Гуглив, наче має працювати, але спитаю ще в шановного форуму. Є телефон ксяомі редмі ноут 5, без nfc, і планується взяти мі бенд 4, який має функцію nfc - для оплати. так от, чи працюватиме воно в нас? бо є досить багато відгуків де пишуть що ні(((
Я так жене пытался вопрос НФЦ решить. Купил это браслет. А он через 10 минут работы сломался - тач отказал. Начал гуглить, а они проблемные через один и Розетка, когда принимала, подтвердила массовые возвраты из-за брака. Короче забрал деньги
Васюня 22.08.2021 19:43 пишет: Я так жене пытался вопрос НФЦ решить. Купил это браслет. А он через 10 минут работы сломался - тач отказал. Начал гуглить, а они проблемные через один и Розетка, когда принимала, подтвердила массовые возвраты из-за брака. Короче забрал деньги
в кількох знайомих саме 4, працює норм - правда у всіх телефони з підтримкою нфс. треба поцікавитись ціною в магазині ксяомі біля роботи - якщо ціна аналогічна розетці, то туди думаю простіше з гарантією
Васюня 22.08.2021 19:43 пишет: Я так жене пытался вопрос НФЦ решить. Купил это браслет. А он через 10 минут работы сломался - тач отказал. Начал гуглить, а они проблемные через один и Розетка, когда принимала, подтвердила массовые возвраты из-за брака. Короче забрал деньги
в кількох знайомих саме 4, працює норм - правда у всіх телефони з підтримкою нфс. треба поцікавитись ціною в магазині ксяомі біля роботи - якщо ціна аналогічна розетці, то туди думаю простіше з гарантією
Этот перечень не полный, Аваль/Райф тоже поддерживает этот браслет. У меня работает Redmi Note 5 и MiBand4 NFC (MGW4059RU - вроде только эта версия нормально из коробки работает)
В ответ на: Mi Smart Band 4 NFC – це спеціальна версія фітнес-браслета, яка підтримує безконтактну оплату. Інноваційний продукт, розроблений у партнерстві компаній Xiaomi та Mastercard. Швидкі, зручні та безпечні безконтактні оплати фітнес-браслетом Mi Smart Band 4 NFC відтепер доступні тільки для держателів карток Mastercard в Україні.
Mi Smart Band 4 NFC зберіг усі переваги звичайного Mi Smart Band 4, які так цінують користувачі в усьому світі: рекордна автономність, водонепроникність, кольоровий OLED-дисплей тощо. Тепер до них додався NFC-чип, завдяки чому фітнес-браслетом можна платити безконтактно карткою Mastercard.
дякую всім хто відписався. вже перевірено кілька разів на практиці - працює, хоч номер мі акаунти не з 7, а 6 починається - про це багато пишуть в неті, мовляв можуть бути трабли. картка мастеркард віртуальна, створена за кілька хвилин