Васюня 10.11.2023 00:46 пишет: Цікаво виглядає банер на "сайті агресора"
В одній профільній групі писали що якщо з кацапського впн зайти на резку то в тому ж місці банер "присоединяйтесь к вагнер", особисто не бачив але все може бути.
Я заходжу з Німеччини (а не з України) - тож сумнівно. Але ж не неможливо)
egorka 08.02.2024 18:44 пишет: Резку вже давно видалив, а от Толока сьогодні чомусь не працює, відпишить хто може сьогодні заходив на Толоку, працює у Вас чи ні, дякую
Не працює 2й день.
Почав шукати альтернативи, на чорний день, есть якийсь 0дей, але там по приглосам. Там есть шось толкове?
egorka 08.02.2024 18:44 пишет: Резку вже давно видалив, а от Толока сьогодні чомусь не працює, відпишить хто може сьогодні заходив на Толоку, працює у Вас чи ні, дякую
Не працює 2й день.
Почав шукати альтернативи, на чорний день, есть якийсь 0дей, але там по приглосам. Там есть шось толкове?
на Одеі я е, як на форумі, а от щодо торентів то там з тим як для мене то темний ліс, і де вони там живуть навіть незнаю то потрібно на самому форумі десь щось почитати як туди потрапити та які вимоги там для користувачів
Не працює 2й день.
В мене навпаки...Другий день як "відлип". Але тіко вдень. Увечері-швах. До цого не працював з місяць.
izon 09.02.2024 07:23 пишет: LazyMedia Deluxe Pro использую после HdVideoBox .
Правда, после слития личных данных автора HdVideoBox, тут автор заморочился с донатами.))) Даже не знаю как от нас пополнить.
Но есть ломанные версии)
Криптой. Я просто попросил товарища, у которого она есть оплатить. Ломаные есть, но они не обновляются, а обновления происходят регулярно. Да и цена вопроса смешная, если честно.
Ekspert83 10.02.2024 14:25 пишет: Я поки мучаю HdVideoBox, з бубнами але працює. Ще спробую встановити резку по посиланню вище, може буде працювати )))
якщо в Тебе на хдвідеобокс е торенти то добав Толоку в профіль( в налаштуваннях хдвідеобокса) і дивись толоку, в мене хдвідеобокс он-лайн не показуе, тільки через торенти, ну і як поставиш резку і буде працювати то відпиши будь ласка
Ekspert83 10.02.2024 14:25 пишет: Я поки мучаю HdVideoBox, з бубнами але працює. Ще спробую встановити резку по посиланню вище, може буде працювати )))
якщо в Тебе на хдвідеобокс е торенти то добав Толоку в профіль( в налаштуваннях хдвідеобокса) і дивись толоку, в мене хдвідеобокс он-лайн не показуе, тільки через торенти, ну і як поставиш резку і буде працювати то відпиши будь ласка