В июне ехал на Черновцы из Косова. Верховина-Косов - супер. С Косова идешь на Коломыю - тоже все ОК . Ну и там на Черновцы. Везде дорога отличная или хорошая. У местных узнавал(это про твои рисунки),так не надо ехать.
Резюме - хочеш гарної дороги без пригод - їдь через Коломию. Жалко бензину на зайві 30км - шлях навпростець по Р62 має право на життя. По часу думаю вийде більш-менш однаково.
Jaxx 17.08.2021 15:42 пишет: Там все плохо? Гугл вот так, типа, определился
Минулого року їхав цим маршрутом. Абсолютно нормальна українська дорога- латана, але без ям. З Косова на Коломию нічим не краща ділянка. А виходить довше і дальше. А якщо з Косова на Заболотів або на Рожнів-Снятин? Як там справи?
Jaxx 17.08.2021 15:42 пишет: Там все плохо? Гугл вот так, типа, определился
Минулого року їхав цим маршрутом. Абсолютно нормальна українська дорога- латана, але без ям. З Косова на Коломию нічим не краща ділянка. А виходить довше і дальше. А якщо з Косова на Заболотів або на Рожнів-Снятин? Як там справи?
А когда вы с Косова на Коломыю ехали? Там новая дорога
В мае ездил с Яремче через Верховину, Ст.Косив, Куты, Вижницю и не до Черновцов, раньше сворачивал (но дальше хорошая дорога тоже), обратно через Коломыю - так не сказал бы что через Коломыю лучше дорога, точно прямее, но не лучше, нормальная дорога в общем и там, и там, много где новая (Р-24)
Ще залежить - куди треба в Чернівцях. З власного досвіду рекомендував би Верховина - Косів - Кути - Вижниця - Берегомет - Сторожинець Чернівці. Але не знаю, що зараз у Кутах (був ужос) і чув що йде ремонт над Вижницею в сторону Берегомета. По відстані оптимально Косів-Рожнів-Снятин, але там стан дороги часто змінюється від нормального до незадовільного. Майте на увазі, що Н-10 від Снятина до Чернівців у світлу пору доби перевантажена транспортом. Обгони і швидкість пильнують
c-cam 18.08.2021 21:53 пишет: Ще залежить - куди треба в Чернівцях. З власного досвіду рекомендував би Верховина - Косів - Кути - Вижниця - Берегомет - Сторожинець Чернівці. Але не знаю, що зараз у Кутах (був ужос) і чув що йде ремонт над Вижницею в сторону Берегомета. По відстані оптимально Косів-Рожнів-Снятин, але там стан дороги часто змінюється від нормального до незадовільного. Майте на увазі, що Н-10 від Снятина до Чернівців у світлу пору доби перевантажена транспортом. Обгони і швидкість пильнують
на июнь в Кутах все ОК,новый асфальт,только в одном месте метров сто было не очень.
-GM- 18.08.2021 22:36 пишет: В Navizor оцінки якості доріг там трохи застарілі, але є кілька ділянок зі свіжими даними на початок серпня. http://navizor.com/#map/10/48.3280/25.3084
Прикольная вещь,не знал про такую.Только в андроид не хочет закачиваться
c-cam 18.08.2021 21:53 пишет: Ще залежить - куди треба в Чернівцях. З власного досвіду рекомендував би Верховина - Косів - Кути - Вижниця - Берегомет - Сторожинець Чернівці. Але не знаю, що зараз у Кутах (був ужос) і чув що йде ремонт над Вижницею в сторону Берегомета. По відстані оптимально Косів-Рожнів-Снятин, але там стан дороги часто змінюється від нормального до незадовільного. Майте на увазі, що Н-10 від Снятина до Чернівців у світлу пору доби перевантажена транспортом. Обгони і швидкість пильнують
З Вижниці на Берегомет-Сторожинець це зайвий кілометраж, як на мене
Прокатався вчора Верховина-Чернівці-Верховина. Їхав по колу. Туди через Устеріки# Розтоки-Вижницю-Мамаївці. Назад через Снятин-Заболотів-Косів. По часу приблизно однаково 2год. 15 хв. По покриттю і там, і там є різні ділянки від гравійки до нового асфальту. Найцікавіший і найгарніший відрізок Верхній Ясенів-Вижниця. Всюди багато сіл. Сильно не розженешся. Робити зайвий гак на 40 хвилин через Коломию я не бачу сенсу
З Вижниці на Берегомет-Сторожинець це зайвий кілометраж, як на мене
ну я ж писав - залежить куди треба в Чернівцях і повторюсь, що по верхньому маршруту можна гарно потягнутися, а там ще й переїзд є з інтенсивним рухом поїздів покриття через Вашківці гірше, ніж через Сторожинець. Нижня дорога стабільно-горбата але без ям І ще по Р-62 краще краєвиди, Сторожинець-Чернівці дуже мальовниче передгір'я
Dmitrik 19.08.2021 21:47 пишет: Прокатався вчора Верховина-Чернівці-Верховина. Їхав по колу. Туди через Устеріки# Розтоки-Вижницю-Мамаївці. Назад через Снятин-Заболотів-Косів. По часу приблизно однаково 2год. 15 хв. По покриттю і там, і там є різні ділянки від гравійки до нового асфальту. Найцікавіший і найгарніший відрізок Верхній Ясенів-Вижниця. Всюди багато сіл. Сильно не розженешся. Робити зайвий гак на 40 хвилин через Коломию я не бачу сенсу
через Коломию гравия НОЛЬ. 25 км. крюк и разница в 20 минут по гуглу. Я бы еще подумал - нужен мне гравий?
Dmitrik 19.08.2021 21:47 пишет: Прокатався вчора Верховина-Чернівці-Верховина. Їхав по колу. Туди через Устеріки# Розтоки-Вижницю-Мамаївці. Назад через Снятин-Заболотів-Косів. По часу приблизно однаково 2год. 15 хв. По покриттю і там, і там є різні ділянки від гравійки до нового асфальту. Найцікавіший і найгарніший відрізок Верхній Ясенів-Вижниця. Всюди багато сіл. Сильно не розженешся. Робити зайвий гак на 40 хвилин через Коломию я не бачу сенсу
через Коломию гравия НОЛЬ. 25 км. крюк и разница в 20 минут по гуглу. Я бы еще подумал - нужен мне гравий?
Поезал через Вижницу - Вашкивци - Глиница. 3км суммарно гравия, в целом дорога плохая. Ям нет, но много латок и наплывов. Но красиво. Альфа проехала без особых проблем, но все равно неприятно. Если хочется видов - туда можно ехать, но будьте готовы к классической украинской дороге 7-летней давности