую!
передул ЗСУ пикап и прицеп в камуфляж за просто так...аж настроение поднялось...скажем так вклинило в работу
Дякую, друже.
Вам дякую за те що бороните нашу батьківщину!!!
Дякую за відгук....як шо шо пишіть..але краще не пишіть не потрапляйте у пригоди
Рік минув а фарба ще на місці??? мабуть я ще не дуже поганий халтурщик...як згадаю...
користуючись моментом...якщо є бажання то допоможіть хлопцям