Це ти що намагаєшся довести? Що Торсен фігня, го всі на електрички? Покупець істота непередбачувана, ти йому тищу електричних сил даєш, а він за 2 літровим атмосферником на механіці скучає
Це ти що намагаєшся довести? Що Торсен фігня, го всі на електрички? Покупець істота непередбачувана, ти йому тищу електричних сил даєш, а він за 2 літровим атмосферником на механіці скучає
Кстати, как ни странно на ку7 2л авт отзывы хорошие
Кстати, как ни странно на ку7 2л авт отзывы хорошие
Тому шо ЕА888 gen3+ - це прекрасно. Кращого бензинового мотору за сукупністю ефектівність-надійність не існує (на мую думку, звичайно). Шоб там не казали БМВісти))
ну те шо торсен не потягне деікі сценарії які доступні муфті і навпаки. з електртикою те ж саме. і там теж є де рости. (окремі мотори, ІОНІСТОР, яким мона прикрити малу батарею (=мала вага)і т.д.) В цілому - рядовому покупцеві із оборото- і бюджетоутворюючих ринків автовиробників дюже часто взагалі пофік шо там в середині. Це удєл ентузіастів для яких є всілякі GT4/RS або бідних ринків. тому за митцем - лєбєд красівий як лебідь, а обізяна як обізяна.
Нам - бажано дотримання загально прийнятої термінології та обговорення якогось конкретного сценарію
я пас, мене назва хвилює десь у передостанню чергу. я вболіваю за сутність того що відбувається. відділ маркетингу вам назве все що завгодно. одне й те ж саме кожен називає по своєму. А в рамках однієї назви буде різне трохи більше ніж все. за вашим прикладом - ЕБУ отримує інфу/зворотній звязок від датчиків кутової швидкості колес, рульового колеса, акселерометра + купу параметрів від двигуна+блоків зчеплення та трансміссії. Далі хто шо із виробників прописав для ЕБУ - відбувається зміна того чи іншого пареметру. Cистема курсової стабалізації (ESP/ESC/DSC хоче стопорнути в 0 одне колесо - а стопориться і інше (бо жорстке мехзєднання). Усьо Колись казав - там нев...ий полігон рішень із декількома десятками параметрів, мені ліньки це навіть уявляти . торсен виступає щє одним додатковим параметром із своїми лімітами. А, і щє одне - для однакових авто для торсена потрібний більший КМ/потужність Не можемо ВСЕ закинути на колеса із зчепленням - частина потужності вилітає в трубу (холості колеса). Знач збільшуємо КМ/потужніть, що б потрібна потужність таки зайшла на потрібне колесо). Ну або муфту - і 90-100% йде куди треба.
тому за митцем - лєбєд красівий як лебідь, а обізяна як обізяна.
Бач, а коли хочеш купити лебедя, а тобі продають обізяну і кажуть що то є краще
тому за митцем - лєбєд красівий як лебідь, а обізяна як обізяна.
Бач, а коли хочеш купити лебедя, а тобі продають обізяну і кажуть що то є краще
рядовому покупцеві із оборото- і бюджетоутворюючих ринків автовиробників дюже часто взагалі пофік шо там в середині. Це удєл ентузіастів для яких є всілякі GT4/RS або бідних ринків
Такі побажання - стат похибка за думкою виробника . Ну або ти мало заробляєш
Добре, що на ринку є і інші виробники, яким на покупця не пофігу.
Добре, що на ринку є і інші виробники, яким на покупця не пофігу.
доречі так.Тіко хотів дописати Бо не завжди тренди ринку співпадають із трендами компанії. Багато хто за це сплатив своїм існуванням. Вольво, сааб і т.д. Фольц поки 50/50. Фіз кнопки повернули. Але чи встигнуть повернути своє становище... Історія покаже. Святе місце порожнє не буває. Завжди знайдеться потрібне ринку рішення.
я пас, мене назва хвилює десь у передостанню чергу. я вболіваю за сутність того що відбувається. відділ маркетингу вам назве все що завгодно.
Перепрошую, але називати елементи системи повного приводу "асистентами" - це ваша особиста "діч", ніякі маркетологи до цього непричетні.
В цілому - рядовому покупцеві із оборото- і бюджетоутворюючих ринків автовиробників дюже часто взагалі пофік шо там в середині.
Такий рядовий покупець давно їздить на умовному Santa Fe. Але коли він раптом замислюється чи варто взяти Q7, то оті всі особливості несподівано починають впливати. І причин для апгрейду з кожним новим поколінням стає дедалі менше.
я пас, мене назва хвилює десь у передостанню чергу. я вболіваю за сутність того що відбувається. відділ маркетингу вам назве все що завгодно.
Перепрошую, але називати елементи системи повного приводу "асистентами" - це ваша особиста "діч", ніякі маркетологи до цього непричетні.
ну да, канєчна. Віскомуфта/ти на бехі самі вмикаються, повністю. І ковзаюче колесо частково підгальмовується імітуючи блок дифа теж саме. це теж система приводу? ви скажіть, а ми так і зопішем Система повного приводу - то чиста механіка (включаючи торсен, блокований межосьвий і т.і. з серії "щаз такіх нє дєлают"). Все інше, починаючи із АБС, контролю рівної кутової швидкості співвісьних колес чи перед/зад і закінчуючи віскомуфтами для вмикаємого ПП - це саме ассистенти/системи, що керуються електронікою І ця чиста механіка не дозволяє зробити те, що потрібно, або робить це менш ефективно. не більше не менше
ну да, канєчна. Віскомуфта/ти на бехі самі вмикаються, повністю. І ковзаюче колесо частково підгальмовується імітуючи блок дифа теж саме. це теж система приводу? ви скажіть, а ми так і зопішем
Опануйте вже загально прийняту термінологію та не несіть дичину.
В цілому - рядовому покупцеві із оборото- і бюджетоутворюючих ринків автовиробників дюже часто взагалі пофік шо там в середині.
Такий рядовий покупець давно їздить на умовному Santa Fe. Але коли він раптом замислюється чи варто взяти Q7, то оті всі особливості несподівано починають впливати. І причин для апгрейду з кожним новим поколінням стає дедалі менше.
Угу. "От ви напрасно питаєтесь, Саломон Самсонович, найті у Вальки якусь естетику, отталківаясь от антропоморфності." (С) не натягуйте власні погляди на цілий світ, існують інші концепції От ета я їду в типовому Dutch ПГТ із населенням 30 тис - є салон Порша/бентлі включно із СТО порша, салон лакшері авто (ферарімакларени). Вулицями також скромно катають ройс і пара кьонігсів із хураканами. Порше/авді - ну не ланоси але багато. Але більшість автівок - малий А/В класи. І ліміт на дорозі - 30/50/60/100км/год. Взагалі.. Так от - люди можуть себі це дозволити. не вдаючися у подробиці. Коли твій власний будинок коштує 2-3-5 лямів - то НОВИЙ скромний 992 GT2-3 не є чимось недосяжним.
ну да, канєчна. Віскомуфта/ти на бехі самі вмикаються, повністю. І ковзаюче колесо частково підгальмовується імітуючи блок дифа теж саме. це теж система приводу? ви скажіть, а ми так і зопішем
Опануйте вже загально прийняту термінологію та не несіть дичину.
тоді поясніть що вам не подобається, бо за результатами соціологічних дослідженьзагальноприйнята термінологія - це балачки ні про що. і я вже казав - мені їхати а не шашечки Імітація блокування діфа за допомогою гальм, перекидання всієї потужності на 1 вісь - це шо? Асситент чи елемент повного приводу. без нього повний привід відбудеться чи ні?
Спитав у GEmini - "імітаціz блокування міжосьового диференціалу - це ассистент системи активної безпеки чи елемент системи повного приводу?" Система імітації блокування міжосьового диференціалу зазвичай є елементом системи повного приводу, який керується за допомогою асистентів активної безпеки (таких як ABS, ESP або TCS). У сучасних автомобілях це працює наступним чином:Основа (повний привід): Конструктивно це не механічне блокування, а функція гальмівної системи автомобіля. Електроніка за допомогою гальмівних колодок пригальмовує колесо, що втратило зчеплення (буксує).Управління (активна безпека): Завдяки датчикам системи ESP (курсової стійкості) та TCS (антипробуксовочної системи), автомобіль розпізнає пробуксовку, автоматично активує гальма та перекидає крутний момент на колеса з кращим зчепленням, імітуючи жорстке блокування. Отже, технічно це програмно-апаратний комплекс, де виконавчим механізмом виступає гальмівна система (повний привід), а "мозком" – електронні помічники активної безпеки.
Ну у нас тоже в с. Чубинське салон порше и мазерати, хотя по логике должны были быть в Конче, но все считают деньги
Щось в цьому є. Але по тестам, по оглядам, по відгукам, наче різниця не відчути між реальним кватро та ультра. Можливо раніше це мало значення, коли не було так розвинуті технології муфт та електроніки, а тепер немає?
Я в своїй задоволенний. Але коли дивишся порівняння повного приводу ауді та умовного фольксвагена, то трохи прикро, що вони однакові. А от шильдики quattro і сзаду, і спереду, і в салоні. Щоб точно не забути )
А що таке "не відчути"? В ідеальних умовах, на сухому асфальті ти і між моноприводом різницю можеш не відчути, ну їде і їде. На міській швидкості взагалі не ясно тягне там чи штовкає. Більшість прекрасно знає як поводить себе середньостатистичне передньопривідне авто, що робити коли занос, чи навпаки. Та ж історія з заднім, досвіду менше, але ти хоч розумієш чого очікувати і що робити. А що робити з повним приводом, коли момент незрозуміло де і незрозуміло коли? Якщо авто початково задньопривідне, то підключення переднього дозволяє тобі швидше скоригувати занос тими ж діями, що і на задньому, дисонансу не виникає. Якщо авто початково передньопривідне і у тебе раптово зʼявляється момент позаду, то що робити? Давити далі на газ, як на передньому? Чи навпаки? Великий бонус Торсена, що це механіка, а значить є стабільна і прогрозована поведінка. Ти за пару разів чітко розумієш чого очікувати і можеш йому довіряти. В реалізації від Ауді, у нього ще й виражено передньопривідний характер, що дарує ось ту легендарну стабільність, до якої всі звикли і так люблять.
Чи актуально це більшості? Думаю, що абсолютно ні, це ми тут на форумі умнічаєм. Але я, наприклад, не можу уявити, що повинно заставити тебе переплатити за Ауді, якщо у неї зникнуть унікальні для марки фішки. А3 гарний тому приклад.
Великий бонус Торсена, що це механіка, а значить є стабільна і прогрозована поведінка. Ти за пару разів чітко розумієш чого очікувати і можеш йому довіряти. В реалізації від Ауді, у нього ще й виражено передньопривідний характер
В Туарезі / Q7 / Q8 розподіл тяги 40 / 60 на передню та задню вісь відповідно.
А що таке "не відчути"? В ідеальних умовах, на сухому асфальті ти і між моноприводом різницю можеш не відчути, ну їде і їде.