Информирую что 22.09 с 18.00 до 20.00 будет перекрытие улицы Голосеевской (ходьба туда-сюда по пешеходному переходу в районе рувд и театральной гостиницы).
Andrew82 23.09.2021 00:40 пишет: А в чем проблема из нерегулируемого пешеходного перехода сделать регулируемый?
Чего хотели? Я люто голосовал-бы за знаки остановка и стоянка запрещена по всей Голосеевской, и чтоб инспектора по парковке с нее не уходили.
Там постановление приняли, чтобы разобрать их единственную детскую площадку вот дворе и пустить сквозь неё бетономешалки к новой стройке, в глубине. Вот люди и были против стройки и против организации проезда стройтехники по двору.
Чего хотели? Я люто голосовал-бы за знаки остановка и стоянка запрещена по всей Голосеевской, и чтоб инспектора по парковке с нее не уходили.
А куда деть автомобили ылитных ЖК? Там ведь не только простые люди живут, их авто так просто трогать нельзя. И почему по всей? Разве внизу там проблемные места? Разве когда ярмарка.
Шановні сусіди! Гарні новини! Ще раз дякуємо всім за проявлену громадянську позицію та відсіч спроби ущільнення нашого життєвого простору з боку депутатів земельної комісії Київміськради та ТОВ "Менаполіс". За результатом спілкування з працівниками правоохоронних органів на фінал нашої з вами мирної ходи маємо інформацію, що Слідчий суддя у кримінальному провадженні щодо самочинного будівництва по вул.Голосіївська,13 Д через яке ми маємо такий стрес, за клопотанням прокурора Голосіївської окружної прокуратури виніс Ухвалу про арешт не тільки "майна" ТОВ Менаполіс, а й земельної ділянки, яку Менаполіс мріє отримати для "реконструкції" самочинних сараїв поряд з нашим паркінгом. Завтра відбудеться сесія Київміськради, на якій віддати в оренду земельну ділянку по Голосіївській,13 Д депутати вже не зможуть. Окремо хочу подякувати людям, які вийшли на ходу в такий час і таку погоду з дітками. Це - непросто. Далі - йдемо ініціативною групою на запрошення керівника Голосіївського управління поліції у п'ятницю. Будемо тримати вас в курсі подій. Гуртуймося!