Дорог нету, заправок нету, людей тоже почти нет.... да, теперь я пробовал жип на автомате и укрепился в своих убеждениях, что это сарай на колесах, а автомат не нужен
красоты: 5 оператору: твердая 2.
Крепление для телефона раскатанное
А от був би, в нього, нормальний телефон, а не Сяомі...
А от був би, в нього, нормальний телефон, а не Сяомі...
Так в мене ваще ні разу не сяомі
Грецию напомнило... опять в отпуск хочу
Грецию напомнило... опять в отпуск хочу
И не говори, я 21-го приехал, и очень хочу опять
Немного разбавлю вот эти все дорожные зарисовки красотами других дорог.
Хм, таке враження, що я їздив по тій дорозі, або по схожій. це не від Sveta Nedjelja до старого тунелю на Хварі?
Хм, таке враження, що я їздив по тій дорозі, або по схожій. це не від Sveta Nedjelja до старого тунелю на Хварі?
Ні, це на Брачі, від Milna, до старого сховища підводних човнів
Ні, це на Брачі, від Milna, до старого сховища підводних човнів
Хм, прикольно. Ми в той бік від Мілни не їздили. Сховище човнів - щось цікаве, чи тепер це просто якась бухта?
Хм, прикольно. Ми в той бік від Мілни не їздили. Сховище човнів - щось цікаве, чи тепер це просто якась бухта?
не просто, ось такі чотири штуки по різних бухтах. написи "військовий об'єкт, не лізь" і рибалки сидять
На цій дорозі було декілька знаків "не виходьте з машини, бо вас здує вітром у прірву". Оператор боялася дивитися у вікно, плакала і казала "поїхали назад", а назад навіть нема де розвернутися